سال نو بر همه دوستان مبارک
روح باس رو با شمشیر عوض کنم یا استفاده کنم؟
وقتی میرم تو همون گودال majula به قسمت باس موش که میرسم هرچی این مش کچیکارو میزنم تموم نمیشن و وقتی خون باس اصلی ظاهر میشه نمیاد پایین فقط موش کوچولو میکشم.این باگه؟
ممنون
بهترین ترکیب اسلحه های بازی رو پیدا کردیم (با عزیزان gamefaqs) اصلا باورتون نمیشه انقدر خوب دربیاد.
انگشتر stone ring رو همون اول توی things betwixt از ogre مسیر سمت چپ پل چوبی بگیرید تا 10 تا به poise damage اضافه بشه.
2 تا Caestus همون اولا از hag بخرین (دونه ای 1000 ـه) و هرکدوم رو توی یه دسته بزارید. حالا برید همه ی undead ها رو با R1+L1+R1+L1+R1+L1 هم stunlock کنید هم میتونید با مقدار کمتری stamina مصرف شده بکشیدشون. اصلا جواب هم نمیتونن بدن. فقط بدیش اینه که range ـش کمه دیگه.
جلوتر هم 2 تا انگشتر دیگه هست که من هنوز متوجه نشدم به چه درد کسی میخوره که قرار نیست یه ضربه هم بخوره. اما میگن Ring of thorns و Old Sun ring رو هم بگیرید تا اگر ضربه هم خوردید اینطوری جواب بدید.
این اسلحه هرکدوم bonus هاش به این صورته: STR A - DEX B. اما وقتی +10 میکنیدش (با همون titaniteها) اینطوری میشه: STR A - DEX A. یعنی مثلا اگر STR30 + DEX30 داشته باشید، محشر damage وارد میکنید. تا وقتی که هردو یه عدد باشن، max damage رو میگیرید.
من 2 ساعته 4 تا باس اول بازی رو با کلاس knight کشتم. چون هم قرار نیست پول خرج boss soul weapons کنم، سریعتر level-up میشم.
میگن همون اول Bonfire Ascetic رو به عنوان گیفت انتخاب کنید و یکی دیگه هم بعدا پیدا کنید و جفتشون رو توی بونفایر Majula بسوزونید. حالا میتونید از armor فروش یه armor جالب بگیرید.
اسمش Moon Butterfly set هست و پوشیدنش دورتون یه هاله poisonous میسازه که سریع هم اثر میگذاره. پرشتون هم خنده دار میشه. :d
فقط باید حواستون باشه که نزدیک merchant ها نپوشیدش که حمله میکنن بهتون.
توی pvp و مخصوصا belltower covenant (که chunk جایزه میده) میگن خیلی خوب جواب میده. هیچکس هم انتظار نداره اینو بپوشید (حتی اگر بتونن توی دستتون ببیننش :d)
راحت ترین مسیر برای من مسیر این بابا بود. (باس Iron keep رو میگیم دیگه؟ :d چون من جلوتر نرفتم ببینم چه اژدهاهای دیگه ای هم هستن)
اون 2 تا لاک پشت های اولی رو با R2 2Handed میزدم (ترجیحا حالت پرشی) بعد وقتی archer شروع میکرد به دویدن دسته رو میکشیدم تا با باس ها بخورن زمین و بعد دسته رو میدادم بالا. اون 2 تا archer دیگه هم هرکدوم وسط platform که وایستاده بودن، یه دکمه بود که چپش میکرد. فقط میدویدم از این دکمه و سمت پلتفرم سمت راست تا یه تیر/fireball به لاک پشت بعدی بزنم و ببینم توی آتیش های مسیر میسوزه. (انقدر این منطقه آسون بود 10 بار فارم کردم تا دفعه بعدی آسونتر هم بشه و وقتم تلف نشه)
بقیه مسیر رو نمیشه creative بود اما اونم راحت بود.
نه ایشون داره Ancient Dragon رو میگه! همون اژدها خیلی بزرگه که روی یه پلتفرم بزرگ بالای کوه نشسته و میری باهاش صحبت میکنی بهت اون کلید خاص برای رفتن به داخل خاطرات Giant هارو میده!
کسی تونسته این باس مخفی رو بزنه؟
اصلا نمیشه زدش! خیلی رو اعصابه و بسیار سخت. خصوصا نیمه دوم جونش که میشن 2 تا!
بدبختی هر دفه هم که بخوای بری سراغش باید به اون پیرمرده نکبت یه Human Effigy بدی تا برات پورتال باز کنه!
خیر انگشترها رو نمیشه آپگرید کرد. باید ورژن آپگرید شده شو حالا +1 یا +2 تو بازی اکثرا جاهای مخفی پیدا کنی. بعضی هاشو هم وقتی یه سری باس هارو زدی میری با NPC ها صحبت میکنی و بعنوان جایزه بهت میدن. البته بعضی هاشو.
بالاخره این باس مخفی لعنتی رو هم کشتم :d
سرویس کرد مارو.
دیگه رسما همه 32 تا باس بازی رو سقط کردم. الان میتونم برم اول یه Human Effiguy استفاده کنم که آدم بشه کاراکتر بازی، بعد برم کنار Bonfire بشینم با دختره در مورد آینده صحبت کنیم :d :d :d
دوست عزیز. شما اصلا به Drangleic Castle رسیدی؟ آخر این قسمت یه باس داره که یه Knight هست با یه سپر آینه ای شکل. اونو که بکشی بعدش با آسانسور میری یه قسمت مرداب مانند که توش یه گیاه های نورانی داره.
باس اونجا که خاله غورباقه هستُ بکشی بعدش میرسی به همین Undead Crypt.
یه نکته بد هم اینکه انگشترا رو میشه Repair کرد . من تو بعضی باسفایت ها اون حلقه ای که Humanity و soul ها رو حفظ میکنه رو میزنم انگشتم بعد دوباره Repairـش میکنم
بهترین اسلحه بازی چیه؟
من با Drangleic sword +5 بازی تموم کردم...
هر اسلحه ایی هم امتحان کردم دمیجش به این نرسید...
تا 360 تا دمیج هم بردم بالا ultra greatsword رو ولی بازم به اندازه این دمیج نمیداد:d
و +NG حتما برید...
نسبتا سختر از NG هست:d
سال نو بر همه دوستان مبارک
روح باس رو با شمشیر عوض کنم یا استفاده کنم؟
وقتی میرم تو همون گودال majula به قسمت باس موش که میرسم هرچی این مش کچیکارو میزنم تموم نمیشن و وقتی خون باس اصلی ظاهر میشه نمیاد پایین فقط موش کوچولو میکشم.این باگه؟
ممنون
نه ایشون داره Ancient Dragon رو میگه! همون اژدها خیلی بزرگه که روی یه پلتفرم بزرگ بالای کوه نشسته و میری باهاش صحبت میکنی بهت اون کلید خاص برای رفتن به داخل خاطرات Giant هارو میده!
کسی تونسته این باس مخفی رو بزنه؟
اصلا نمیشه زدش! خیلی رو اعصابه و بسیار سخت. خصوصا نیمه دوم جونش که میشن 2 تا!
بدبختی هر دفه هم که بخوای بری سراغش باید به اون پیرمرده نکبت یه Human Effigy بدی تا برات پورتال باز کنه!
بهترین اسلحه بازی چیه؟
من با Drangleic sword +5 بازی تموم کردم...
هر اسلحه ایی هم امتحان کردم دمیجش به این نرسید...
تا 360 تا دمیج هم بردم بالا ultra greatsword رو ولی بازم به اندازه این دمیج نمیداد:d
و +NG حتما برید...
نسبتا سختر از NG هست:d
من یه Zweihander +10 دارم که 350 تا دمیج میده به جز این Dragon Tooth هم هست که آپگرید نشده حدودا همین مقدار دمیج رو میده. ولی با این حال خودم هم با Drangleic Sword +5 بازی رو تموم کردم. چون به سلاح های کند علاقه ای ندارم. :d
یه انگشتر خیلی با حال پیدا کردم که وقتی دستتون می کنید تو حالت Hollow هم ظاهر انسانی کرکترتون حفظ میشه.
من یه Zweihander +10 دارم که 350 تا دمیج میده به جز این Dragon Tooth هم هست که آپگرید نشده حدودا همین مقدار دمیج رو میده. ولی با این حال خودم هم با Drangleic Sword +5 بازی رو تموم کردم. چون به سلاح های کند علاقه ای ندارم. :d
یه انگشتر خیلی با حال پیدا کردم که وقتی دستتون می کنید تو حالت Hollow هم ظاهر انسانی کرکترتون حفظ میشه.