وقتی برای اولین بار بازی رو تموم کنی تو Bonfire همون Majula که بشینی یه گزینه اضافه میشه که Begin Journey 2 to Drangleic که میشه همون +NG دیگه. اینم تموم کردم من الان نوشته Begin Journey 3 to Drangleic که میشه 2+NGمصطفی NG+ نداشت که !!
تا اونجا که من یادم میاد NG خالی بودا !
یا من اشتباه میکنم?
صبر کن حالا اشکش مانده!چطوری باید flexile sentry رو توی NG+ زد؟؟؟ این 2 تا که باش میان خیلی رو مخن...
چند تا سوال:
این انگشتر ها رو استفاده کنم مشکلی که پیش نمیاد؟نمیشکنن؟(یکی هست جون رو زیاد می کنه.یکی هست مقدار ماکزیمم جون رو افزایش میده.یکی هم فیزیکال اتک ها رو قوی تر می کنه)
یه شمشیر هست که از شوالیه سفیده لوت کردم که دمیج برقی داره. bastard sword رو هم دارم.یه شمشیره دیگه هم بعد از این که prusuer رو زدم با اون سپر 100% بلاک و یه زره قوی برداشتم.بین اینا کدومشون ارزش اپگرید کردن رو داره.
اون بندگان خدایی که soul باس ها رو میگیرن و سلاح میدن ، یکیشون که یه کلاغ مانندی بود ، اون یکی کجای Lost Bastille هست ؟ نزدیکترین bonfire بهش کدومه ؟؟
صبر کن حالا اشکش مانده!
اینا یه مقدار اذیت میکنن اما بالاخره میشه زدشون.
برسی به Lost Sinner اون رو اعصابه شدید!
اونو اگه تونستی بدون احضار کمکی بزن :d
the rotten رو چه جوری بزنم؟
چه جوری میشه سالم رسید بهش این مجسمه ها خیلی رو مخن؟
ممنون اگه مجسمه ها رو زیاد بزنم بازم بعد از bonefire ریست میشن یا مثل موجودات بعد از چندبار شکستن دیگه فارم نمیشن؟
تو shaded wood اون جمگل مه الود برای اینکه بشه دشمنان رو بزنی باید چی مصرف کنی؟:d