Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
من Pursuer رو به هر طریقی بود شکست دادم و الان به Lost Bastille رسیدم. احساس می کنم یه خرده واسم زوده برم Lost Bastille. جای دیگه ای نباید می رفتم احیانا؟
اون کلیدی که بعد از شکست دادن Pursuer دراپ میشه رو کجا می تونم استفاده کنم؟
من اونجا رو رفتم و خیلی ساده هست همین الان میتونی بری.
اون کلید رو هم اون دور و برا بعضی از درا رو باز میکنه.

دوستان لطفا راهنمایی کنید :
من اون درهای بزرگ رو نمیتونم باز کنم همونایی که 3 تا باس رو باید کشت و حلقه پادشاهی باید داشت :( چکار کنم تمام بونفایر ها رو روشن کردم ولی جایی نست که نرفته باشم ادرس بدید جنازه تحویل بگیرید محل اون باس ها برو اگه میشه بگید :)
توی اون جنگل مه گرفته چیز خاصی هست یا فقط همون روحه که سلاح میفروخت بود هست وقتی به درختاش که روشون صورت بود ضربه میزدم صدای ناله میومد :(
اون یارو اهنگره توی lost biso چی میخواد هرموقع رفتم پیشش میگه شعله رو بیار و اینکه این اخر کلا ناپدید شد و اون باس اخرش که یارو به زنجیر بود رو کشتم ولی چیزی نداد چه کنم؟

iron keep از کدوم طرفه؟ 12 ساعت بازی کردم هنوز هیچ غلطی نکردی :((
من تو قسمت تراولام 12 منطقه اصلی رو باز کردم کلا چندتا منطقه داره؟ :(عجب بزرگه
اول اینکه اون جنگل مه آلود رو باید ازش رد بشی مستقیم برو جلو بعد باید بپیچی دست چپت تا ازش خارج بشی بعد از این که وارد اون منطقه جدید شدی باس اونجا که یه دختر با نیم تنه عقرب رو باید بزنی و را ه رو ادامه بده تا وارد اون منطقه بشی که باید یکی از باس های اصلی که همون عنکبوت است رو بکشی.

در مورد Iron Keep هم شما باید از ماجولا همونجایی که دختره مسیر ها رو عوض میکنه برسمت چپ که میرسی به huntsman's copse این منطقه رو که رد کنی و باسش رو بزنی( یه باس سه تایی نه اون اسبه) بعد که بری جلو یه پل هست که میاریش پایین و وارد منطقه Harvest Valley میشی که بعد از اینکه باس این منطقه رو هم کشتی با یه اسانسور میری بالا و میرسی به Iron Keep

در ورودی برای من باز نمیشه به جای اینکه روح سربازها بره سمت دوتا مجسمه و در باز بشه میاد سمت خودم! این لباس پروانه پوشیدیم سم پخش میکرد همه فروشندها دشمن شدن دنبال میکنن راهی نیست دوست بشن و ریست بشه

دوستان من بعد اینکه چند بار با آیتم titane shard سلاحم staff رو قوی کردم حالا برا قویترکردن دوباره به large titane shared احتیاج دارم این آیتم رو اون آهنگره نداره از کجا تهیه کنم!؟

آخرین ویرایش:
دوستان من بعد اینکه چند بار با آیتم titane shard سلاحم staff رو قوی کردم حالا برا قویترکردن دوباره به larege titane shared احتیاج دارم این آیتم رو اون آهنگره نداره از کجا تهیه کنم!؟
کمی که جلو تر ببرین بازی رو فروشنده اون رو هم میبینید توی Lost bastille آهنگر اونجا میفروشه 2500 چوق :d
البته تو خود بازی هم گیر میاد مخصوصا ازون موجودای خزنده ای که یه سنگ روشن پشتشونه
البته اون هم تا لول 6 آپگرید میکنه وسایلتون رو

سلام. یک سوال در مورد این بازی داشتم من بازی را با کلاس warrior شروع کردم ولی لباس شخصیت بازی یعنی همونی که توی بازی دارم کنترلش میکنم مثل لباس شخصیت روی کاور نیست یک لباس دیگه است چوری لباسش را مثل اون شخصیت روی کاور بکنم ؟​

سلام. یک سوال در مورد این بازی داشتم من بازی را با کلاس warrior شروع کردم ولی لباس شخصیت بازی یعنی همونی که توی بازی دارم کنترلش میکنم مثل لباس شخصیت روی کاور نیست یک لباس دیگه است چوری لباسش را مثل اون شخصیت روی کاور بکنم ؟​

حالا حالا ها باید بری تا به اون لباس برسی(اواسط نیمه دوم بازی توی Drangleic Castle) بعد نکنه انتظار داشتی مثل بازی های شوتر یا سوم شخص لباس کاراکتر همون لباس روی کاور باشه؟!

این اهنگره تو Lost Bastille کجا رفته هر جا میگردم نیست. چرا سره کارش حاضر نمیشه؟

اگه نزده باشیش سرجاش می ممونه و از جاش تکون نمی خوره، ولی درکل اگه می بینی به هیچ وجه برنمیگرده نگران نباش چون یه آهنگر دیگه بعدا توی Shaded Woods هست که همه کارای اونو می تونه انجام بده.

با چیت بازی کردن لذت بخشه نه؟:d

خب 2 سوال دیگه هم برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید!
خب بعد هر بار کشتن خط سلامتی کم میشه و اونقدر ادامه پیدا میکنه که نصف خط جون رو غیر فعال می کنه که خب با human effigy میشه بازبابیش کرد ولی اونطور که من شنیدم تو بازی حلقه ای ( یا آیتم دیگه ای) هست که با همراه داشتن اون در هر حالت و با هر چه قدر مردن خط سلامتی دیگه بیشتر از 20 درصد غیر فعال نمیشه! چون تقریبا در ازای رسیدن به هر باس احتمال 99 درصد این خط جون به نصف می رسه و خب human effigy هم محدود و هم ارزشمنده! اسم این حلقه و محل دستابی به اون کجاس؟!
سوال دیگه اینکه این سلاح ها و زره ها و سپر هایی که تو کوله پشتی داریم رو هیچ رقمه نمیشه فروخت و پول ( روح) بدست آورد؟!
خلاصه اینکه بازی شدیدا لذت بخش و اعتیاد آوره ولی متاسفانه به دلیل نزدیکی امتحانات زیاد نمی تونم بازیش کنم ولی هی کم کم پیش میرم ولی بعد امتحانات خودم رو باهاش خفه می کنم!:x
مهارت تو این بازی خیلی مهمه ولی بیشتر از اون حوصله و صبره که ارزشمنده!...این بازی یه جور درس زندگیه!!!

خب 2 سوال دیگه هم برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید!
خب بعد هر بار کشتن خط سلامتی کم میشه و اونقدر ادامه پیدا میکنه که نصف خط جون رو غیر فعال می کنه که خب با human effigy میشه بازبابیش کرد ولی اونطور که من شنیدم تو بازی حلقه ای ( یا آیتم دیگه ای) هست که با همراه داشتن اون در هر حالت و با هر چه قدر مردن خط سلامتی دیگه بیشتر از 20 درصد غیر فعال نمیشه! چون تقریبا در ازای رسیدن به هر باس احتمال 99 درصد این خط جون به نصف می رسه و خب human effigy هم محدود و هم ارزشمنده! اسم این حلقه و محل دستابی به اون کجاس؟!
سوال دیگه اینکه این سلاح ها و زره ها و سپر هایی که تو کوله پشتی داریم رو هیچ رقمه نمیشه فروخت و پول ( روح) بدست آورد؟!
خلاصه اینکه بازی شدیدا لذت بخش و اعتیاد آوره ولی متاسفانه به دلیل نزدیکی امتحانات زیاد نمی تونم بازیش کنم ولی هی کم کم پیش میرم ولی بعد امتحانات خودم رو باهاش خفه می کنم!:x
مهارت تو این بازی خیلی مهمه ولی بیشتر از اون حوصله و صبره که ارزشمنده!...این بازی یه جور درس زندگیه!!!

خوب رسیدن به اون منطقه هم خودش خیلی وقت گیره و اینجور نیست که اول بریم این حلقه رو بدست بیاریم چون خودش نصف بازیه
کلا کلید بازی اینه که فقط اونایی که لازمه رو بزن همین کافیه بقیه رو JUST LET IT GO
اسم اون حلقه Ring of binding ــه که تو منطقه Heides Tower of Fame کنار قفس اون قورباغه بزرگه تو یه جعبه فلزیه
آیتم ها رو هم تو منطقه ای که سوار کشتی میشین یه تاجر هست که میشه فروخت بهش

آیتم ها رو هم تو منطقه ای که سوار کشتی میشین یه تاجر هست که میشه فروخت بهش

البته این تاجر تو Harvest Valley هم هستش فقط بدون یه بار بیشتر نیستش یعنی بری یه جای دیگه و برگردی دیگه اونجای قبلی نیست. همون بار اول هرچی دارین بندازین بهش:d

ـــــــــــــــــــ
با بدبختی لولم رو رسوندم به 350 ولی خدایش دیگه لول آپ کردن خیلی سخت شده واسه هر لول آپ فکر کنم 350 هزاتا روح میخواد تاز هر بار هم داره بالاتر میره

آخرین ویرایش:
البته این تاجر تو Harvest Valley هم هستش فقط بدون یه بار بیشتر نیستش یعنی بری یه جای دیگه و برگردی دیگه اونجای قبلی نیست. همون بار اول هرچی دارین بندازین بهش:d

ـــــــــــــــــــ
با بدبختی لولم رو رسوندم به 350 ولی خدایش دیگه لول آپ کردن خیلی سخت شده واسه هر لول آپ فکر کنم 350 هزاتا روح میخواد تاز هر بار هم داره بالاتر میره
بالاترین حد لول فک کنم خوندم یه جا 490 بود من خودم هنوز لولم 112 ــــه
راستی میدونستین رکورد کمترین زمان تموم کردن بازی 3ساعت و 20 دقیقه اس!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or