Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
با چیت بازی کردن لذت بخشه نه؟:d

بازیش خیلی طولانی هست حوصله م سر رفت انگشتمم درد گرفت انقدر جا خالی دادم گفتم یک تغیراتی در گیم پلی بدیم چند سلاح جدید کاش دنیای واقعی هم چیت داشت آخر بازی کجاس یک پایان داره یا چند تا منکه رفتم پیش اژدها آخری یکچیزی داد حالا نمیدونم کجا برم !

آره یکی دوتا از رفقا جسارتا یکم ناشین و با قوانین زیاد آشنایی ندارن حالا شاید ما کمی غر بزنیم و کاری نکنیم اما آقا پلیسه...
راستی اگه وسط کار از نوع بالا بردن لولتون ناراضی بودین و احساس میکنید اگه قدرت دیگه ای رو بیشتر میکردین بهتر بود یه راه واسه reset کردنش هست
برگردید به اولین bonefire بازی تو کلبه پیش اون پیرزن ها
یکی از اونا به ازای گرفتن Soul vesel این کارو میکنه واستون

آره یکی دوتا از رفقا جسارتا یکم ناشین و با قوانین زیاد آشنایی ندارن حالا شاید ما کمی غر بزنیم و کاری نکنیم اما آقا پلیسه...
راستی اگه وسط کار از نوع بالا بردن لولتون ناراضی بودین و احساس میکنید اگه قدرت دیگه ای رو بیشتر میکردین بهتر بود یه راه واسه reset کردنش هست
برگردید به اولین bonefire بازی تو کلبه پیش اون پیرزن ها
یکی از اونا به ازای گرفتن Soul vesel این کارو میکنه واستون
من دقیقاً میخوام بدونم اون سه تا پیرزن چه کاری میکنن اونجا؟

تو You+tube داشتم کلیپ های 10 چیزی رو که تو ماجولا نباید از دست بدیم رو نگاه میکردم با اون کلیپ کشف کردم که چطور کلید هارو بدست بیارم لامصب ها چه جاهایی هم مخفی کردن که عقل جن به اونجا ها نمیرسه:d هرکس لینک خواست بگه براش پ.خ کنم

اوون موش ها توو زیر زمین دهن منو سرویس کردن ولی به هر زحمتی بود زدمشون
موش های زیر زمین انگاری پایانی ندارن از همه سوراخ ها میزنن بیرون من فکر کنم باید باس اون موش هارو بکشیم تا همه اونا از بین برن البته خیلی سخته چون بین اون همه موش باید باس رو فقط بزنیم. اما خارجیا به اینا نمیگن موش میگن rat شاید به معنی (موش بزرگ کثیف) یا موش صحرایی باشه

موش های زیر زمین انگاری پایانی ندارن از همه سوراخ ها میزنن بیرون من فکر کنم باید باس اون موش هارو بکشیم تا همه اونا از بین برن البته خیلی سخته چون بین اون همه موش باید باس رو فقط بزنیم. اما خارجیا به اینا نمیگن موش میگن rat شاید به معنی (موش بزرگ کثیف) باشه

اره دادا منم همینو گفتم رییسشونو زدم ولی دهنم صاف شد همه اش سر اینکه بهم سم میزدن دهنم صاف میشد ولی رفتم بالاخره :) به محض اینکه کشتمش ازونجا اومدم بیرون و الت و اف چهار توو دسکتاپ

اوون موش ها توو زیر زمین دهن منو سرویس کردن ولی به هر زحمتی بود زدمشون
واسه راحت رد شدن ازین قسمت یه مجیک داره تو کلاس sorcerer که
رو زمین یه دایره ایجاد میکنه و هرکی داخلشه دمیج میده
اونجوری میشه خیلی راحت موش اصلی رو پیدا کرد و سریع کارشو ساخت بعد اون هم بقیه میگرخن

آخرین ویرایش:
واسه راحت رد شدن ازین قسمت یه مجیک داره تو کلاس socecor که
رو زمین یه دایره ایجاد میکنه و هرکی داخلشه دمیج میده
اونجوری میشه خیلی راحت موش اصلی رو پیدا کرد و سریع کارشو ساخت بعد اون هم بقیه میگرخن

اره ولی من با warrior رفتم

یه چیزی که هست شاید بازی بعضی جاها سخت شه اما مهمترین دلیل سختی بازی واسه پلیر ها سبک بازی خودشونه!
محدود کردن خودشون به یک کلاس خاص، نوع مبارزه خاص، آیتم ها و سلاح های خاص
اما این هم خودش نکته ایه که باید زود بهش پی ببرین که کلا کلاس معنی نداره بنا به شرایط شما هم عوض شید جایی که لازمه warrior یا knight و جایی هم sorcerer
من خودم با swordman شروع کردم اما الان تقریا نصف warrior و نصف sorcerer هستم اینجوری خیلی بازی بهتر و قشنگ تر جلو میره

11804325532393322424.jpg

آخرین ویرایش:
یه چیزی که هست شاید بازی بعضی جاها سخت شه اما مهمترین دلیل سختی بازی واسه پلیر ها سبک بازی خودشونه!محدود کردن خودشون به یک کلاس خاص، نوع مبارزه خاص، آیتم ها و سلاح های خاصاما این هم خودش نکته ایه که باید زود بهش پی ببرین که کلا کلاس معنی نداره بنا به شرایط شما هم عوض شید جایی که لازمه warrior یا knight و جایی هم sorcerer من خودم با swordman شروع کردم اما الان تقریا نصف warrior و نصف sorcerer هستم اینجوری خیلی بازی بهتر و قشنگ تر جلو میره
11804325532393322424.jpg
یک ار پی جی باز حرفه ای نباید به این روشی که شما میگین عمل کنه . ولی در مورد این بازی حق با شماست دوست عزیز

یک ار پی جی باز حرفه ای نباید به این روشی که شما میگین عمل کنه . ولی در مورد این بازی حق با شماست دوست عزیز
بر عکس برادر...
باید دید همیشه بازی چقدر دست شما رو باز گذاشته
بعضی عناوین هستن که تصمیم اول شما تا آخر همه چیز رو رقم میزنه اما اینکه خود بازی شمارو محدود نکرده یعنی اصل نقش آفرینی
اگه اینکار رو نکنی و با شرایط آداپته نشید یه جورایی نادیده گرفتن امکانات بازیه!

دوستان یه روشی رو بهتون میگم که در عرض 10 دقیقه تقریبا 1 میلیون روح رو به دست بیارین.
اول اینکه باید King's Ring و اون کلید رو از اون اژدها گرفته باشین که بتونین برین تو مموری ها.
حالا میرین به Forest of Fallen Giants اونجا یه در هست که با King's Ring باز میشه و پشت اون در یه بنفایر و یکی از اون درخت هاست که میشه رفت تو مموری وارد اون درخت بشین وارد که شدین یه ذره برین جلو سمت راست یه در از مه که خوب پشتش یه باسه وقتی که وارد شدین 2 تا غول جلوتون هستن که به شما کاری ندارن اصلا دارن میجنگن و باس اصلی که میخوایم بکشیمش ته این مسیره قبل از اینکه مستقیم برین سراغ باس حدودا یه 10 متر برین جلو بد برین سمت چپ تون یه جنازه میبینین که میتونین یه ascetic bonafide ازش برداین بعد برین باس رو که خیلی راحته زدنش بزنین و برگردین به همون بنفایر که قبلش بود و یه ascetic bonafide بسوزونین و هر بار هم که رفتین از رو اون جنازه ascetic bonafide رو برداین اینجوری ascetic bonafide هم تموم نمیشن و من الان خودم هر بار که میزنمش این باس رو 390 هزارتا روح بهم میده خیلی راحت میتونین لول آپ کنین.

بر عکس برادر...
باید دید همیشه بازی چقدر دست شما رو باز گذاشته
بعضی عناوین هستن که تصمیم اول شما تا آخر همه چیز رو رقم میزنه اما اینکه خود بازی شمارو محدود نکرده یعنی اصل نقش آفرینی
اگه اینکار رو نکنی و با شرایط آداپته نشید یه جورایی نادیده گرفتن امکانات بازیه!
ولی اگه سبکی رو انتخاب کنیم نمیتونیم تو ذات اون سبک تغییری ایجاد کنیم.
تو یک بازی نقش افرینی هیچ وقت یک شوالیه نمیتونه جادو گر خوبی باشه و برعکس. حتی یک شوالیه هم میتونه تو یک بازی نقش افرینی با ارتقاء درست لول هایی کلیدی از پس تمام کارها بر بیاد.
البته حرف شما هم درسته بیشتر مثل گول مالیدن سر بازی میمونه :d

- - -ویرایش - - -

دوستان یه روشی رو بهتون میگم که در عرض 10 دقیقه تقریبا 1 میلیون روح رو به دست بیارین.
اول اینکه باید King's Ring و اون کلید رو از اون اژدها گرفته باشین که بتونین برین تو مموری ها.
حالا میرین به Forest of Fallen Giants اونجا یه در هست که با King's Ring باز میشه و پشت اون در یه بنفایر و یکی از اون درخت هاست که میشه رفت تو مموری وارد اون درخت بشین وارد که شدین یه ذره برین جلو سمت راست یه در از مه که خوب پشتش یه باسه وقتی که وارد شدین 2 تا غول جلوتون هستن که به شما کاری ندارن اصلا دارن میجنگن و باس اصلی که میخوایم بکشیمش ته این مسیره قبل از اینکه مستقیم برین سراغ باس حدودا یه 10 متر برین جلو بد برین سمت چپ تون یه جنازه میبینین که میتونین یه ascetic bonafide ازش برداین بعد برین باس رو که خیلی راحته زدنش بزنین و برگردین به همون بنفایر که قبلش بود و یه ascetic bonafide بسوزونین و هر بار هم که رفتین از رو اون جنازه ascetic bonafide رو برداین اینجوری ascetic bonafide هم تموم نمیشن و من الان خودم هر بار که میزنمش این باس رو 390 هزارتا روح بهم میده خیلی راحت میتونین لول آپ کنین.
یعنی این میتونه یک باگ باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or