Dark Souls II | Xbox 360

این ضربه دوم (سنگین) Smelter Sword +5 ینی به معنای واقعی پودر میکنه . خیلی ضربه ی خفنی میزنه به قدری که فقط 6-7 تا ضربه میتونی بزنی بعد شمشیر Break میشه :دی

تو Iron Keep که میگشتم باس فایتاش به نظرم Smelter Demon سخت تر از Old Iron King بود :d مخصوصا اینکه وقتی باهاش میجنگی اگه کنار دیوار بری همونجا میمونی و اونم هی میزنتت و نه میتونی دفاع کنی نه جا خالی بدی :| ولی به هر حال ترکید :d

بعدش تو ماجولا آرمور Smelter رو Stat هاشو دیدم گرخیدم خیلی بالاست. بالاتر از اینم هست؟ البته و خیلی سنگین من که برا کم وزن بودن همون آرمور اول بازی رو تنم کردم و آپگرید کردم (Wanderer)

من اینجوریم یا بقیه هم از جای مزخرفی مثل The Gutter بدتون میاد؟ تو شماره اولم یه جایی مثل اینجا بود هرجفتشون رو اعصابن :|

Gutter یکی از بهترین مکان های بازیه چون پر از رمز و راز و معما هست و من سعی کردم تمام ایتمایی که اینور و اونورش بود رو بدست بیارم. من الان فقط Shaded Woods رو دارم که تمومش کنم دیگه میرسه به قلعه پادشاه و ... Smelter هم خیلی آسون بود، گرچه یه 7-8 باری پیشش مردم ولی تقصیر خودم بود، هروقت شمشیرش رو آتشین می کرد می گرخیدم هول می شدم:d

به نظرم که اسپویل خاصی نبود . ولی معذرت میخام :دی از کشف کردنش خوشحال شدم یادم رفت .
خداییش این اسپویلری که گذاشتی چیزی رو عوض نکرد :دی بیرون اسپویلر نصفه به موضوع اشاره کن و بقیه متن رو تو اسپویلر قرار بده. الان یه نفر که هیچ چیزی از اسپویلرت نمیدونه یا اصلا بازش نمیکنه یا اگر باز کنه یه چیز تصادفی واسش اسپویل میشه :دی

این npc ها کجا غیبشون میزنن؟مثلا یکشونو جای همون کشتی دیدم که میشد بهش ایتم فروخت و خیلیایه دیگه نه تو ماجولان نه جایی دیگه!داستانش چیه؟؟بعدش کدوم رینگها از همه بهتره؟و برای کلاس نایت چیارو زیاد کنم بهتره؟(lvl 112

Old iron king در مقابل Smelter demon بیشتر شبیه به یه شوخیه!وحشتناک آسونه.من وقتی فهمیدم Smelter اختیاری هستش کلا بی خیالش شدم و به روند معمولی بازی پرداختم.بعدش هم رفتم Shaded woods و اون باس فایت عقرب که باز هم آسون بود.کلا همه باس فایت های بازی تا به اینجا شدیدا آسون بودن.
کجا میشه Twinkling titanite فارم کرد؟برای آپگرید کردن drangleic sword شدیدا نیاز دارم.

Human Efiggy Farm and Souls Farm
اسان ترین باس رو برای خودتون پیدا کنید
بعد از کشتنش به بونفایر قبل از اون برگردین از Bonfire Ascetic استفاده کنید تا اون قسمت سختر بشه
با انجام اینکار کل منطقه مربوط به بونفایر ریست میشه...
=> با شکست دادن باس همینطور Soul بگیرید و با برداشتن دوباره Human Efiggy همینطور بگیرید...;)
شدیدا روی the old stupid king پیشنهاد میشه....:d(البته روی giant soul ها امتحان نکردم...چند باری با اسکل rider امتحانش کردم...:d)

آخرین ویرایش:
Human Efiggy Farm and Souls Farm
اسان ترین باس رو برای خودتون پیدا کنید
بعد از کشتنش به بونفایر قبل از اون برگردین از Bonfire Ascetic استفاده کنید تا اون قسمت سختر بشه
با انجام اینکار کل منطقه مربوط به بونفایر ریست میشه...
=> با شکست دادن باس همینطور Soul بگیرید و با برداشتن دوباره Human Efiggy همینطور بگیرید...;)
شدیدا روی the old stupid king پیشنهاد میشه....:d(البته روی giant soul ها امتحان نکردم...چند باری با اسکل rider امتحانش کردم...:d)
یعنی باس اون قسمت همیشه رسپاون میشه؟ اگه اینطوریه من نزدیک بونفایر lost sinner استفادش کنم:d

این npc ها کجا غیبشون میزنن؟مثلا یکشونو جای همون کشتی دیدم که میشد بهش ایتم فروخت و خیلیایه دیگه نه تو ماجولان نه جایی دیگه!داستانش چیه؟؟بعدش کدوم رینگها از همه بهتره؟و برای کلاس نایت چیارو زیاد کنم بهتره؟(lvl 112

Endurance رو تا 15-16 ببر بالا که تا 4 تا کمبو با RT بری
بعد Faith رو بکن 25 که از Lighting بتونی استفاده کنی
ATN هم ببر تا 20 که بتونی بخریش...و استفاده کنی(برای lighting یک slot باید داشته باشی)
بعد 20 که بشه 4 تا جای خالی داری...Pyromancy کن اون 3 تارو...
بعد هم int رو تا لول 32 ببر بالا;)

- - -ویرایش - - -

یعنی باس اون قسمت همیشه رسپاون میشه؟ اگه اینطوریه من نزدیک بونفایر lost sinner استفادش کنم:d

نه اینکار رو به هیچ عنوان نکن که **** پارس:d
من NG+ رفتم که همه بونفایر ها +2 هست...Lost sinner لامسب وسطاش که میشه 2 تا Pyromancer میان هیچ کاری نمیتونی بکنی:dبخوای بزنیش که اون یکی از زیر پات اتیش میزنه بالا sinner هم که...البته با سامون کردن زیاد مشکلی پیش نمیاد...:-bd

Gutter یکی از بهترین مکان های بازیه چون پر از رمز و راز و معما هست و من سعی کردم تمام ایتمایی که اینور و اونورش بود رو بدست بیارم. من الان فقط Shaded Woods رو دارم که تمومش کنم دیگه میرسه به قلعه پادشاه و ... Smelter هم خیلی آسون بود، گرچه یه 7-8 باری پیشش مردم ولی تقصیر خودم بود، هروقت شمشیرش رو آتشین می کرد می گرخیدم هول می شدم:d

ولمون کن توروخدا :d

مکانای دیگه بازیم جاهایی برا گشتن زیاد داره اما از این بدم میاد که فضا تیکه تیکست زیادی هم تاریکه و پر دشمن احمقه

خب جانم 7-8 بار مردن خیلیه :d من تا قبل از Smelter کلا 25 بار مرده بودم :d خیلی ناجور میزنه تا اینجای کار که رفتم سخت ترینشون بوده بقیشون که خیلیاشون بیشتر شبیه به شوخی بودن تا باس فایت تو باس فایت فقط سر Lost Sinner و Smelter اذیت شدم

این Rotten هم زدم اینم خیلی مسخره بود ملا از طرف پشت نگاش کنی این دست تا اون دستش همش جا برا زدنشه و خیلی راحته منو یاد اون باس فایت تو اون شهر Poisenیه انداخت قبل باس اصلیش یه کرم گنده بود اون حتی یه بار هم نتونست بهم بزنه اصلا هم Dodge نمیخواست و فقط کافی بود به طرف پهلوهاش راه بری و از زدنش لذت ببری :d

امروز یه ویدئو دیدم روانی شدم :| طرف کل بازی رو با کاراکتر Lvl 1 رد کرده :| تازه Covenantش هم Champion بود که درجه بازی رو سخت تر میکنه :|

ولمون کن توروخدا :d

مکانای دیگه بازیم جاهایی برا گشتن زیاد داره اما از این بدم میاد که فضا تیکه تیکست زیادی هم تاریکه و پر دشمن احمقه

خب جانم 7-8 بار مردن خیلیه :d من تا قبل از Smelter کلا 25 بار مرده بودم :d خیلی ناجور میزنه تا اینجای کار که رفتم سخت ترینشون بوده بقیشون که خیلیاشون بیشتر شبیه به شوخی بودن تا باس فایت تو باس فایت فقط سر Lost Sinner و Smelter اذیت شدم

این Rotten هم زدم اینم خیلی مسخره بود ملا از طرف پشت نگاش کنی این دست تا اون دستش همش جا برا زدنشه و خیلی راحته منو یاد اون باس فایت تو اون شهر Poisenیه انداخت قبل باس اصلیش یه کرم گنده بود اون حتی یه بار هم نتونست بهم بزنه اصلا هم Dodge نمیخواست و فقط کافی بود به طرف پهلوهاش راه بری و از زدنش لذت ببری :d

امروز یه ویدئو دیدم روانی شدم :| طرف کل بازی رو با کاراکتر Lvl 1 رد کرده :| تازه Covenantش هم Champion بود که درجه بازی رو سخت تر میکنه :|

تنها مشکل باس ها خواهند بود:d
چون از دسته باقیشون در میری...
باس ها هم چندتاشون فقط سختن...
در کل دمش گرم...ولی اونایی که DS1 رو لول 1 رفتن کاره شاخ تری کردن بنظر من;)

خوب بلاخره بعد از 56 ساعت این بازی باشکوه رو تموم کردم (البته Vendrick و باس مخفی رو هنوز نکشتم) وندریک رو شاید کلا نکشم چون کاری باهام نداشت . خدا زدتش دیگه اونو :دی

در یک کلام شاهکاری که در نوع خودش فقط دو سه بار تو هر نسل تکرار میشه .

داستانش هم جسته گریخته یه چیزایی متوجه شدم ولی با یه بار رفتن جمع کردنش خیلی سخته . آدم دیالوگها از یادش میره نمیتونه داستان رو یه جا جمع کنه . باید یه بار دیگه برم .

====
یه نفر اسم 32 تا باس رو مینویسه ؟ چون من هرجور میشمارم 31 تا میشه .

آخرین ویرایش:
راستی یه نکته ای، وقتی می خواید شمشیر یا سلاحتون رو Enchant کنید حواستون باشه که اون Bonus Attribute هاش که زیر سلاح بصورت A B C D E نشون داده میشه زیاد پایین نیاد! چون بدجور دمیجی که میده میاد پایین و به نظر من ارزشش رو نداره.

اون عقربه که تو Shaded Woods هست رو نکشید یه وقت، انگشتر صحبت با دشمن ها رو از گربه بخرید بپوشیدش برید باهاش صحبت کنید اون عقرب دشمنش رو بکشید بیاید پیشش بهتون یه Fragment of Yore میده یه Gesture هم میده که واسه گرفتن یکی از تروفی/اچیومنت های بازی لازمه.

این Fragment ها 3 تا ازش دارم کجا ازشون استفاده کنم بنظرتون؟ یکیش رو سر اون دشمنه که راه رو بلاک کرده بود زدم، یکی دیگه هم هست که جلوی راه رسیدن به یه گنجه که نمی دونم چی توش هست ولی زیاد برام مهم نیست. با این وجود هنوز 3 تا دارم.

اون موجود کوچیکه تو Shaded Woods که اخرش یه Helmet گرگ شکل میده گفت اگه یه دفعه بدن منو دیدی نزدیکش نشو، اون کجا هست می خوام باهاش بجنگم؟

خوب بلاخره بعد از 56 ساعت این بازی باشکوه رو تموم کردم (البته Vendrick و باس مخفی رو هنوز نکشتم) وندریک رو شاید کلا نکشم چون کاری باهام نداشت . خدا زدتش دیگه اونو :دی

در یک کلام شاهکاری که در نوع خودش فقط دو سه بار تو هر نسل تکرار میشه .

داستانش هم جسته گریخته یه چیزایی متوجه شدم ولی با یه بار رفتن جمع کردنش خیلی سخته . آدم دیالوگها از یادش میره نمیتونه داستان رو یه جا جمع کنه . باید یه بار دیگه برم .

====
یه نفر اسم 32 تا باس رو مینویسه ؟ چون من هرجور میشمارم 31 تا میشه .

31 باس هست;)
32 تا نداریم:-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or