سلام
باو شماها چقد حرفه اینمن تازه تو Forest of fallen giants ام اون شوالیه سفیده رو بعد کلی دردسر کشتم فک کنم Heide Knight بود حالا شمشیرشو گرفتم دمیج برقی داره ولی در کل دمیجش از Broadsword خودم کمتره
کلاسم هم Knight هستش
حالا یه سوال چجوری باید dex و strength و اینا رو بالا ببرم؟؟؟
پایرومنسی Staff نمیخواد. pyromancy flame میخواد. آیکن اش یه دست قرمز (دستکش در حقیقت!) رنگه که یه آتیش کوچیک وسطشه.staff ی که بشه باهاش پایرومنسی انجام داد از کجا باید بگیرم؟؟؟ نصف بازی رو رفتم تازه اون زنه که پایرومنسی میفروشه رو دیدم!
ناراحت نباش اصن.من بازی رو امروز صبح خریدم فقط یکم از تو جلوترم فعلا سر The last giant گیر کردم.منم کلاسم Knighte عه.همون شمشیر خودمونم فعلا از همه شمشیرا بهتره.سلام
باو شماها چقد حرفه اینمن تازه تو Forest of fallen giants ام اون شوالیه سفیده رو بعد کلی دردسر کشتم فک کنم Heide Knight بود حالا شمشیرشو گرفتم دمیج برقی داره ولی در کل دمیجش از Broadsword خودم کمتره
کلاسم هم Knight هستش
حالا یه سوال چجوری باید dex و strength و اینا رو بالا ببرم؟؟؟
سلام.
لطفا به سوال من پاسخ دهید، همان اوایل بازی:
همان اوایل بازی چگونه به The Last Giant برسم. به دومین Bonefire (در کل چهارمین Bonefire تا این جا با احتساب Bonefire اول بازی) منطقه Forest of Fallen Giant رسیده ام که در کنارش یک موجود فروشنده ی سیاه وجود دارد. از آن جا از نردبان پایین می روم و دشمنان را می کشم و به یک محوطه بازی می رسم، از آن جا باید به کجا بروم؟
خیلی خفنه این بابا . کلا باید بیخیال پر کردن جونت بشیاین lost sinner عجب مصیبتیه.انگار هیچ رقمه راه نداره بزنمش.
خیلی خفنه این بابا . کلا باید بیخیال پر کردن جونت بشیو تلاش کنی دمیج نگیری و اینکه نزدیکش باش و مدام دور بزن .
پایرومنسی Staff نمیخواد. pyromancy flame میخواد. آیکن اش یه دست قرمز (دستکش در حقیقت!) رنگه که یه آتیش کوچیک وسطشه.
تو همون قسمت No-Man's Wharf که کشتی رو سوار میشی لب اسکله یه پیرمرده نشسته. اون هم جادوهای Sorcerer رو میفروشه و هم pyromany flame رو بهت میده. جدا از اون اونجایی که یه شوالیه با شمشیر آبی نشسته روی زمین، جلوتر یه زنه هست که جلوی دستگیره سنگ شده، اونو از حالت سنگ در بیاری خودش پایرومنسر هست که هم پایرومنسی فلیم رو بهت میده و هم جادوهای پایرومنسی رو میفروشه
پ.ن: سر باس ancient dragon مثل آهو در گل بمانده ایم!![]()
با Sorcerer داری میری دیگه درسته؟ با Sorcerer اونو کلا بی خیال شو :dاین lost sinner عجب مصیبتیه.انگار هیچ رقمه راه نداره بزنمش.