Dark Souls II | Xbox 360

سلام بر دوستان اقا کسیachievementبازی رو کامل کرده من رو 2 تاش موندم secret هستن اگه کسی از دوستان کامل کرده زحمت بکشه 2تاsecretهارم بگه چطوری باید پیداش کنیم ممنون

منم همه اچیوها رو گرفتم فقط همونایی که مربوط به جادو و پایرومنسی و Miracle ها هست مونده، این باس مخفی هم واقعا واسه Build های نزدیک زن دردسریه ها! حتی با Shield ای که 100% Dark Resistance داره جلوش کم میارم البته وقتی دوتا میشه سخت میشه یکم، اگه دوتا نمی شد سه سوت می کشتمش.

بعد از اینکه 4تا باس باستانی رو کشتم ، میرم به سمت معبد زمستان ، بعدشم قلعه دراگنیل، حالا سوال :
دو تا مجسمه جلوی در هستن ، یکیشون تکون خورد ، اون یکی نه ، بعد در هم باز نمیشه ! چیزی رو از قلم انداختم؟
چرا بعد از کشتن عنکبوته بهم سول معمولی داد ، نه از اون سول های باستانی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

بعد از اینکه 4تا باس باستانی رو کشتم ، میرم به سمت معبد زمستان ، بعدشم قلعه دراگنیل، حالا سوال :
دو تا مجسمه جلوی در هستن ، یکیشون تکون خورد ، اون یکی نه ، بعد در هم باز نمیشه ! چیزی رو از قلم انداختم؟
چرا بعد از کشتن عنکبوته بهم سول معمولی داد ، نه از اون سول های باستانی؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
بعد از کشتن عنکبوته اگه اشتباه نکنم ی سول قرمز همونجا هست باید برش داری

بعد از کشتن عنکبوته اگه اشتباه نکنم ی سول قرمز همونجا هست باید برش داری

اون فکر کنم یه Blood Sign هست و اون عنکبوته اصلا Soul دراپ نمی کنه. اما بعد از گرفتن Ashen Mist Heart از Ancient Dragon اگه برید اونجا یه سنگ ظاهر شده که وقتی Examineــش کنید وارد خاطرات Dragon می شید و می تونید Soulــش رو اونجا بدون درگیر شدن باهاش بردارید.

---------------------

بالاخره باس مخفی رو هم کشتم، الان که فکر می کنم می بینم چقدر آسون بود این باس ولی این همه وقت منو گرفت:| در ضمن با کشتن این باس اچیومنت Selfless Giver رو هم می تونید بدست بیارید که برای Convenant های دیگه بدست آوردنش یکم سخت تره.

اون چهارتا اچیومنت دیگه هم اگه مربوط به NG+ نبودن الان بازی 1000 شده بود، حالا اگه وقت کنم میرم سراغشون!

اين the pursuer اشكم رو دراورد خيلي الكي مردم ،دوستان هم مثل من تو اين باس مشكل داشتند؟ اينقدر حوصلم سر رفت رفتم dragonrider رو كشتم.كسي راه حلي يا ترفندي داره؟ انسان هم شدم كه كمكي بيارم اما كسي نبود!

اين the pursuer اشكم رو دراورد خيلي الكي مردم ،دوستان هم مثل من تو اين باس مشكل داشتند؟ اينقدر حوصلم سر رفت رفتم dragonrider رو كشتم.كسي راه حلي يا ترفندي داره؟ انسان هم شدم كه كمكي بيارم اما كسي نبود!
تو این ویدئو باس رو زده ...
::::::::::::::::::::::
دوستان این dragon tooth چقدر سلاح توپیه ! فقط الان twinkling titanite کم دارم ، کلکی سراغ دارید که بشه از اینا زیاد بدست آورد ؟؟

تو این ویدئو باس رو زده ...
::::::::::::::::::::::
دوستان این dragon tooth چقدر سلاح توپیه ! فقط الان twinkling titanite کم دارم ، کلکی سراغ دارید که بشه از اینا زیاد بدست آورد ؟؟

به اون قسمتی که پره اژدها رسیدی؟ اونجا پر اون موجود آبیاست که ازن جور آیتما میده نمیدونم برا من گلیچ بود یا نه اما همشون 3-4 بار Respawn میشدن برا من که دیگه انقدر آیتم گرفتم اشکم درومد

تو Shrine of Amana هم دشمناش میندازن بهتره لباسا و حلقه هایی بپوشی که Item Discovery رو زیاد میکنه

تازه اولشه عیزم :دی

سلام
1)یه مورچه تو منطقه The Gutter بود که فقط بخار میداد بیرون:dکشتمش واکنشی نداشت و فکر کنم سولز هم نداد!چی بود دقیقا؟
2)بهترین زره و شمشیر تو بازی چی هست و از کجا میشه گیر آورد؟
3)با این عنکبوت تو ahaded wood باید چجوری صحبت کرد؟
4)برای summon کردن باید جز Covenant خاصی بود؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or