Dark Souls II | Xbox 360

سلام. soul ام تموم شده یکی برای ذخیره خریدم ولی نمیدونم چه طوری فعالش کنم.چیکار کنم؟؟؟(2)
30 تا بیشتر نیست بعد که تموم میشه نمیدونم چیکار کنم؟

سلام
1)یه مورچه تو منطقه The Gutter بود که فقط بخار میداد بیرون:dکشتمش واکنشی نداشت و فکر کنم سولز هم نداد!چی بود دقیقا؟
2)بهترین زره و شمشیر تو بازی چی هست و از کجا میشه گیر آورد؟
3)با این عنکبوت تو ahaded wood باید چجوری صحبت کرد؟
4)برای summon کردن باید جز Covenant خاصی بود؟
ممنون

1- ظاهرا اون گاز آبی رنگی که از خودش خارج می کنه خاصیت ضد Poison داره و اگه در معرضش قرار بگیرید و بعد Poison بشید، باعث میشه زود افکت از روی کاراکترتون بره.

2- بهترین استات رو Havel's Armor Set داره ولی وزنش خیلی سنگینه و باید Vitality بالا یا یکی از Ring های Royal Soldier و Third Dragon رو داشته باشی. مکانش توی Black Gulch وقتی از بونفایر دوم میای بیرون کنار صخره ها یکم جلوتر یه جا هست میافتی پایین که یه در بسته هست، حالا دوباره یه صخره کوچولو تو سمت راست اونجا هست دوباره می پری رو اون و باز می پری رو یه صخره پایین تر در سمت چپ که کلا باید Torchــت روشن باشه اگه می خوای سالم برسی. اونو برو جلو دوتا Giant هست اونا رو بکش یه کلید دراپ میشه، حالا برگرد به بونفایر اول Gutter یکم جلوتر سمت چپ بالای یه دیوار یه در هست اونو باز کن پشت اون این آرمور ست رو پیدا می کنی.

3- عکنبوت؟ اگه منظورت اون عقربه هست، باید یه Ring مخصوص که روش یه نگین آبی هست رو از گربه توی Majula بخری و بپوشیش بعد بری باهاش صحبت کنی.

4- نه همیشه، اگه با بعضی NPC ها مثل Benhart یا Lucatiel توی لوکیشن های مختلف صحبت کنی Summon Signــشون یه جایی توی مرحله یا قبل باس ظاهر میشه و با لمس اون میتونی Summonـشون کنی.

-----------------------------------------

سلام. soul ام تموم شده یکی برای ذخیره خریدم ولی نمیدونم چه طوری فعالش کنم.چیکار کنم؟؟؟(3)
30 تا بیشتر نیست وقتی تموم میشه نمیدونم چیکار کنم؟
کمکم کنید دوستان خیلی ممنون
منظورت جادوی Souls Arrow هست؟ شما باید ATN ــه کاراکترت رو ببری بالا که بتونی دوتا جادو بطور همزمان داشته باشی که البته یه حلقه هست که اینکار رو انجام میده. بعد هردو رو توی بونفایر Attune می کنی و وقتی یکیش تموم شد با اون دیگری سوییچ می کنی.

-----------------------------------------

Prepare to die... less often. Upcoming Dark Souls 2 patch includes a new item to reduce the difficulty for newcomers

راستی گل بود به سبزه نیز آراسته شد! خود بازی به اندازه کافی آسون بود دیگه ببین با این Patch چی میشه:|

آخرین ویرایش:
سلام. soul ام تموم شده یکی برای ذخیره خریدم ولی نمیدونم چه طوری فعالش کنم.چیکار کنم؟؟؟(3)
30 تا بیشتر نیست وقتی تموم میشه نمیدونم چیکار کنم؟
کمکم کنید دوستان خیلی ممنون

فقط این در زندان shaded woodهمونجا که یه پیرمرد رو ویلچر نشسته هست با چه کلیدی باز میشه ؟
و چند مجسمه سنگی تو shaded wood از همین دشمن معمولی هستن که سنگ شدن 2تا راه رو بستن چجوری از اون حالت در میان ؟
این ایتم که میذاری رو شکلک و یه راه مخفی چیزی باز میشه فکر کنم door pharros یه همچین چیزی باشه تعداد زیاده و از کجا باید این همه گیر اورد تا بتونی در باز کنی؟
خیلی ممنون:bighug:

فقط این در زندان shaded woodهمونجا که یه پیرمرد رو ویلچر نشسته هست با چه کلیدی باز میشه ؟
و چند مجسمه سنگی تو shaded wood از همین دشمن معمولی هستن که سنگ شدن 2تا راه رو بستن چجوری از اون حالت در میان ؟
این ایتم که میذاری رو شکلک و یه راه مخفی چیزی باز میشه فکر کنم door pharros یه همچین چیزی باشه تعداد زیاده و از کجا باید این همه گیر اورد تا بتونی در باز کنی؟
خیلی ممنون:bighug:
کلیدش رو وقتی اون‌دوتا Giant رو که رویه سکویه پایینی هستن رو بزنی بهت میده
برای اونا ایتم Fragrant Branch of Yore رو میخوای که جلوتر چندتا دیگه میگیری من خودم وقتی بازی رو تموم کردم دوتا اضافیم داشتم.
Pharos Lockstoneها هم از بعضی از دشمنا دراپ میشن هم میتونی از یه سری فروشنده‌ها بخری. مثلا همون پیرزنه اوله بازی که اول تویه Forest of Fallen Giants میبینیش بعد میره ماجولا می‌فروشه یه تعدادی.

من اون 2 تا giant هم کشتم بازم در تو shaded wood قفله!کلید لازم داره!؟
اون که تو زندان نیست. اون پیرمرده فقط یه جا پشت دره که اونم تویه Black Gulch هستش. تویه شیدد روینز قبل از رسیدن به باسه از یه دروازه رد میشی سمت راست دروازه یه منطقه‌ی پر از علف هستش که وسط اون علفا یه سوراخه که روش چوبه بری روش میفتی تویه سوراخه و جلویه پیرمرده در میای دیگه. بعدشم اصلا تویه شیدد وودز giant نداره که.:d منظورت همون Black Gulch هستش دیگه. وقتی دوتا غول رو میکشی خوده کلیدش میاد تویه inventory.

آخرین ویرایش:
اون که تو زندان نیست. اون پیرمرده فقط یه جا پشت دره که اونم تویه Black Gulch هستش. تویه شیدد روینز قبل از رسیدن به باسه از یه دروازه رد میشی سمت راست دروازه یه منطقه‌ی پر از علف هستش که وسط اون علفا یه سوراخه که روش چوبه بری روش میفتی تویه سوراخه و جلویه پیرمرده در میای دیگه. بعدشم اصلا تویه شیدد وودز giant نداره که.:d منظورت همون Black Gulch هستش دیگه. وقتی دوتا غول رو میکشی خوده کلیدش میاد تویه inventory.

اره همن 2 giant تو black gulch رو کشتم وقتی قبل همون علفزار زیر پات خالی میشه و میافتی پایین که 4 تا قورباغه کوچک هست یه در همونجا قفله کلید اون رو میخوام!(پیش پیرمرد همه که ت اون منطقه میری راه برگشتش با چاله قبلی یکیه!)

سلام من مطلب رو باید تو dark souls 1 میذاشتم ولی از اونجایی که کسی نیست احتمالا جواب بده اینجا میذارم
بعد تمجید های فراوانی که از بازی شد بلاخره شماره اول بازی و گرفتم ولی چرا انقد سخته
اصلا انگار بازی داره باهات شوخی میکنه ، سیستم مبارزش که خیلی سخته اصلا نمیشه دفاع کرد نفسشم که رو مخه ، همون اول بازی هم یه شمشیر نصفه بهم داده نمیکنه حداقل مثل اسکایریم شمشیر دشمنارو برداره
باور کنید منم بازی سخت بازی کردم ولی این خیلی عجیبه...
راهی هست که بتونم بازی رو ادامه بدم چون حتی نمیشه در لحظه سیو کرد تا از اندوخته هات استفاده کنی...
من از این سبک بازی ها خیلی خوشم میاد اگه کمکم کنید ممنون میشم. :-s

آها اون زنه هارپی رو میگی. کلیده اون در قفل رو از یه دشمن سنگ‌شده که نزدیکه بن‌فایره Shaded Ruins هست می‌گیری. باید یه دونه از همون Fragrant Branch of Yore روش بزنی تا از حالت سنگی خارج بشه. یه دونه از این آیتم‌ها هم فک کنم بعد از زدن Sinner می‌گیری.

بعضی وقت ها توی DS2 Forum/board های Gamefaqs و Reddit بچرخین، چیزای جالبی پیدا میکنید.
مثلا کسی میدونست pickaxe توی این بازی کجاست؟ میدونستین برای گرفتنش نیاز به کمک یک
خوک
دارید؟
باید یکی از خوک های campsite نزدیک اولین بونفایر Brightstone cove tseldora رو با خودتون (سالم) بکشونید تا اتاق نردبون دار قبل از Duke's dear freja که کلی عنکبوت توش هست و بزارید تا از علف ها/قارچ های توی اتاق تغذیه کنه و pickaxe رو بندازه :d
اولین بار بود همچین رازی رو توی این سری میدیدم. Gotta love this game :d

-------------
برای اونایی که commentary خنده دار دوست دارند، دو تا ویدئوهای این بابا (penguinz0) رو توی Youtube چک کنید :d یکیش اینه:
https://www.youtube.com/watch?v=zGocMPc7l5M

سلام
این memory of orro و memory of vammar رو از کجا باید واردشون بشم ؟؟ کجا باید برم واسشون ؟؟

محل اینا یکیش بعد از محل باس Pursurer یکم جلوتره، دومیش توی Forest of Fallen Giants اونجایی که یدونه از این نگهبانا که شبیه لاکپشت هستن وایساده سمت چپ رو بگیر برو میرسی بهش.

سلام.
من اشتباهی Manscorpion Tark (همان عقرب که در یک محوطه شنی قرار دارد) را کشتم، راهی برای زنده کردنش هست؟

بعید می دونم راهی باشه، می تونی تو New Game + دوباره باهاش ملاقات کنی.

من اشتباهی Manscorpion Tark (همان عقرب که در یک محوطه شنی قرار دارد) را کشتم، راهی برای زنده کردنش هست؟
آره اگه بری همون جایی که اول بود یه سنگ قبره که با پرداخت یه مقدار سول به صورت روح مانندی زندش میکنه دوباره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or