Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
بالاترین حد لول فک کنم خوندم یه جا 490 بود من خودم هنوز لولم 112 ــــه
از بس روح میخواد که شکست دادن سخترین باس های بازی خیلی راحتر از لول اپ کردن. تازه الان اگه دقت کنین VGR الان 20 تا 20 تا میره بالا ولی الان واسه من فکر کن 8 یا شایدم 7 تا میره بالا

راستی میدونستین رکورد کمترین زمان تموم کردن بازی 3ساعت و 20 دقیقه اس!!!

اگه بخوای اینجوری بری باید دقیقا بدونی کجا بری و فقط هم باس های که مجبوری رو بکشی تو مسیر هم هیچ کدوم از دشمنا رو نکشی و فقط از کنارشن رد بشی که وقتت گرفته نشه و فکر کنم فقط 5 تا 7 بار فرصت داری لول اپ کنی تا زمان رو از دست ندی که واقعا کار سختیه

اگه بخوای اینجوری بری باید دقیقا بدونی کجا بری و فقط هم باس های که مجبوری رو بکشی تو مسیر هم هیچ کدوم از دشمنا رو نکشی و فقط از کنارشن رد بشی که وقتت گرفته نشه و فکر کنم فقط 5 تا 7 بار فرصت داری لول اپ کنی تا زمان رو از دست ندی که واقعا کار سختیه
نه تنها بدونی از کدوم مسیر که باید بازی رو جویده باشی
جوری که تک تک مسرهارو بدونی تک تک دشمنارو بشناسی و بدونی چه تعداد از هر کدوم تو هر منطقه هست کدوم مزاحمه که باید کشته شه و کدوم اضافیه
اما این به احتساب همه باس هاست
یعنی رکورد زدن همه باس ها تو کمترین زمانه
البته مشکلی تو زمان لول آپ کردن نبود چون دقیقا میدونست چیو باس بالا برد
به طرز جنون آوری طرف اینکاره بود
یه جا قبل باسی که سپرش آینه ماننده یه آسانسور خیلی بلنده
همون اولش گفت اینجا بلندترین آسانسور تموم بازی هاست الان برمیگردم بعد 5 دقیقه هم رفت توالت!!!
تو yo+tube پیداش کنید
خیلی زیباست آدم به خودش میگه من فک میکردم کارم درسته اما نیست!!

ای بابا کمک کنید دیگه:(( با کیبرد نمی تونم از صبح هر چی بازی می کنم می بازم:|
https://www.mediafire.com/?y3v4x1cxk7u23ax
با فایل x360ce.exe تنظیم کن دکمه های کنترلر رو، بعد فایل های x360ce.ini و xinput.dll رو بریز تو همون فولدر فایل exe بازی. (فکر کنم برای هر بازی ای اقلا یک بار این مشکل مطرح و راه حلش ارائه شده:دی)

نه تنها بدونی از کدوم مسیر که باید بازی رو جویده باشی
جوری که تک تک مسرهارو بدونی تک تک دشمنارو بشناسی و بدونی چه تعداد از هر کدوم تو هر منطقه هست کدوم مزاحمه که باید کشته شه و کدوم اضافیه
اما این به احتساب همه باس هاست
یعنی رکورد زدن همه باس ها تو کمترین زمانه
البته مشکلی تو زمان لول آپ کردن نبود چون دقیقا میدونست چیو باس بالا برد
به طرز جنون آوری طرف اینکاره بود
یه جا قبل باسی که سپرش آینه ماننده یه آسانسور خیلی بلنده
همون اولش گفت اینجا بلندترین آسانسور تموم بازی هاست الان برمیگردم بعد 5 دقیقه هم رفت توالت!!!
تو yo+tube پیداش کنید
خیلی زیباست آدم به خودش میگه من فک میکردم کارم درسته اما نیست!!
نیازی نیست ما خودمون رو با مقایسه با این جور ادمها سرزنش کنیم اخه اینا ذهنشون خیلی خیلی خیلی خوب کار میکنه دیگه خدا دادیه برای همین مبارکش باشه :d کتاب (حادثه ای عجیب برای سگی در شب) رو بخون تا اخر متوجه میشی این ادمها چ مغزی دارند.

نیازی نیست ما خودمون رو با مقایسه با این جور ادمها سرزنش کنیم اخه اینا ذهنشون خیلی خیلی خیلی خوب کار میکنه دیگه خدا دادیه برای همین مبارکش باشه :d کتاب (حادثه ای عجیب برای سگی در شب) رو بخون تا اخر متوجه میشی این ادمها چ مغزی دارند.
نه من مقایسه نکردم حتی نگفتم هم خیلی دور از ذهنه فقط مهارت داشت (نه اینجور مثل ایشون ولی خوب منم در حدخودم شاید از دید بعضیا خیلی خوب باشم (منه نوعی منظورم بود ;))
بر عکس فک کنم خودتون اینجوری برداشت کردید که خیلی فرق داره همچین آدمی با بقیه (از نوع نوشتتون اینجوری بر میاد)
یه گیمره هاردکوره که کارشم خوبه دمشم گرم همین
البته این سبک فقط واسه جنبه رکورد و کل کلش بوده وگرنه خودشم تو ویدوئو میگه که خیلی برای بازی وقت گذاشته تا به این مرحله رسیده

نه من مقایسه نکردم حتی نگفتم هم خیلی دور از ذهنه فقط مهارت داشت (نه اینجور مثل ایشون ولی خوب منم در حدخودم شاید از دید بعضیا خیلی خوب باشم (منه نوعی منظورم بود ;))
بر عکس فک کنم خودتون اینجوری برداشت کردید که خیلی فرق داره همچین آدمی با بقیه (از نوع نوشتتون اینجوری بر میاد)
یه گیمره هاردکوره که کارشم خوبه دمشم گرم همین
البته این سبک فقط واسه جنبه رکورد و کل کلش بوده وگرنه خودشم تو ویدوئو میگه که خیلی برای بازی وقت گذاشته تا به این مرحله رسیده
شما که استاد ما هستی دوست عزیز. راستش ادم وقتشو برای ی چیز دیگه بذاره خیلی بهتره تا برای این گیم مگه اینکه پای جایزه خوب در میون باشه یا اینکه تو کتاب گینس اسممون ثبت بشه:d

بعد 5 ساعت اون اژدهای اخر dragone shrine به وسیله او dull ember از iron keep پیداش کردم دادم اون اهنگریه تو lost bostill و سپرم در مقابل اتش 100% کردم بعدش کمتر اثر میکرد بعدش راحت کشتمش ( بدون dull ember اصلا طرفش نرید 3 تا حرکت داره که یکیش اصلا نمیشه کاریش کرد میپره بالا همه جا رو به اتیش میکشه اونوخت 100% میمیری فقط dull ember کارسازه که سپر ضد اتش کنی

علمای محترم. این رینگ:

Ring of Restoration

در صورتی که بکنیم دستمون و بعد درش بیاریم میشکنه؟ و اگه شکست، بلک اسمیت میتونه تعمیرش کنه یا کلا به فنا میره؟ ممنون.

یکی‌ بود نسخه اول رو تو نیم ساعت تموم کرده بود :دی
اون بخاطر یک باگ توی بازی بود
زمانی که لُرد وِسِل رو میذاشت سر جاش در لحظه از همونجا خودشو مینداخت پایین خودشو میکُشت، بعد توی لودینگ از منوی ایکس باکس از بازی خارج میشد و دوباره وارد بازی میشد
وقتی وارد میشد انگار رفتی و 4 تا سول لرد وسل رو گرفتی اوردی
از بعدش لود میشد
:d

علمای محترم. این رینگ:

Ring of Restoration

در صورتی که بکنیم دستمون و بعد درش بیاریم میشکنه؟ و اگه شکست، بلک اسمیت میتونه تعمیرش کنه یا کلا به فنا میره؟ ممنون.
نه نمیشکنه میتونی تعمیرش کنی

- - -ویرایش - - -

این اهنگر shead woods کجاست
من کل منطقه ها رو رفتم همه باس فایتها رو کشتم فقط vendrik مونده هنوز تو مموری ها نرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or