سلام
1)یه مورچه تو منطقه The Gutter بود که فقط بخار میداد بیرون:dکشتمش واکنشی نداشت و فکر کنم سولز هم نداد!چی بود دقیقا؟
2)بهترین زره و شمشیر تو بازی چی هست و از کجا میشه گیر آورد؟
3)با این عنکبوت تو ahaded wood باید چجوری صحبت کرد؟
4)برای summon کردن باید جز Covenant خاصی بود؟
ممنون
منظورت جادوی Souls Arrow هست؟ شما باید ATN ــه کاراکترت رو ببری بالا که بتونی دوتا جادو بطور همزمان داشته باشی که البته یه حلقه هست که اینکار رو انجام میده. بعد هردو رو توی بونفایر Attune می کنی و وقتی یکیش تموم شد با اون دیگری سوییچ می کنی.سلام. soul ام تموم شده یکی برای ذخیره خریدم ولی نمیدونم چه طوری فعالش کنم.چیکار کنم؟؟؟(3)
30 تا بیشتر نیست وقتی تموم میشه نمیدونم چیکار کنم؟
کمکم کنید دوستان خیلی ممنون
Prepare to die... less often. Upcoming Dark Souls 2 patch includes a new item to reduce the difficulty for newcomers
کلیدش رو وقتی اوندوتا Giant رو که رویه سکویه پایینی هستن رو بزنی بهت میدهفقط این در زندان shaded woodهمونجا که یه پیرمرد رو ویلچر نشسته هست با چه کلیدی باز میشه ؟
و چند مجسمه سنگی تو shaded wood از همین دشمن معمولی هستن که سنگ شدن 2تا راه رو بستن چجوری از اون حالت در میان ؟
این ایتم که میذاری رو شکلک و یه راه مخفی چیزی باز میشه فکر کنم door pharros یه همچین چیزی باشه تعداد زیاده و از کجا باید این همه گیر اورد تا بتونی در باز کنی؟
خیلی ممنون:bighug:
اون که تو زندان نیست. اون پیرمرده فقط یه جا پشت دره که اونم تویه Black Gulch هستش. تویه شیدد روینز قبل از رسیدن به باسه از یه دروازه رد میشی سمت راست دروازه یه منطقهی پر از علف هستش که وسط اون علفا یه سوراخه که روش چوبه بری روش میفتی تویه سوراخه و جلویه پیرمرده در میای دیگه. بعدشم اصلا تویه شیدد وودز giant نداره که.:d منظورت همون Black Gulch هستش دیگه. وقتی دوتا غول رو میکشی خوده کلیدش میاد تویه inventory.من اون 2 تا giant هم کشتم بازم در تو shaded wood قفله!کلید لازم داره!؟
اون که تو زندان نیست. اون پیرمرده فقط یه جا پشت دره که اونم تویه Black Gulch هستش. تویه شیدد روینز قبل از رسیدن به باسه از یه دروازه رد میشی سمت راست دروازه یه منطقهی پر از علف هستش که وسط اون علفا یه سوراخه که روش چوبه بری روش میفتی تویه سوراخه و جلویه پیرمرده در میای دیگه. بعدشم اصلا تویه شیدد وودز giant نداره که.:d منظورت همون Black Gulch هستش دیگه. وقتی دوتا غول رو میکشی خوده کلیدش میاد تویه inventory.
سلام
این memory of orro و memory of vammar رو از کجا باید واردشون بشم ؟؟ کجا باید برم واسشون ؟؟
سلام.
من اشتباهی Manscorpion Tark (همان عقرب که در یک محوطه شنی قرار دارد) را کشتم، راهی برای زنده کردنش هست؟