Dark Souls II | Xbox 360

با با جان یکم اوایل بازی ، بازی جوری طراحی شده که کسایی که نسخه قبلی رو بازی نکردن یکم با گیم پلی و نحوه بازی آشنا بشن (چون اگه یکی همون اول ماجرا یه باره ببینه بازی سخته شاید از بازی دلسرد بشه و بازی رو ول کنه !!! البته منظورم تازه کار ها هستن که میخوان وارد این جور بازی ها بشن) و به همین خاطر اوایل یکم آسون به نظر میاد ولی وقتی رفتین مراحل جلوتر و از بس مردین و چانچو شدین و از شدت عصبانیت خواستین دسته بازی رو پرتاب کنین قیافتون دیدنیه :d

یک سوال داشتم..
من رسیدم به منطقه lost bastille
از طریق کشتی هم رسیدم یک منطقه دیگه .ولی در قسمت هیچ کلیدی یا راهی پیدا نمیکنم و برمیگردم قسمت اول این منطقه .
لطفا راهنمایی کنید

- - -ویرایش - - -

بازی از نظر داستانی به نسخه قبلی وابسته هست یا کسی که قبلی رو بازی نکرده هم دستگیرش میشه چه خبره؟

نه .میتونید با خیال راحت بازی کنید

یک سوال داشتم..
من رسیدم به منطقه lost bastille
از طریق کشتی هم رسیدم یک منطقه دیگه .ولی در قسمت هیچ کلیدی یا راهی پیدا نمیکنم و برمیگردم قسمت اول این منطقه .
لطفا راهنمایی کنید

- - -ویرایش - - -

نه .میتونید با خیال راحت بازی کنید

راه که واضح وقتی از رو پل سنگی که هم با نردبون میتونی بیای پایین هم میتونی بپری روی اون سکوی چوبی که اون بابا بزرگه هم روشه بعداز کشتن سگها مسیر سمت چپ رو میری از پلها که رفتی بالا جلوتر سمت راست یه جا یه سنگ افتاده که از روی اون میتونی بری رو پشت بوم سمت راستی.

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

راه که واضح وقتی از رو پل سنگی که هم با نردبون میتونی بیای پایین هم میتونی بپری روی اون سکوی چوبی که اون بابا بزرگه هم روشه بعداز کشتن سگها مسیر سمت چپ رو میری از پلها که رفتی بالا جلوتر سمت راست یه جا یه سنگ افتاده که از روی اون میتونی بری رو پشت بوم سمت راستی.

الان من رسیدم به قسمتی که مجسمه سنگی از یک انسان جلوی یک زندان را گرفته که توش بونفایر هست .چطوری میتونم کنارش بزنم.کنارش هم یک در قفل داره.کلیدش را از کجا پیدا کنم؟

اوایلش یه زن هست که ماسک زده با اون حرف میزنی بعد میگه هر وقت خاستی منو صدا کن میام کمکت بعد من رفتم و مردم بعد که دوباره برگشتم اونجا نبود زن ، میخاستم ببینم واسه شما هم اینجوریه ؟

انقدر با اون پیرزن نزدیکه بونفایر talk کنید تا صحبت هاش تکراری بشه.
دفعه بعدی که warp/travel میکنید به Majula ایشون رو کنار یک دیوار نزدیک بونفایر پیدا میکنید. اونجا دیگه تعداد life-gem های توی انبارش بی نهایت میشه و هرکدوم 300 سول بیشتر هم نیستن.

الان من رسیدم به قسمتی که مجسمه سنگی از یک انسان جلوی یک زندان را گرفته که توش بونفایر هست .چطوری میتونم کنارش بزنم.کنارش هم یک در قفل داره.کلیدش را از کجا پیدا کنم؟
وقتی باس Sinner-نمیدونم-چی چی (:d) رو توی پایینترین نقطه ی منطقه بقلی کشتی، یه آیتم دستت میاد که باهاش میتونی یک نفر رو از سنگ بودن نجات بدی. حتما هم اول سر این بابا استفاده ش کنید. تاجر خیلی مفیدیه.

اوایلش یه زن هست که ماسک زده با اون حرف میزنی بعد میگه هر وقت خاستی منو صدا کن میام کمکت بعد من رفتم و مردم بعد که دوباره برگشتم اونجا نبود زن ، میخاستم ببینم واسه شما هم اینجوریه ؟
آره، سبک اکثر کسایی که میتونی summon کنی همینه. وقتی نجاتشون دادی/باهاشون حرف زدی، غیب میشه تا وقت نیاز.
نگران نباش، باهاش کار دیگه ای نداری

آخرین ویرایش:
1- فکر کنم ارواح تاریک، کلاً اولین بازی نقش‌آفرینی باشه که تو عمرم بازی کردم! برا همین هنوز با مکانیک‌های این سبک آشنایی ندارم. بگو چی شد؟ رفتم واسه یارو کلی لباس قوی خریدم بعد یهو دیدم اون بغل زده سنگینی 58% بیچاره به زور راه میره! :|
2- الان بازی دم دست نیست که اسم بیارم. امیدوارم خودتون بفهمین کجام! بعد از ماجولا یه راه بیشتر نداره دیگه؟ اونجام!(چه آدرس دقیقی!:|). اون یارو غوله که کَلَش فقط یه دهنه رو کشتم. ولی دیگه هیچ راهی نیست:| برگشتم ماجولا، در رو واسه اون یارو واز کردم یارو رفت سرِ آهنگریش. ولی دیگه هیچ راهی نیست. هر جا میرم یا بستس، یا قبلاً رفتم:|
3- این یارو انگشترها که دستمون می‌کنیم، تمومی که ندارن؟:-/ بعدم به صورت خودکار عمل می‌کنن دیگه؟:-/
:|

آخرین ویرایش:

کلید نداره باید اون بشکه رو از رو پلها هل بدی بخوره به دیوار راه باز بشه

کلید نداره باید اون بشکه رو از رو پلها هل بدی بخوره به دیوار راه باز بشه

یک سوال دیگه
من یک غول کشتم در اون قسمت که از روی اب باید رد بشی که تمساح داره .بعد زا اینکه غول را کشتم ایتمی به من نداد و وارد در شدم و به بوفایر رسیدم و به طور اتوماتیک رفتم به ماجولا.
فقط داخل گاوصندوق 2 تا ایتم بود که گرفتم.
کلا چه سودی داشت کشتن این غول ؟

یک سوال دیگه
من یک غول کشتم در اون قسمت که از روی اب باید رد بشی که تمساح داره .بعد زا اینکه غول را کشتم ایتمی به من نداد و وارد در شدم و به بوفایر رسیدم و به طور اتوماتیک رفتم به ماجولا.
فقط داخل گاوصندوق 2 تا ایتم بود که گرفتم.
کلا چه سودی داشت کشتن این غول ؟

دقیقا متوجه نشودم کجا رو میگی ولی حداقل باس سول باس رو بهت داده باشه

این انگشتر رو از کجا باید تهیه کرد؟
وقتی وارد Heidos Tower of Flame میشی راه رو ادامه بده تا به 3 تا از اون دشمن های سنگی برسی. وقتی رسیدی اونجا برو سمت چپ دشمنی که اونجاست رو حتما باید بکشی تا پلی که کنارش هست بیفته. برو اون طرف پل و در صندوقی که اونجاست رو باز کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or