تو Iron Keep که میگشتم باس فایتاش به نظرم Smelter Demon سخت تر از Old Iron King بود :d مخصوصا اینکه وقتی باهاش میجنگی اگه کنار دیوار بری همونجا میمونی و اونم هی میزنتت و نه میتونی دفاع کنی نه جا خالی بدیولی به هر حال ترکید :d
بعدش تو ماجولا آرمور Smelter رو Stat هاشو دیدم گرخیدم خیلی بالاست. بالاتر از اینم هست؟ البته و خیلی سنگین من که برا کم وزن بودن همون آرمور اول بازی رو تنم کردم و آپگرید کردم (Wanderer)
من اینجوریم یا بقیه هم از جای مزخرفی مثل The Gutter بدتون میاد؟ تو شماره اولم یه جایی مثل اینجا بود هرجفتشون رو اعصابن![]()
خداییش این اسپویلری که گذاشتی چیزی رو عوض نکردبه نظرم که اسپویل خاصی نبود . ولی معذرت میخاماز کشف کردنش خوشحال شدم یادم رفت .
یعنی باس اون قسمت همیشه رسپاون میشه؟ اگه اینطوریه من نزدیک بونفایر lost sinner استفادش کنم:dHuman Efiggy Farm and Souls Farm
اسان ترین باس رو برای خودتون پیدا کنید
بعد از کشتنش به بونفایر قبل از اون برگردین از Bonfire Ascetic استفاده کنید تا اون قسمت سختر بشه
با انجام اینکار کل منطقه مربوط به بونفایر ریست میشه...
=> با شکست دادن باس همینطور Soul بگیرید و با برداشتن دوباره Human Efiggy همینطور بگیرید...
شدیدا روی the old stupid king پیشنهاد میشه....:d(البته روی giant soul ها امتحان نکردم...چند باری با اسکل rider امتحانش کردم...:d)
این npc ها کجا غیبشون میزنن؟مثلا یکشونو جای همون کشتی دیدم که میشد بهش ایتم فروخت و خیلیایه دیگه نه تو ماجولان نه جایی دیگه!داستانش چیه؟؟بعدش کدوم رینگها از همه بهتره؟و برای کلاس نایت چیارو زیاد کنم بهتره؟(lvl 112
یعنی باس اون قسمت همیشه رسپاون میشه؟ اگه اینطوریه من نزدیک بونفایر lost sinner استفادش کنم:d
Gutter یکی از بهترین مکان های بازیه چون پر از رمز و راز و معما هست و من سعی کردم تمام ایتمایی که اینور و اونورش بود رو بدست بیارم. من الان فقط Shaded Woods رو دارم که تمومش کنم دیگه میرسه به قلعه پادشاه و ... Smelter هم خیلی آسون بود، گرچه یه 7-8 باری پیشش مردم ولی تقصیر خودم بود، هروقت شمشیرش رو آتشین می کرد می گرخیدم هول می شدم:d
ولمون کن توروخدا :d
مکانای دیگه بازیم جاهایی برا گشتن زیاد داره اما از این بدم میاد که فضا تیکه تیکست زیادی هم تاریکه و پر دشمن احمقه
خب جانم 7-8 بار مردن خیلیه :d من تا قبل از Smelter کلا 25 بار مرده بودم :d خیلی ناجور میزنه تا اینجای کار که رفتم سخت ترینشون بوده بقیشون که خیلیاشون بیشتر شبیه به شوخی بودن تا باس فایت تو باس فایت فقط سر Lost Sinner و Smelter اذیت شدم
این Rotten هم زدم اینم خیلی مسخره بود ملا از طرف پشت نگاش کنی این دست تا اون دستش همش جا برا زدنشه و خیلی راحته منو یاد اون باس فایت تو اون شهر Poisenیه انداخت قبل باس اصلیش یه کرم گنده بود اون حتی یه بار هم نتونست بهم بزنه اصلا هم Dodge نمیخواست و فقط کافی بود به طرف پهلوهاش راه بری و از زدنش لذت ببری :d
امروز یه ویدئو دیدم روانی شدمطرف کل بازی رو با کاراکتر Lvl 1 رد کرده
تازه Covenantش هم Champion بود که درجه بازی رو سخت تر میکنه
دوستان من انگشتر king رو گرفتم با اون اژدها گنده صحبت کردم یه انگشتر بهم داد الان دقیقا باید کجا برم؟؟
خوب بلاخره بعد از 56 ساعت این بازی باشکوه رو تموم کردم (البته Vendrick و باس مخفی رو هنوز نکشتم) وندریک رو شاید کلا نکشم چون کاری باهام نداشت . خدا زدتش دیگه اونو
در یک کلام شاهکاری که در نوع خودش فقط دو سه بار تو هر نسل تکرار میشه .
داستانش هم جسته گریخته یه چیزایی متوجه شدم ولی با یه بار رفتن جمع کردنش خیلی سخته . آدم دیالوگها از یادش میره نمیتونه داستان رو یه جا جمع کنه . باید یه بار دیگه برم .
====
یه نفر اسم 32 تا باس رو مینویسه ؟ چون من هرجور میشمارم 31 تا میشه .