Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
درود
دوستان کدوم کلید واسه لاک کردن رو دشمن هست؟ منظورم تو کیبورده
دروود برادر من خودم با دسته 360 بازی میکنم اما امروز خونه یکی از بچه ها توفیق بازی با کیبورد نصیبم شد با دکمه رول موس اگه فشاربدیدش لاک میکنه
واقعا اونایی که با کیبورد بازی میکنن خدا صبرشون اونا اونا گیمرای واقعیا!!!

درود
دوستان کدوم کلید واسه لاک کردن رو دشمن هست؟ منظورم تو کیبورده.
کلید اون آهنگر تو ماژولا کجاس؟
کیبورد رو نمیدونم (من برای خودم گذاشتمش F) ولی با Middle Scroll یا کلید وسط موس میتونی لاک کنی.
آره اون اول که نیگاش میکنی کلا بیخیال زدنش میشی:d ولی کافیه همین که دیدن میخواد از زمین بلند شه ازش دور شین تا آتیشش بهتون نخوره.

به شخصه بنظرم آبکی ترین باس بازی همین باس آخریه اصلا حس باس آخر یه بازی رو که چالش برانگیز باشه نداره از اکثر باس های بازی راحتره سخت ترین باسی که حالم رو گرفت اون باس سه تایی تو Lost Bastile بود که اسمش رو نمیدونم
باس آخر شماره اول هم همینطور بود. من با 5 ضربه کشتمش و بینهایت آسون بود. به نظرم سختی رو در طول بازی میچشی و باس آخر چیزی نیست:d
Ruin Sentinels رو میگی؟:d اونا هم آسون بودن:d اصولا تجربه مبارزه با Ornstein و Smough باعث شد هر وقت باس 2 نفری دیدم، برای آسون باشه:d
من با کیبورد دارم میرم
yahoo_4.gif
فقط دکمه ها رو مطابق میلت تنظیم کنی عالی میشه
yahoo_4.gif
خیلی روونه و عکس العمل آدم رو افزایش میده
yahoo_4.gif

دوستان من چندتا جادو مثل fireball و great soul arrow دارم ولی رو هر کدوم که کلیک میکنم گزینه ی use غیر فعاله! برا فعال شدنش چی کار کنم؟!
کلاسم Sorcerer هست و الان arrow soul رو دارم ولی می خوام great soul arrow رو فعال کنم!

- - -ویرایش - - -

آره همین ناکسا بودن 9 بار مردم تا زدمشون:d
راهکارش چیه؟! :d
البته باس اختیاریه ولی خب دوست دارم کمی لولم بالاتر رفت برگردم بزنمش!:d

در مورد باس ها بگم که دقیقا هیچ کدومشون سخت نیستن، یعنی اگه شما درست لول آپ کنید و آیتم های خوب داشته باشید همشون رو راحت می کشید.

من اولین باره که سری Souls رو بازی می کردم و این باس ها رو همون بار اول بدون اینکه نحوه اتک و برخوردشون رو بدونم کشتم:

Ruin Sentinels - درحالی که شمشیرم داشت می شکست و Repair Powder هم توی لیست آیتم های ضروری نبود و فکر کنید در مقابل دوتا از اینا Start زدم و اونو آوردم توی آیتمام و استفاده کردم.

Lost Sinner - بدون روشن کردن مشعل های اتاق بقلیش.

The Duke's Dear Freja

Flexile Sentry

Demon of Song

Prowling Magus

Covetous Demon

Scorpioness Najka

همه بدون احضار Convenat.

توی کل بازی هم فقط دو بار Convenant ظاهر کردم یکی برای The Last Giant که چون اول بازی بود و فکر می کردم خیلی سخته و قلق بازی دستم نیومده بود و دوم برای Throne Watcher ها که اونم چون عجله داشتم بازی رو تموم کنم باید زود می کشتمشون. باسی هم که بیشتر از بقیه اذیتم کرد Darklurker بود و اونم بیشتر بخاطر کلاس کاراکترم بود.

خب منم تمومش کردم. لول 145 و تقریبا 30 ساعت شد:d
اوایل شروعش به شدت از بازی متنفر شدم ولی با پیشروی بازی کم کم اوج گرفت و در نهایت به شدت ازش راضیم:d اگرچه یه سری موارد اصلی که دارک سولز باهاش مشهور شد رو نداشت ولی نقاط باقی مونده رو حفظ و تقویت کرده بود.
پایانش هم که قشنگ جا رو برای Dark Souls III باز میکنه:d

والا کثرا بچه ها با موس کیبورد بازی میکنن :d من خودم اصلا با دسته عادت ندارم بازی کنم دقت روونی موس ترجیح میدم
مخصوصا کلید G بزاری دگمه کناری موس بکوبی تو سر ملت :d عشقش به موس کیبورده
فقط بازیهای ورزشی میتونم با دسته بازی کنم البته منهای ریسینگ که اونم حتما باید با کیبورد بازی کنم

آخرین ویرایش:
آقا همه باس ها رو زدم ولی در seek mighter souls باز نمیشه که نمیشه. 1 میلیون سول هم با چیت وارد کردم ولی بازم باز نمیشه.
کلا گیر کردم اساسی

عزیزان لطف کنید یک شرح جزء به جزء باز ابتدای مراحل رسیدن به Darklurker به من بدید ممنون میشم
بدجور گیر کردم سرش، اصلا نمیدونم چکار باید بکنم

آقا همه باس ها رو زدم ولی در seek mighter souls باز نمیشه که نمیشه. 1 میلیون سول هم با چیت وارد کردم ولی بازم باز نمیشه.
کلا گیر کردم اساسی

شما باید اول 4 تا باس اصلی رو بکشی

توی نقشه محل هر چهار باس نشونتون دادم

Lost Sinner توی Lost Bastile - باس Rotten توی Black Gulch(راهش از توی چاه ماجولا هست) - باس عکنبوت توی Brightstone Cove که در ادامه Shaded Woods بهش میرسی و Old Iron King که توی Iron Keep هست. این چهارتا رو بزنید بعد برید پیش اون در

مثلا میخوای وارد سرزمین IRON KEEP بشی طبق نقشه از خروجی که تو MAJULA مشخص کردم خارج میشی یه زنه واستاده اهرم برات میچرخونه اولین شهری که واردش میشی باید HUNTSMANS COPE باشه بعد طبق نقشه میرسی به HARVEST VALLEY بعد اون میرسی به EARTHEN PEAK و اخرش میرسی به سرزمین IRON KEEP .. اینجوری از رو نقشه بری نه گیج میشی نه بازی برات گنگ میشه

نقشه رو سیو کن خیلی بکار میاد

این چهارتا باید بکشی تا در باز بشه

آخرین ویرایش:
عزیزان لطف کنید یک شرح جزء به جزء باز ابتدای مراحل رسیدن به Darklurker به من بدید ممنون میشم
بدجور گیر کردم سرش، اصلا نمیدونم چکار باید بکنم
اول اینکه ایشالا خودتون بتونید حل کنید روش رفتن این قسمت و اما خوب چون فرمودین خدمت شما:
کلید این مسیر تو دستای اون پیرمرد س که روی صندلیه Darkdiver Grandahl

41932214218807776378.png

باید 3 جا ببینیدش در طول بازی که اینجاهاس:
اولی shaded ruins تو اون محوطه ای که پر کوزه سمیه برید جلو آخر خرابه ها سمت راست که برید یه جا علف زیاده و چندتا تخت چوب ریخته از اون جا بپرید پایین و ببینیدش
دومی Blach Gulch همونجایی که سوراخ سوراخه و کلا خر تو خریه و کلی هیولا از زمین بیرون میاد جلو یکی از هیولاها لبه پرتاه اگه دوربین رو بچرخونین پایین یه لبه دیگه معلوم میشه بپرید پایین و در رو باز کنین البته اگه fogotten key رو دارید! اگه ندارید باز لبه های بغل برید پایین تا برسید به یه تونل تو تونل یه موجود نادخ چاقالی میاد جلوتون کلید دست این دوستمونه
(راستی اون موجودائی هم که از چاله بیرون میاد دقت کنین که تو اون چاله ها پر نفته چاره کارش هم یه tourch ناقابله! البته قبل اینکه بیرون بیان)
حالا آخر همون محوطه با اون قفس ها برگردید به اول این منطقه و باز برید و در رو باز کنین اونجاس (معلوم نیست تو تاریکی داره چه .... میکنه)
سومین بار هم برید به Drangelic castle همون اولین Bonefireــش برید بیرون سمت راست تو یه سالن که نشونش دوتا غول سنگیه آخر سالنه کنار در سمت جپ و آخر سالن در رو با کشتن یه دشمن کنارش باز کنین و از سوراخی بپرید پائین این سومین باره که طرف رو میبینین
اینجا باید عضوش پیمانش شید
حلقه ای بهتون میده به اسم Abyss seal دستتون کنین و باهاش حرف بزنین حالا نمیدونم باید human effigy میدادم بهش یا نیاز نداشت اما اگه مسیر رو باز نکرد بهش بدیدش تا مسیر رو به سمت Dark chasm od old باز کنه واستون
کلا اگه سرتون درد میکنه وارد اون منطقه شید چون جهنم واقعی اونجاست و کل بازی در مقایسه با اون منطقه شوخی بیش نیست
ایشالا مطلب رو دوستان عزیز گرفته باشن راستی فردا quiz داریم!! :d

دوستان من چندتا جادو مثل fireball و great soul arrow دارم ولی رو هر کدوم که کلیک میکنم گزینه ی use غیر فعاله! برا فعال شدنش چی کار کنم؟!
کلاسم Sorcerer هست و الان arrow soul رو دارم ولی می خوام great soul arrow رو فعال کنم!

- - -ویرایش - - -

راهکارش چیه؟! :d
البته باس اختیاریه ولی خب دوست دارم کمی لولم بالاتر رفت برگردم بزنمش!:d

خوب اول از داخل یکی از اون سلو ها که تو راه رسیدن به باس هست یکی رو احظار کن بعد برو سراقش همین که وارد میشی میفتی پیش یکیشون یه سپر خوب با خودت ببره که درصد بابایی از دمیج رو بگیره اول این یکی رو همین بالا بزنین اصلا پایین نرو که اونجا دیگه سه تای میریزن سرت این رو که کشتی دیگه مجبوری بری پایین چون اونی که احظار کردی میره پایین اون به هر کدومشون ضربه میزد تو هم همون رو بزن که سریع بمیره و بمونه فقط یکیشون که اونم دیگه کار خودته باید بزنیش:d چون اونی که احضار کردی به فنا رفته دیگه.

در مورد سوال اولت اگه سلاح مخصوصش که فکر کنم Stuff اسمش بود دستته و بازم great soul arrow برات غیر فعاله حتما int پایینه باید اون رو لول آپ کنی.
اون fireball هم باید از دستکش مخصوصش استفاده کنی که برای اولین بار وقتی اون غوله تو کشتی رو میکشی بعدش یه صندق تو کشتی هست که از داخل اون میتونی گیرش بیاری

خوب اول از داخل یکی از اون سلو ها که تو راه رسیدن به باس هست یکی رو احظار کن بعد برو سراقش همین که وارد میشی میفتی پیش یکیشون یه سپر خوب با خودت ببره که درصد بابایی از دمیج رو بگیره اول این یکی رو همین بالا بزنین اصلا پایین نرو که اونجا دیگه سه تای میریزن سرت این رو که کشتی دیگه مجبوری بری پایین چون اونی که احظار کردی میره پایین اون به هر کدومشون ضربه میزد تو هم همون رو بزن که سریع بمیره و بمونه فقط یکیشون که اونم دیگه کار خودته باید بزنیش:d چون اونی که احضار کردی به فنا رفته دیگه.

در مورد سوال اولت اگه سلاح مخصوصش که فکر کنم Stuff اسمش بود دستته و بازم great soul arrow برات غیر فعاله حتما int پایینه باید اون رو لول آپ کنی.
اون fireball هم باید از دستکش مخصوصش استفاده کنی که برای اولین بار وقتی اون غوله تو کشتی رو میکشی بعدش یه صندق تو کشتی هست که از داخل اون میتونی گیرش بیاری
الان لول int به 34 -35 رسیده و بیشترین بخش رو که ارتقا دادم همین بوده :|

- - -ویرایش - - -

آیا هنوز سختی بیش از حد و اعصاب خرد کن در بازی وجود داره یا این مورد تعدیل شده؟
دو شماره قبلی رو به دلیل سختی بیش از حد اصلا سمتشون هم نرفتم.
برای این بازی نیازه:
حوصله و صبر : 60 درصد
مهارت : 30 درصد
وقت : 10 درصد
--------------
بازی سخته ولی جایی نداره که احساس ناتوانی و ضعف کنی!
البته مونده چطور گیمیری باشی!
به هر حال اگه تجربه ی نقش افرینی و ایضا شماره های قبلی رو داشته باشی کارت راحتتر هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or