light souls
کاربر سایت
كدوم كلاغ ؟؟؟ كجاست؟؟؟soulـش رو هم میتونی ببری به اون کلاغ که تو Shaded Woods آزاد میشه و یه شمشیر فوق خفن به اسم Dragon Greatsword به دست بیاری
اين fang key كجا به كار مياد؟؟؟
كدوم كلاغ ؟؟؟ كجاست؟؟؟soulـش رو هم میتونی ببری به اون کلاغ که تو Shaded Woods آزاد میشه و یه شمشیر فوق خفن به اسم Dragon Greatsword به دست بیاری
كدوم كلاغ ؟؟؟ كجاست؟؟؟
اين fang key كجا به كار مياد؟؟؟
سلام بعد از كشتن اون وزغ كنده كه كليد در اونبالا تو dranglic رو ميده رفتم اون دختررو نجات دادم ي حلقه dead ring داد حالا كجا بارد برم؟؟راهش كجاست؟
چقدر تا اخر بازي مونده؟اخرين بنفاير كجا ميشه و ايا بازي 2تا اخر داره؟
1- اول بازی که از غار میایم بیرون بعدا به تونل میریم و میرسیم به چندتا سرباز آهنی بزرگ. من همش اونجا میمیرم و نمیتونم برم جلو!!
2- تو اول بازی من رفتم تو یکی از مه ها و بعدا رنگ کاراکترم سبز شد. باید cure کنم؟؟
3- چطور اون لباس اصلی که رو کاور بازی هم هست گیر بیارم؟؟ ( بعدا پیدا میکنم یا جای مخصوصیه؟؟ )
4- بهترین class برای آغاز بازی کدومه؟؟
اگه منظورت همون شوالیه ها ک شمشیر و سپر دارن و بعضیهاشونم ی چیزی مثل گرز دارن هست:1- اول بازی که از غار میایم بیرون بعدا به تونل میریم و میرسیم به چندتا سرباز آهنی بزرگ. من همش اونجا میمیرم و نمیتونم برم جلو!!
اشک من دراومد تا اینو زدم!این باس مخفی بازی چقدر الکی سخته! قشنگ هر دفعه که رفتم یه مجیکش بهم خورد یه تنه تمام Health ام رو برد. بعد بدبختی اینه که باید هربار واسش Human Effigy استفاده کنی که اصلا ارزشش رو نداره. آموزش مبارزه باهاش تو Youtube هست ولی نمی خوام از راهنما استفاده کنم واسش.
منم هر چی گشتم کلیدی چیزی برای اونجا پیدا نکردم هنوز!اون دره که پشت شاخه برگ هست توی Shrine of Amar و قفله کلیدش رو برم جلوتر گیر میارم؟ یا اینکه جای خاصی هست باید پیداش کنم؟
کلید اونجا رو بعد از کشتن Gargoyl ها میری یه منطقه دیگه که Bonfire داره و بقلش نردبان داره میری پایین. یه سری سگ و یه دشمن از این قرمز رنگ ها داره اونجا. کلید اش تو یکی از این جنازه هاست که رو زمین گوشه دیوار افتاده.کلید اون در قفل توی Lost Bastile که یه چاه بزرگ پیشش هست و چندتا سگ هم دور برش هست هنوز پیدا نکردم!
اون تا اونجایی که من دیدم اصلا بهت ضربه نمیزنه!من امروز خیلی شیک رفتم گفتم Ancient Dragon رو به راه راست هدایت کنم خلاصه چندتایی زدمش بعد که بلند شد تازه فهمیدم این چقدر بزرگه :d
اما خیلی راحت بدون اینکه ضربه بخورم داشتم میزدمش هیچی ضربه نخوردم حدودا 30 درصد از جونش مونده بود که حواسم نبود وقتی پاشو بلند کرد بکوبه زمین من دیر جاخالی دادم و با همون یه ضربه کل جونم رفتتازه من آرمور Looking Glass Knight دارم که آپگرید کردم وحشتناک خفنه و Health Bar خیلی طولانی دارم
![]()
من يه دوروزي هست دارم بازي ميكنم تازه رسيدم به lost bastile تا اين جا زياد بد نبود ولي بازي سوا از باسها تغييرات ديگه اي هم داشته مثلا رفتار بعضي از كريپتا عوض كرده :dکسی +NG رو تموم کرده یا اصلا شروع کرده؟
یه سری جاها رو مسخره برداشتن الکی سختش کردن!
چپ و راست از این دشمن قرمز رنگ ها که invade میکنن تو بازی مثل نقل نبات ریخته.
کنار اکثر باس ها هم برداشتن یه سری کمکی گذاشتن که اعصابتو خورد کنن و راحت بکشنت حتی اونایی که قبلا تکی بودن!
فکر کنم 7+NG اگر بتونی برسی تو هر اتاق باس جدا از خودش 20-30 تا کمکی هم چپوندن که اصلا جا نباشه وارد اتاق بشی!![]()
من کلا علاقه دارم تو باس ها میرم یا پشتشون اگه آدم باشن اگه اژدها باشن میرم پشت پاشون و اگه بری پشت پاش هرچند وقت یه بار پاشو بلند میکنه و میکوبه زمیننکته اعصاب خورد کنش رسیدن به اونجاست کلی دشمن سر راهه که البته من نمیکشمشون :d اما یه سری ریزه میزه هستن بالاخره یکی دوتایی بهت میزنناون تا اونجایی که من دیدم اصلا بهت ضربه نمیزنه!یه حرکت داره پرواز میکنه میره رو هوا محوطه زیر پاش رو آتیش میزنه و محوطه خیلی گستره ای هم هست و مهم نیست Armor ات چقدر خفن باشه و چقدر Health داشته باشی چون با یه آتیش میکشت!!یه حرکت هم داره رو زمین آتیش مستقیم میزنه سمتت که باز با یه آتیش میمیری.اگر بری سمت دمش با دمش میکوبه زمین که تاحالا بهم نخورده ببینم با یه ضربه میکشت یا نه.
کلید اونجا رو بعد از کشتن Gargoyl ها میری یه منطقه دیگه که Bonfire داره و بقلش نردبان داره میری پایین. یه سری سگ و یه دشمن از این قرمز رنگ ها داره اونجا. کلید اش تو یکی از این جنازه هاست که رو زمین گوشه دیوار افتاده.
از سمت pursuer برو lost bastılle یه کم بگردی همون دورو بره.نه اونو که برداشتم اون اسمش Bastile Key هست که فقط درهای زندان های Bastile رو باز می کنه(این درا که میله های آهنی دارن) بعد از گرفتن این کلید هنوز اون دره که گفتم برام باز نمیشه!