2 تا NPC هستن که میتونی روح باس ها رو بدی بهشون و سلاح همون باس ها رو بگیری . یکیش تو Lost Bastille هست که سنگ شده و باید آزادش کنی . یکیش هم تو Shaded Woods زندانی هست که باز باید آزادش کنی .
اره یک سری حلقه و ایتم هم برای سم وجود داره. ولی میتونید برای باسش که جلو تر میرسید اسیاب بادی رو اتیش بزنید که محیطش سمی نباشه.سلام
قسمت Harvest valley راهی هست که سریع مسموم نشی؟
منطقه The Gutter که تاریکه باسی جد داره ؟من هرجا رو تونستم روشن کردم باسی نبود!از این منطقه فقط رسیدم به BLACK GULCH یکم جاش سخته نه؟
از کج میشه فهمید کدوم باسها رو کشتم تا بگم راهنمایی کنید و ادامه راه برم؟
ممنون
اره یک سری حلقه و ایتم هم برای سم وجود داره. ولی میتونید برای باسش که جلو تر میرسید اسیاب بادی رو اتیش بزنید که محیطش سمی نباشه.
البته یک miracle هست که کاملا سم رو از بین میبره من خودم از اون استفاده میکردم.
The gutter هم کلا باس نداره.
Black gulch اون مجسمه سنگی ها تنها سختیش هست که راحت از بین میره.
ممنون از کجا میشه رفت shaded wood؟
اون موش ها که زیاد میومدن و یکی هم قد خودشون بود اون باس منطق بود؟
سلام.سلام دوستان سال نو رو به همه عزیزان تبریک میگم.آقا یا بازی خیلی سخته یا من بلد نیستم بازی کنم.به نظر شما کدوم شخصیت از همه بهترو قوی تره اونایی که با جادو کار میکنن یا با شمشیر و چه جوری قویتر میشن؟تو ماجولا اوایل بازی رفتم تو اون زیر زمینه بعد از یه جای دیگه بیرون اومدم که با یک باس غول پیکر مواجه شدم که یک شمشیر خیلی بزرگ داشت و با یک سپر.یکی از دوستان گفته بود تو این بازی اول باید دفاع کرد بعد حمله و باید با حوصله بازی کرد که منم سپرو گرفتم جلوم با یه فیگور خیلی قشنگ منتظر شدم ضربه رو بزنه که وقتی زد هم منو هم سپرو از وسط نصف کرد.گفتم شاید بشه فرار کرد رفتم جلوتر دیدم یکی شد ده تا بعدش فهمیدن یارو اصلا باس نبوده اینجارو چی کار کنم ؟
اون شخصیتی که یه عصا داره جادوش تموم میشه از کجا باید دوباره بدست اوورد.اصلا این شخصیته خوبه؟
با تشکر از وقت ارزشمندتون که گذاشتید و خوندید و همچنین از پاسخ گویی شما عزیزان
بعد باس Gargoyles توي همون The lost bastille هست .بچه ها یکی لطف کنه بگه نزدیک ترین راه به brightstone cove از کجاس. من به حماقتی کردم و قبل از رفتن به ng+ اکثر مغازه دارهارو کشتم. فکر میکردم گناهام هم با رفتن به ng+ ریست میشه.
ولی نشده و الان هر ۵ دقیقه یه شبه آبی بهم حمله میکنه. دهنمو صاف کردن. فکر کنم هرکس تو دنیا blue eye orb استفاده میکنه بازی میفرستش سراغ من...
اون یارو هم که سول میگیره گناهارو پاک میکنه تو brightstone cove هست ولی هرچی فکر میکنم یادم نمیاد از کجا میشه رفت اونجا. لطفا یکی یاد آوری کنه. الان ۴ تا باس اول بازیو کشتم و میتونم برم lost bastille یا grave of saints.
در ضمن تو pvp جادو گرا خیلی نامردی قوی هستن. یارو تا میاد یه جادو میزنه من ۱۵۰۰ تا از خونم میره... بعد تا میام estus بزنم یه دونه هم با شمشیرش میزنه میمیرم...
فقط دشمن هاي همون منطقه NG+ ميشن.تاثيري جاهاي ديگه نداره.منم یه سوال راجع به bonfire ascetic دارم
اگه ازش استفاده کنم فقط دشمنای همون منطقه قوی میشن؟ یا کل بازی؟
اگه تو ماجولا ازش استفاده کنم برا کل بازی که مشکلی پیش نمیاد؟
فقط همون منطقه.منم یه سوال راجع به bonfire ascetic دارم
اگه ازش استفاده کنم فقط دشمنای همون منطقه قوی میشن؟ یا کل بازی؟
اگه تو ماجولا ازش استفاده کنم برا کل بازی که مشکلی پیش نمیاد؟
چطور باید آزادشون کنم اونایی ک سنگ شدنو؟ الان توی Lost Bastille هستم
یه سوال دیگه هم داشتم بی زحمت:
توی بازی میشه NPC ها رو ی کاری کنیم بیان دنبالمون کمکمون دشمنا رو بزنن تو بازی؟
اگه میشه چجوری؟ مرسی ♥
برای آزاد کردن سنگ شده ها یه آیتمی لازم داری به اسم fragment branch of yore که اولیشو بعد از کشتن the lost sinner پیدا میکنی.دوستان این جواب سوال مارو هم بدید بی زحمت در مورد سوال دوم منظورم همون Summon فک کنم باشه اگه اشتباه نکنم چجوریه این؟
برای آزاد کردن سنگ شده ها یه آیتمی لازم داری به اسم fragment branch of yore که اولیشو بعد از کشتن the lost sinner پیدا میکنی.
برای اینکه npc ها کمکت کنن باید حتما human باشی. اونوقت نزدیک ورودی باس ها یه نوشته های نورانی روی زمین میبینی که باهاش میتونی npc هارو summon کنی تا کمکت کنن.