Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
یه اتفاق بدی افتاد 8-|
اون خانومه که مسئول اپگرید کاراکتر و فلاسک ها بود طی حادثه ای احمقانه کشته شد ...
چکار کنم حالا؟ :|

اصلا جای نگرانی نیست
اون خانومه که کشتی سنگ قبرش تو majula دقیقا اینجاست (کنار درخت ) میتونی احضارش کنی

72017462648454459562.jpg

من بازی تموم کردم . اگه نقشه نداشته باشید مسلما خیلی سخت میشه همه جارو گشت و تمام سرزمین هارو دید

حتما از نقشه زیر استفاده کنید بسیار کامل و خیلی راحت اسم تمام مکانها و مسیرها بهتون نشون داده

آخرین ویرایش:
گزارش پست خلاف رو میزدید واقعاً رسیدگی خیلی سریع تر و راحت تر میشد، تا اینکه هرکسی یکبار پست رو نقل قول کنه و بگه ای بابا این چه پستی بود :|

یه چیزی که هست شاید بازی بعضی جاها سخت شه اما مهمترین دلیل سختی بازی واسه پلیر ها سبک بازی خودشونه!
محدود کردن خودشون به یک کلاس خاص، نوع مبارزه خاص، آیتم ها و سلاح های خاص
اما این هم خودش نکته ایه که باید زود بهش پی ببرین که کلا کلاس معنی نداره بنا به شرایط شما هم عوض شید جایی که لازمه warrior یا knight و جایی هم sorcerer
من خودم با swordman شروع کردم اما الان تقریا نصف warrior و نصف sorcerer هستم اینجوری خیلی بازی بهتر و قشنگ تر جلو میره

11804325532393322424.jpg

منم نگفتم معنی داره کلاس جواب اون دوستمون که گفت با sorcerer میرفتی راحتر بود دادم شما اشتباه نقل قول کردی فک کنم

ولی اگه سبکی رو انتخاب کنیم نمیتونیم تو ذات اون سبک تغییری ایجاد کنیم.
تو یک بازی نقش افرینی هیچ وقت یک شوالیه نمیتونه جادو گر خوبی باشه و برعکس. حتی یک شوالیه هم میتونه تو یک بازی نقش افرینی با ارتقاء درست لول هایی کلیدی از پس تمام کارها بر بیاد.
البته حرف شما هم درسته بیشتر مثل گول مالیدن سر بازی میمونه :d

- - -ویرایش - - -

یعنی این میتونه یک باگ باشه :d

نه باگ که نیست فقط باسش رو چون میشه راحت زده خیلی سریع میشه سول جم کرد و گرنه میشه با باس های دیگه هم این کار رو کرد فقط بنظرم این از همه راحتره

دوستانی که میخوان تغییر جنسیت بدن به کاراکتر اصلی یعنی از مرد به زن یا از زن به مرد تبدیل بشن باید برن به THING BETWIXT جایی که بازی رو از اونجا شروع کردن. بعد کمی جلوتر بعد از عبور از داخل درختان شما به جایی میرسید که تابوتی روی اب قرار گرفته و از اون تابوت دوتا غول محافظت میکنند اونا رو از بین ببرید و بعد با خوابیدن داخل تابوت به راحتی تغییر جنسیت بدین به کاراکتر اصلی بازی.

در بعضی از جاهای بازی باید وارد اتش بشیم برای اینکه داخل اتش نسوزیم یا اینکه HP کاراکتر اصلی بازی کم نشه میتونید کوزهای که اب داخلشون هست رو بشکنید و با این کار باعث بشید که کاراکتر شما خیس بشه و بعد راحت وارد اتش شوید:d اونجا چیزهای به درد بخور زیاد پیدا میشه

در مورد اون سه تا خوک هم اینو شنیدم که باید اونا رو نکشیم و دنبالمون بکشیم تا اینکه علف هارو بخورند و با خوردن اونا ما به چیزهای خوبی دست پیدا میکنیم مثل شمشیر یا زره خوب و عالی با خوردن اون علف ها چاق تر و خطرناک تر هم میشن خوک ها حالا کجا اونارو باید دنبال خودمون بکشیم من نمیدونم ولی شما ی امتحانی بکنید :d

آخرین ویرایش:
دوستانی که میخوان تغییر جنسیت بدن به کاراکتر اصلی یعنی از مرد به زن یا از زن به مرد تبدیل بشن باید برن به THING BETWIXT جایی که بازی رو از اونجا شروع کردن. بعد کمی جلوتر بعد از عبور از داخل درختان شما به جایی میرسید که تابوتی روی اب قرار گرفته و از اون تابوت دوتا غول محافظت میکنند اونا رو از بین ببرید و بعد با خوابیدن داخل تابوت به راحتی تغییر جنسیت بدین به کاراکتر اصلی بازی.

در بعضی از جاهای بازی باید وارد اتش بشیم برای اینکه داخل اتش نسوزیم یا اینکه HP کاراکتر اصلی بازی کم نشه میتونید کوزهای که اب داخلشون هست رو بشکنید و با این کار باعث بشید که کاراکتر شما خیس بشه و بعد راحت وارد اتش شوید:d اونجا چیزهای به درد بخور زیاد پیدا میشه

در مورد اون سه تا خوک هم اینو شنیدم که باید اونا رو نکشیم و دنبالمون بکشیم تا اینکه علف هارو بخورند و با خوردن اونا ما به چیزهای خوبی دست پیدا میکنیم مثل شمشیر یا زره خوب و عالی با خوردن اون علف ها چاق تر و خطرناک تر هم میشن خوک ها حالا کجا اونارو باید دنبال خودمون بکشیم من نمیدونم ولی شما ی امتحانی بکنید :d

اون سه تا خوکها استحقاق اینو دارن که باس اخر بازی باشن ولی خستن خسته :)))))

تجربه DS1 به شدت اینجا به درد میخوره. خصوصا اینکه تمام باس ها رو یا دفعه اول یا نهایت دفعه سوم میکشم:d
فقط به نظرم تنها باسی که یوخده اذیت کرد Smelter Demon بود اما به طور کلی نکته خاصی نداشت.

در مورد گیم پلی هم به نظرم یوخده سفت و چغرتر از شماره اول شده. Estus رو خیلی کند مصرف میکنه و سپر رو با اشاره دکمه بالا نمیاره و این آخری اوایل بازی خیلی رو مخه.
محیط ها و مخصوصا دورنماها معرکه هستن و میشه ساعت ها بهشون خیره شد:d

در کل راضی کننده هست و ولی کلا Setting شماره اول غنی تر بود. تا الان 4تا Old One رو کشتم و دارم میرم قلعه:d

پ.ن: تنها سورپرایز بازی پیدا کردن Zweihander بود My trusty greatsword = Gwyn killer
4yajuyo.gif

درود دوستان من تو iron keeper رفتم هرچی گشتم اون حلقه پادشاهی که گفته بودید رو ندیدم و اینکه اینجا ۲ تا باس داره یکی او اژدها تو اتیش ها و دیگری اون اولش ولی واسه من اون یارو اولی نمیاد یعنی میرم تو ساختمونه خط جونه باسه میاد ولی خودش نیست. و من مجبور میشم تلپور کنم به بونفایر و من فقط همون اژدها رو کشتم،ایا باس اون یکی رو هم میکشتم؟
راستی اون باس ۳ تایی کجاست؟ ندیدمش.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

بازي خيلي خوبي بود البته ديگه زيادي شورشو در اورده بودن تا اين حد زود مردن کمي بازي لوس ميکنه البته من حسابي پشتشو گرفتم ديروز بازي تموم شد
نبود نقشه در بازي تا حدودي باعث ميشه گيمر تو بازي گم بشه و همين باعث ميشه طرف فکر کنه چقدر بازي بزرگه

به هر روي بازي که گرافيک انچناني نداره

اما بهترين مرحله بازي از نظر کيفيت بصري سرزمین DRAGON AERIE واقعا زيباست

گفته شده پادشاه Vandrick اون حلقه Kings Ring درست کرده بود که ( با اون درهاي سياه باز بشه فقط خودش بتونه بره تو ) تا دست ملکه تاريکي Nashandra به حلقه نرسه

پس چرا اخر بازي ملکه خودش پشت در سياه هست ؟ مگه قبلا ملکه حلقه داشته که تونسته وارد بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سؤال ...
همه باس هارو بغیر از Nashandra و Ancient Dragon و Vendrik زدم . الآن این وندریک رو چجوری میشه زد؟! هر چی میزنمش اصلا تحویلم نمیگیره:( هر 5 تا سول رو هم دارم
این هم یه عکس از مکان مربوطه:d Warrior ، لول 160 ، 42 ساعت بازی کردم ، دندون اژدها و زره Havel هم تنمهb-) ... وندریک هم اون پشت داره واسه خودش میچرخه!
89433459407429282736.jpg

خب دوستمون آقا بهرام گفتن که حلقه ی Ring of binding رو در منطقه ی Heides Tower of Fame میشه بدست آورد! حلقه ای که باعث میشه پس از چندین بار مردن خط سلامتت کمتر کوتاه بشه!
خب داخل این منطقه دو مسیر هست یکی که از سمت راست هست و با کشتن غولاخری به اسم dragonride به سمت اون کشتی ختم میشه که من این مسر رو رفتم و یک مسیر هم تقریبا سمت چپ این منطقه هست که به یک غولاخری به اسم old dragon ride می خوریم! الان لوکیشنی که این حلقه اونجا هست از کدوم مسیره؟!( خودم فک می کنم سمت چپی باشه!)
چون واقعا این کم شدن خط جون خیلی رو اعصابه و من در واقع با نصف جون به مبارزه با باس ها می رم و این human effigy ها رو دلم نمیاد مصرف کنم! :d
اگه این خط جون کم نشه باس ها خیلی خیلی راحتتر می شن چون من تقریبا همه ی باس هایی که تا حالا کشتم با نصف جون زدمشون!
یه سوال دیگه هم داشتم این کاراکترم احساس میکنم زیادی کنده خیلی وقتا تا می خوام رو تارگت قفل کنم و بهش جادو بزنم غوله رسیده و یه ضربه زده! با افزایش کدوم بخش میشه کاراکتر رو سریعتر کرد؟!
-------------
پ ن : متاسفانه سر مبارزات با باس ها بیشترین عاملی که باعث باختم شده عدم ناتوانی در کنترل استرس وارده هست :|
یعنی وقتی که خط جون باس رو به نصف می رسونم چنان استرسی وجودم رو می گیره که تسلط کاملم رو بر موس و کیبورد از دست دارم و چند باری از فرط هیجان زیاد وسط مبارزه با باس پا شدم رفتم اون ور چند بار چرخیدم و کمی آب خوردم برگشتم و مججدا از دوباره باهاش جنگیدم! واقعا این استرسم کنترل نشدنیه و اگه می تونستم کنترلش کنم با تسلط کامل خیلی راحتتر پیش می رفتم!
--------------
فقط دوستان توجه کنن که توجه به عوامل محیطی هنگام مبارزه با باس ها خیلی کمک میکنه کارتون راحت بشه! تقریبا هر باسی که کشتم با توجه به عوامل محیطی خیلی کارساز بوده
مثلا pursue رو میشه با زوبین وبدون درگیری کشت یا همون دراگون راید رو که باهاش مبارزه میکنید قبل مبارزه باهاش تو اون منطقه چند تا اهرم هست که با فعال کردن اونها میتونید اون منطقه ای که با اون مبارزه دارید رو بزرگتر کنید و امکان سقوط رو از بین ببرید یا اون باس داخل کشتی که هست می تونید از اون ستون وسطی کمک بگیرید و.....

ببینین توی دارک سولز فقط حوصله مهمه. یعنی موقع مبارزه با یه باس حتی شده تا یه ساعت طول بکشه، باید حوصله کنین و زمان بندی شده حمله کنین. مثلا توی 2 دقیقه فقط 1 ضربه زدین. اشکالی نداره ولی ارزش داره که اینجوری حساب شده بازی کنین.
از باس ها هم نترسین چون کاری ندارن. فقط با دقت رفتارشون رو نگاه کنین و خودتون رو متناسب با حرکاتشون وفق بدین و حمله کنین. یه قانون نانوشته توی بازی هست که میگه هر چی بزرگتر، آسون تر و هر چی کوچکتر، سخت تر. اصلا از ظاهر باس ها نترسین چون دقیقا سر شماره اول بهم ثابت شد بسیار آسونن و توی این هم همین قضیه برقراره. فقط بعضی باس ها هستن که وقتی تا نصف خونشون کم میشه، یه تغییری توی رفتارشون میدن که اونم با یه ذره دقت حل میشه.

برای سرعت زیاد شدن هم میتونین Equipment Load رو بکشین بالا. خوبی شماره دوم اینه که سنگین شدن فقط توی جا خالی دادن مشهوده. توی شماره اول توی راه رفتن هم مشهود بود و اونایی که با Knight بازی میکردن، جور هندوستان میکشیدن:d
یادتون باشه بیخودی آیتم ها رو توی دست چپ و راست نذارین که کاراکترتون سنگین میشه.

توصیه میکنم باس ها رو خودتون بزنین ولی اگر واقعا نتونستین، بگین تا 3-4 تا راه حل بهتون بدیم.
همه باس هارو بغیر از Nashandra و Ancient Dragon و Vendrik زدم . الآن این وندریک رو چجوری میشه زد؟! هر چی میزنمش اصلا تحویلم نمیگیره
yahoo_2.gif
باید Gian Soul ها رو داشته باشی و دمیجی که بهش وارد میشه باید خیلی زیاد باشه. اگر هیچکدوم رو نداشته باشی، یحتمل اصن نمیتونی بزنیش و سگ جونه ولی اگر پیداشون کردی، میتونی مکرر بهش ضربه بزنی تا برگرده با یه ضرب بکشتت
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
دوستان یه سؤال ...
همه باس هارو بغیر از Nashandra و Ancient Dragon و Vendrik زدم . الآن این وندریک رو چجوری میشه زد؟! هر چی میزنمش اصلا تحویلم نمیگیره:( هر 5 تا سول رو هم دارم
این هم یه عکس از مکان مربوطه:d Warrior ، لول 160 ، 42 ساعت بازی کردم ، دندون اژدها و زره Havel هم تنمهb-) ... وندریک هم اون پشت داره واسه خودش میچرخه!
89433459407429282736.jpg
چند تا ضربه بهش بزنی میاد سراغت نمیدونم چرا تحویلت نمیگیره:d

help
دوستان من الان تو the last bastille هستم این آهنگره میگه flame نیاز داره از کجا میشه گیرش آورد ؟

تو Iron keep وقتی اون پل معلق رو میاری پایین و میخوای بری سراغ باس اولی وقتی رفتی اونطرف پل باید بری سمت راست اون ته رو هم نگاه کنی یه صندق هست البته تو اون نیست وقتی رفتی اون طرف سمت راستت رو نگاه کن یه جنازه اونجاست باید بدوی و بپری پیشش که خوب پیش اونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or