Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
دوستان من رفتم shrine of winter دری که seek mighter souls رو میخواد باز کردم ولی دره بعدی که دو تا مجسمه جلوشه باز نمیشه یکی از مجسمه ها خم شد ظرف جلوش رو گرفت ولی اون یکی خم نشد علتش چیه من هنوز iron keep نتونستم برم چطوری میشه رفت اونجا حتما علته باز نشدن این در همینه.
سوال دومم: چطوری میشه Convenant ظاهر کرد.
سوال سوم:حتما باید کلاس sorcerer باشی تا از جادو ها استفاده کنی.
سوال چهارم کجا میشه سلاح ها رو فروخت فقط یکبار یکی رو دیدم که میخرید که اونم رفت خونشون.

الان لول int به 34 -35 رسیده و بیشترین بخش رو که ارتقا دادم همین بوده :|
ببینین شما اول باید یه Staff داشته باشید دقت کنین staff
حالا int باید بالای 10 باشه واسه great هم روی 14
حالا برید به یه bonefire و تو قسمت spell یه اسلات رو بذارید روی این مجیک و دیگه خلاص

- - -ویرایش - - -

دوستان من رفتم shrine of winter دری که seek mighter souls رو میخواد باز کردم ولی دره بعدی که دو تا مجسمه جلوشه باز نمیشه یکی از مجسمه ها خم شد ظرف جلوش رو گرفت ولی اون یکی خم نشد علتش چیه من هنوز iron keep نتونستم برم چطوری میشه رفت اونجا حتما علته باز نشدن این در همینه.
سوال دومم: چطوری میشه Convenant ظاهر کرد.
سوال سوم:حتما باید کلاس sorcerer باشی تا از جادو ها استفاده کنی.
سوال چهارم کجا میشه سلاح ها رو فروخت فقط یکبار یکی رو دیدم که میخرید که اونم رفت خونشون.
درود برادر
اون مجسمه ها با Soul تغذیه میکنن ، یه دشمن رو کنارشون بکشید تا روحشو و جذب کنن و راه رو باز یا محیط رو روشن کنن دیگه ربطش نده به باز نشدن در ;)
راجب به فروختن آیتم ها هم ایشون مسئولشن Lonesome Gavlan

01140433668718445610.png

اولین بار اینجا میبینیدش no man's wharf
همین جور منطقه رو برید بالا تو یه ساختمون که دوتا ازین دست و پا بلندا توشن اونجاست اما بعد دیدنش ازینجا کوچ میکنه میره Harvest valley
اینجا کنار اون bonefireــی که قبلش یه حوض مواد سمیه و باید ازش رد شید تو اون مسیر تونلی اونجا پیداش میکنین
اما بازم بعد دیدنش ازینجا میره Doors of pharros کنار bonefire Gryms respite که بیاد بیرون و از پله های کنارش برید بالا تو یه اتاق پیداش میکنین دیگه ازینجا جم نمیخوره خدارو شکر
البته یه راه حل اعصاب داغونم داره همونبار اول دخلشو بیارین و بجاش یه سنگ قبر میاد که ازون به بعد با دادن 3500 چوق soul زبون باز میکنه
سوال بعدی:بر عکس خیلی از عناوین آرپی جی اینجا شما واقعا خود مختارین یعنی اصلا مهم نیست کدوم کلاسو برداشتی و کلا کلاس زیاد معنایی نداره من اول شمشیر زن بودم اما الان نصف شوالیه و نصف Sorcerer هستم فرقش اینه که باید خودتون لول آپ هدف مندی داشته باشید
دو مورد convenant هم منظورتون احتمالا summon کردن کمکی تو بازیه چون این که فرقه های تو بازی رو شامل میشه البته غیر مستقیم ربط داره اما خوب...
تو حالت آنلاین که داستانش جداس اما تو آفلاین معمولا قبل باس ها پیداش میشه و باید حتما human باشید تا پیغام زردی روی زمین نشون داده شه

آخرین ویرایش:
خب منم تمومش کردم. لول 145 و تقریبا 30 ساعت شد:d
اوایل شروعش به شدت از بازی متنفر شدم ولی با پیشروی بازی کم کم اوج گرفت و در نهایت به شدت ازش راضیم:d اگرچه یه سری موارد اصلی که دارک سولز باهاش مشهور شد رو نداشت ولی نقاط باقی مونده رو حفظ و تقویت کرده بود.
پایانش هم که قشنگ جا رو برای Dark Souls III باز میکنه:d
من با لول 160 تموم کردم

حدود پنجاه ساعتم گشت و گذار کردم (تا جاییکه شد نذاشتم جایی ندید بمونه)

کلاسم worrior بود که خب طبق عادت قبل و توانایی جادوخور بودنه این کلاس جادوگری رو هم درصد متناسبی پیشرفت دادم

باس های بازی لذت شماره قبل رو نداشت، اکثرا کند بودن و تمرکزشون فقط روی دمیج بالا بود (باس های شماره قبل از نظر ساخت و نحوه مبارزه عالی بودن) ولی تعدادشون زیادتر بود، ولی تنوع کمتر (اکثرا شبیه به هم بودن)

زیباترین باس فایت بازی Ancient Dragon بود و Throne Watcher and Throne Defender، ولی لذتی که بعد از کشتن Artorias the Abysswalker و Great Grey Wolf Sif و Black Dragon Kalameet داشتم شاید ده درصدش رو اینجا نداشتم .... :| (باس هارو مثال زدم:D)

زیبا ترین لوکیشن بازی و به جرات زیباترین لوکیشن چند سال اخیر بازی های rpg به نظرم Dragon Aerie بود، فوق العاده بود این محیط از تمام نظرا، دلم نمیومد خارج بشم ازش

خیلی سخت تلاش کردن نشون بدن بازی هنوزم به سختیه گذشتست، ولی اون جنس سختیو نداشت، عُمق مبارزات کمتر بود
تعداد زیاد bonfire
teleport از همون اول
humanity های زیاد و هر وقت بخوای قابل استفاده
curse شدن بود اینها مثلا؟
:d :d
سختیو سعی کرده بودن با وارد شدن زیادی دمیج بهت و کم کردن خط خون بعد از هر بار مردن جبران کنن که خب درصدی جبران شد ...

چندین جای بازی به کل عوض شده بود از نظر ساختار محیط و محل دشمن ها و نوع دشمن ها، نمیدونم دقت کردید یا نه، زیاد بود از این اختلافات
بعضی مرگ های ناگهانیو اتفاقی که توی دمو ها بود اصلا توی بازی نبود، قرار بود beyond death بشیم ... :|

در مجموع با توجه به نبود کارگردان اصلی بازی عالی بود، طراحی لوکیشن ها همچنان محشر و خیره کننده، تنوع و تعداد دشمن ها عالی، ایتم ها متنوع و کاربردی، گرافیک خوب با توجه به سیستم مورد نیاز
بازی، صداگذاریه خیلی خوب، واقعا راضی کننده بود :)
و اینکه NG+ رو شروع کردم بیچاره شدم هنوز هیچی نشده .... :|

سلام دوستان
من از این بازی خیلی خوشم اومده ولی همون اول بازی با اون غولای سنگی گیر کردم هرجاجاخالی میدم دقیقا همون طرف ضربه میزنه .....یبار به زور این اولی رو زدم ولی دومی دیگه نشد واز اول ........چی کار کنم؟؟؟

دوستان من با دسته شروع کردم به بازی اما جهت چپ و راست شوک کار نمیکنه ( شوک سمت راست ) و نمیتونم دوربینو باهاش بچرخونم !
مشکل از کجاست ؟ :-/

شما اگه دسته 360 نداری و از این دسته معمولی استفاده می کنی باید از نرم افزار x360ce استفاده کنی

دوستان یک موجود تک چشم اول بازی هست که زل زده به دیوار قبل از کلبه ی پیره زنها اونو بکشین حلقه ی سنگی بهتون میده نامرد انقدر سگه میخوره ادمو ولی زودم میمیره.

فکر نکنم به سختی Bell tower gargoyle ها چیزی وجود داشته باشه...شونصد بار رفتم نشد. اصلا هم نمیشه کسی رو اورد واسه کمک تا میرم اونجا دو نفر invade میکنن میریزن سرم :(

شما اگه دسته 360 نداری و از این دسته معمولی استفاده می کنی باید از نرم افزار x360ce استفاده کنی

هی از X360CE هم استفاده میکنم ! اما مثه اینکه وقتی میره تو بازی کامل اون تنظیمات بهم میخوره ... :|
بقیه همچین مشکلی با استفاده از برنامه X360CE نداشتن ؟ :-/

من با لول 160 تموم کردم

حدود پنجاه ساعتم گشت و گذار کردم (تا جاییکه شد نذاشتم جایی ندید بمونه)

کلاسم worrior بود که خب طبق عادت قبل و توانایی جادوخور بودنه این کلاس جادوگری رو هم درصد متناسبی پیشرفت دادم

باس های بازی لذت شماره قبل رو نداشت، اکثرا کند بودن و تمرکزشون فقط روی دمیج بالا بود (باس های شماره قبل از نظر ساخت و نحوه مبارزه عالی بودن) ولی تعدادشون زیادتر بود، ولی تنوع کمتر (اکثرا شبیه به هم بودن)

زیباترین باس فایت بازی Ancient Dragon بود و Throne Watcher and Throne Defender، ولی لذتی که بعد از کشتن Artorias the Abysswalker و Great Grey Wolf Sif و Black Dragon Kalameet داشتم شاید ده درصدش رو اینجا نداشتم .... :| (باس هارو مثال زدم:D)

زیبا ترین لوکیشن بازی و به جرات زیباترین لوکیشن چند سال اخیر بازی های rpg به نظرم Dragon Aerie بود، فوق العاده بود این محیط از تمام نظرا، دلم نمیومد خارج بشم ازش

خیلی سخت تلاش کردن نشون بدن بازی هنوزم به سختیه گذشتست، ولی اون جنس سختیو نداشت، عُمق مبارزات کمتر بود
تعداد زیاد bonfire
teleport از همون اول
humanity های زیاد و هر وقت بخوای قابل استفاده
curse شدن بود اینها مثلا؟
:d :d
سختیو سعی کرده بودن با وارد شدن زیادی دمیج بهت و کم کردن خط خون بعد از هر بار مردن جبران کنن که خب درصدی جبران شد ...

چندین جای بازی به کل عوض شده بود از نظر ساختار محیط و محل دشمن ها و نوع دشمن ها، نمیدونم دقت کردید یا نه، زیاد بود از این اختلافات
بعضی مرگ های ناگهانیو اتفاقی که توی دمو ها بود اصلا توی بازی نبود، قرار بود beyond death بشیم ... :|

در مجموع با توجه به نبود کارگردان اصلی بازی عالی بود، طراحی لوکیشن ها همچنان محشر و خیره کننده، تنوع و تعداد دشمن ها عالی، ایتم ها متنوع و کاربردی، گرافیک خوب با توجه به سیستم مورد نیاز
بازی، صداگذاریه خیلی خوب، واقعا راضی کننده بود :)
و اینکه NG+ رو شروع کردم بیچاره شدم هنوز هیچی نشده .... :|
ّیشتر حرفاتو باهات موافقم. باس های بازی دقیقا همون باس های شماره اول بودن که یه خورده دچار تغییرات شده بودن. بازی در کل رضایت بخش بود و Setting جالبی داشت. سختیش هم به نظرم قابل قبول بود ولی میتونست با چنتا باس فوق العاده سخت، این موضوع رو هم تقویت کنن. انصافا بهترین باس کل سری Souls فقط و فقط Artorias هست که انگار باید با خودت بجنگی و یه چالش درست و حسابیه.

توی این قسمت تعداد دشمنا رو زیاد کرده بودن و به نظرم این زیادی بون فایر ها رو توجیه میکنه. محیط ها هم جوری طراحی شدن که کاملا قابلیت تلپورت رو همون اول بازی توجیه میکنه. فک کن از Dragon Aerie بخوای بری Heide's Tower of Flame! نمیشه واقعا. محیط ها واقعا بزرگ و متنوع بودن. در کل بازی رضایت بخش بود و کارگردان ها به بازی لطمه نزده بودن و کیفیتش رو بالا نگه داشته بودن و واقعا جای تحسین داشتن. اگر میازاکی DS III رو بسازه که عالی میشه ولی اگر این کارگردان های جدید باشن بازم اشکالی نداره چون امتحانشونو پس دادن. یادمه اون اوایل معرفی چقدر فحش بهشون دادم بدبختا:|:d

یه روز خوب و پر از استرس و هیجان رو گذروندم:-s
امروز دخل سه تا باس رو در آوردم old dragon slyer و اون 3 تا باس منطقه ی the lost bostile و lost sineer
اون سه باسه واقعا سخت بود و شاید رو اعصابترین غولاخر عمرم! اگه اشباه نکنم سر کشتنش 13 یا 14 بار مردم ولی خب بالاخره دخلش رو آوردم!#:-s
تا اینجا هم راحتترین باس اون باس داخل کشتی بود!
حالا رسیدم به جنگل مه الود ولی خب به قدری امروز بهم استرس و فشار وارد شده که فعلا 2-3 روز سراغش نمی رم و در این بین بازی های شاد و شنگول مثل ریمن و گیاهان در برابر زامبی ها رو تجربه می کنم :d
--------------
راز موفقیت فقط صبر و صبر و صبر هست هر باسی رو که خواستم سریع بکشمش دخلم در اومده ولی اگه با طمانینه بزنیدش و عجله ای برا ضربه زدن نداشته باشید و حرکاتش رو بشناسید خیلی ساده میشه! احضار یار کمکی هم که باس ها رو تقریبا به زنگ تفریح تبدیل میکنه!:d
می مونه مسیر رسیدن به باس که عاقلانه ترین راه فارم کردن دشمنهای سر راه هست تا بعد مرگ تو باس بدون وقفه ی طولانی مجددا و در سریعترین زمان به باس برسید!

هی از X360CE هم استفاده میکنم ! اما مثه اینکه وقتی میره تو بازی کامل اون تنظیمات بهم میخوره ... :|
بقیه همچین مشکلی با استفاده از برنامه X360CE نداشتن ؟ :-/

حتما موقع تنظیم دسته بزار روی rumble pad 2 بعد لود رو بزن دوباره تنظیم کن کلید هارو.
دسته ی شما چه مدلی هست من با دسته ی ps2 و تبدیل بازی میکنم درایورشم نصب کردم لرزش دسته هم راه افتاده.
من با همین x360ce تو بازیه تامب رایدر مشکل داشتم همین قضیه که شما میگین تو بازی همه چی بهم میریخت یک 360ce دیگه گرفتم که تنظیمش به صورت متنی بود تو اون تنظیم کردم بازی درست شد اگه خواستی بگو برات ایمیل کنم.

فکر نکنم به سختی Bell tower gargoyle ها چیزی وجود داشته باشه...شونصد بار رفتم نشد. اصلا هم نمیشه کسی رو اورد واسه کمک تا میرم اونجا دو نفر invade میکنن میریزن سرم :(

اگه بصورت آنلاین Invade میشی و با این قضیه مشکل داری، یدونه Human Effigy توی بونفایر قبلش بسوزون دیگه کسی نمی تونه وارد دنیات بشه. اگه خیلی برات سخته باس، یکم فارم کن یا جاهای دیگه رو برو بعد برو اونجا. البته تا اونجا که می دونم تو حالت آنلاین همیشه اونجا قبل از در Summon Sign میزارن بازیکنا، من خودمم یه بار گذاشتم.

ّیشتر حرفاتو باهات موافقم. باس های بازی دقیقا همون باس های شماره اول بودن که یه خورده دچار تغییرات شده بودن. بازی در کل رضایت بخش بود و Setting جالبی داشت. سختیش هم به نظرم قابل قبول بود ولی میتونست با چنتا باس فوق العاده سخت، این موضوع رو هم تقویت کنن. انصافا بهترین باس کل سری Souls فقط و فقط Artorias هست که انگار باید با خودت بجنگی و یه چالش درست و حسابیه.

توی این قسمت تعداد دشمنا رو زیاد کرده بودن و به نظرم این زیادی بون فایر ها رو توجیه میکنه. محیط ها هم جوری طراحی شدن که کاملا قابلیت تلپورت رو همون اول بازی توجیه میکنه. فک کن از Dragon Aerie بخوای بری Heide's Tower of Flame! نمیشه واقعا. محیط ها واقعا بزرگ و متنوع بودن. در کل بازی رضایت بخش بود و کارگردان ها به بازی لطمه نزده بودن و کیفیتش رو بالا نگه داشته بودن و واقعا جای تحسین داشتن. اگر میازاکی DS III رو بسازه که عالی میشه ولی اگر این کارگردان های جدید باشن بازم اشکالی نداره چون امتحانشونو پس دادن. یادمه اون اوایل معرفی چقدر فحش بهشون دادم بدبختا:|:d
دقیقا همینه
به نظرم این بازی نقاط گم شده ی Dark Souls اصلی بود یه جورایی
لازم بود اینطوری باشه
متفاوت تر ... :)

پ.ن:آرتوریاس واقعا با ابهت ترین و زیباترین باسِ سری بود (وقتی آرمورش رو بدست اوردم تا دوبار نیو گیم از تنم درش نیاوردم انقدر شیفتش بودم)
مبارزش که دیگه هیچی .... واقعا قشنگ مبارزه میکرد
از مُردن جلوش لذت میبردم.
بالای 15 باز رفتم تا زدمش
و بر سره مزارش که اون خانم نشسته بود کلی وا میستادم و نظارش میکردم هر دفعه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or