كسي باس executioner's chariot رو كشته؟؟؟
به جز پيرمردي كه توي no men' wharf هست از كجا ميشه جادو خريد؟؟؟
باید ببینی چند تا strength میخواد. تو توضیحات هر سلاحی یا سپری نوشته چند stat و از چه نوعی میخواد.من الان لول 17 هستم اما هنوز نمیتونم از سپر استفاده کنم
مگه strength رو نباید افزایش داد؟
همینجوری برو جلو و قبل از اومدن کالسکه برو تو اون سوراخ های دیوار قایم شو. نزدیکای آخر مسیر سمت چپ ات یه دیوار از مه هست نمیزاره بری بیرون. همون سمت یه خورده قبل ترش یه دست گیره هست. اونو بکش و ببین چه اتفاقی میوفته!
غیر از اون پیرمرده آره هستن چند نفر دیگه که جادو میفروشن اما چون کاراکتر خودم Melee هست یادم نمونده کجاها بودن :d
باید ببینی چند تا strength میخواد. تو توضیحات هر سلاحی یا سپری نوشته چند stat و از چه نوعی میخواد.
پ.ن: 27 تا باس کوفتی کشتیم هنوز تموم نشده این!![]()
اون تعداد دفعات مردن ته که اون بالا مینویسه نه تعداد باسی که کشتی :dامین من تا الانش 22 تا باس کشتم (تو ماجولا بالای اون پله ها نوشته)
این سول هارو گرفتم
Last giant_Pursuer_Dragonrider_Old Dragonslayer_Flexila Sentry_Ruin Sentinel_Lost Sinner_Scorpioness Najka_Royal Rat_Dukes Dear Freja_ Rotten
راستی این سامون کردن چیه? با چه آیتمی?
تو پیداش نکردیمن تا الان 10 تا باس کشتم ولی هنوز به Gargoyle ها نرسیدم. جلو تره یا اینکه من پیداش نکردم؟
اگه منظورت از اسکایریم دوربین و اول شخص بودنشه، خیر این سوم شخصه.دوستان من از سبکه Skyrim خوشم نیومد زیاد ... اینو بکبرم پشیمون میشم ؟
اگه منظورت از اسکایریم دوربین و اول شخص بودنشه، خیر این سوم شخصه.
اما اگه منظورت اژدها و ششیر و سپر و جادو و این چیزاست در کل، بله پشیمون میشی :d
با سلام !
دوستانی که بازی و بازی کردن بیان بگن :
برای شروع کسی که 4 بار بازی رو با کلاس Pyromencer تموم کرده توی این بازی با چه کلاسی شروع کنه که حس راحتی رو باهاش داشته باشه !؟
بازی هنوز حالت گنگش رو داره !؟ {عاشق این حالتشم}
بازی هنوز سخته ؟!
هنوز قشنگه !؟
دامیج اولیه این Bastard Sword چنده؟؟هر جور راحتیولی فکر کنم شمشیر خوبی میداد اون .