light souls
کاربر سایت
شما که گفتی سپر 100% بلاک داشتی.اتفاقا من sorcerer هستم و با سپر و بدون summon کشتمشون. حالا نمیدونم فیلم من بوده که توسط پاپاراتزی ها لو رفته و شما دیدین یا یکی دیگه بوده :d
البته من از جادو و اسلحه بطور متناوب و بسته به موقعیت استفاده میکردم. شمشیرم هم اپگرید شده شمیری بود که دمیج فیزیکی و اتش میده.
آیتمی که برای زنده کردن مجسمه ها می خواد رو از کجا باید پیدا کنم؟ (به جز اونی که بعد از کشتن The Lost Sinner میده.)
كسي drangleic armor set رو پيدا كرده؟؟؟![]()
سلام
سوالم درباره روح باس ها هست
جریان تبدیل روح باس ها به آیتم و weapon چیه ؟ کجا میشه اینکار رو انجام داد ؟
؟؟؟؟؟
شما که گفتی سپر 100% بلاک داشتی.
این بابا با سپر زیر 70% بلاک رفته بود.
فککنم زوده واسه این . چون من با این شرایط 1 سال هم برم نمیتونم بکشمشاین Mytha, The Baneful Queen رو چجوری بزنم خودش راحته ولی این Poison امان نمیده![]()
من دهنم سر این سرویس شد! خیلی مردم. خیلی! اون یه بارم با بدبختی. باید سلاحی استفاده کنی که damage بالایی داشته باشه.این Mytha, The Baneful Queen رو چجوری بزنم خودش راحته ولی این Poison امان نمیده![]()
واسه اینا باید shield ای داشته باشی که 100 درصد physical block داشته باشه. با همچین shield ای کارت خیلی راحت میشه چون همه صربه هاشونو غیر از آتیش کامل بلاک میکنه بدون کم شدن جون.کسی توصیه ای روشی چیزی واسه زدن گارگویلها نداره؟
دوستان كمك من تو منطقهno-mans wharf موندم ي كشتي هس ولي راهي نيس كه برم سوارشم لطفا راهنماي كنيد دوستان
نه عزیز، کاملا هم شوخی شما رو گرفتم.یعنی شما جدی گرفتی که فیلم بازی من بود؟
من دارم میگم قضیه شدنیه و من اینطوری رفتم نه اینکه واقعا فیلم رو ضبط کرده باشم و بعدش اپلود کنم.
اگر اشتباه نکنم شما احتمالا اول از lost bastille به اینجا رسیدی و نه برعکس. (مثل خودم)دوستان كمك من تو منطقهno-mans wharf موندم ي كشتي هس ولي راهي نيس كه برم سوارشم لطفا راهنماي كنيد دوستان
واقعا میخوای بدونین چطوری باس راحت تر میشه؟ واقعا؟ اسپویل خفنیه ها :dاین Mytha, The Baneful Queen رو چجوری بزنم خودش راحته ولی این Poison امان نمیده![]()