Dark Souls II | Xbox 360

وقتی از اسانسور رفتی بالا کلیدو بردار و بیاپایین تو همین منطقه اسانسور کلید استفاده کن این مسیر ادامه بد بعد از کشتن فکنم سه تاBoss انگشتره رو پیدا میکنی

اتفاقا اون کلید رو استفاده کردم ! حالا باز یه دور دیگه برم ببینم چی رو جا گذاشتم !

Kain
روزی چند ساعت بازی کردی که 1 هفته ای تموم شد ؟ :دی من هنوز از بیگ باس ها فقط lost sinner رو زدم :دی
راستش گیم پلی ام تا بازی تموم شد یه چیزی حدود 50 ساعت شد.
حساب کنی میشه روزی 7-8 ساعت :d
دارم اَ دَ سَر میرم :d :d :d
تازه دارم دیالوگ هارو گوش میدم میفهمم چی میگن! اون سری با NPC ها حرف میزدم میگفتم یارو خله داره چی چی میگه؟ :d
تازه الان که اشاره میکنه به یه قضیه ای، میگم آهااااان ایول. تازه دوزاریم افتاد چی میگی :d حله :d

نظر شخصی من در مورد بازی این بود که گیم پلی خوبی داشت. سخت تر و غنی تر و پیچیده تر شده بود. ولی از نظر اتمسفر و حس و حال و فضاسازی و خصوصا موسیقی به نسبت شماره 1 افت داشت.
البته اینم فضاهای گیرا و مرموز و Evil داشت منتها نه مثل شماره 1.
موسیقی اش هم هر چند بعضی جاها مثل Majula یا همون اول بازی جالب بود ولی موسیقی باس فایت ها و اون ارکسترهای سمفونیک بی نظیر و اون همخوانی های فوق العاده اش خیلی کمتر و ضعیفتر بود.
خیلی موسیقی هاشم خصوصا تو باس فایتها تکراری بود در صورتی که شماره 1 هر باس موسیقی اختصاصی خودشو داشت که همشونم شاهکار بودن.
من OST هاشو دارم و اکثر موقع ها گوش میدم!

من کلا بازیشو نمیکنم:dولی با خوندن نظرات دوستان خیلی بیشتر حال میکنم:d
ولی بعضی از دوستان مشخصه دارن بازیشو میکنند و حال میده بهشون:d
ولی وجدانا خوندن نظرات خیلی به آدم حال میده و آدمو تحریک میکنه بره بازیشو بکنه ولی وقتی استارت بازیرو بزنی میبینید که این شما نیستید که بازیرو میکنید بلکه قضیه معکوسه:d
راستی یادم رفت یه چیزو بگم تو دارک سولز 1 من کلا تو باس رو کشته بودم یکی همون اول بازی بود که با 5 یا 6 تا بمب ترکوندمش و دومی هم همونی بود که روی دیوار میومد سراغمون و دومی رو به هیچ وجه نمیتونستم بکشم ولی یه بار که باهاش درگیر شدم به پرش زد رفت عقب چون رو دیوار بودیم از رو دیوار افتاد پایین مرد.......عاقا نمیدونید که چه حالی کردم اون لحظه و واقعا این حس پیروزی که تو کشتن باسها تو بازی بود بهم دست داد ولی طولی نکشید که با آمدن غول جدید حس شیرین پیروزی جای خودش رو به حس تلخ شکست داد و هرچی تلاش کردم که بتونم غول جدیدرو بزنم نتونستم که نتونستم و بازیرو با چیت رفتم و هرچی غول بود رو زدم نفله کردم ولی باز هم حریف پیدا کردن راه درون بازی نشدم:dو مجبور به پاک کردنش شدم.

من اشتباهی اون آهنگر تو Majula هست اسمش Maughlin the armourer هستش رو کشتم :|
1487377_597413203665061_1615853362_n.jpg
شخصیت مهمی بود واسه ادامه بازی؟؟ :| :دی

:|
یک چیزی واقعا دیگه حالم رو داره بهم میزنه...
هر 5 مین یک باس گذاشتن...
نه mini boss درست حسابی گذاشتن... نه معما...نه مسیر گنگ کردن که 6 ساعت بفهمی کجا بری... دشمنای سره راه به باس هم که خیلی راحتن...:|
کل بازی شده باس... باس... باس....)x
فاصله بونفایر ها هم که 2مین 2مینه....:|

- - -ویرایش - - -

great soul arrow رو باید از کجا گرفت؟ کلا به جز همون soul arrow اولی که کلاس Sorcerer داره بقیه رو باید از کجا پیدا کرد؟
no man s wharf
قبل از سوار شدن به کشتی...

آقا من مشکل شکستن شمشیر دارم ... شمشیرم میشکنه و دیگه نمیتونم بجنگم ...

با واریور شروع کردم . اصلا درسته ؟
ببین سلاح ها یه چیزی دارن به اسم durability یعنی به مرور که استفاده میکنی شروع میکنن به خراب شدن. هر دفه که تو Bonfire استراحت میکنی شمشیر یا سپر ات برمیگرده به حالت عادی. البته قبل از اینکه بشکنه. وقتی شکست باید بری پول بدی آهنگر برات ترمیم اش کنه.
وقتی دیدی رو صفحه پیام اومد Weapon at Risk یعنی نزدیکه که بشکنه. اون موقع یه شمشیر دیگه دستت بگیر تا برسی به Bonfire بعدی یا برو به قبلی خلاصه دیگه از اون استفاده نکن.

:|
یک چیزی واقعا دیگه حالم رو داره بهم میزنه...
هر 5 مین یک باس گذاشتن...
نه mini boss درست حسابی گذاشتن... نه معما...نه مسیر گنگ کردن که 6 ساعت بفهمی کجا بری... دشمنای سره راه به باس هم که خیلی راحتن...:|
کل بازی شده باس... باس... باس....)x
فاصله بونفایر ها هم که 2مین 2مینه....:|
چقدر جلو رفتی شما؟
تقریبا 60-70 درصد بازی رو که بری به بعدش همین دشمن های معمولی اشکتو در میارن. صبر کن حالا. باس هاش بماند! :|
خصوصا آخرای بازی اون Knight ها پوستی ازت بکنن که حالشو ببری :d

چقدر جلو رفتی شما؟
تقریبا 60-70 درصد بازی رو که بری به بعدش همین دشمن های معمولی اشکتو در میارن. صبر کن حالا. باس هاش بماند! :|
من تا الان باید موش گنده هه رو بزنم...

آخرین ویرایش:
ببین سلاح ها یه چیزی دارن به اسم durability یعنی به مرور که استفاده میکنی شروع میکنن به خراب شدن. هر دفه که تو Bonfire استراحت میکنی شمشیر یا سپر ات برمیگرده به حالت عادی. البته قبل از اینکه بشکنه. وقتی شکست باید بری پول بدی آهنگر برات ترمیم اش کنه.
وقتی دیدی رو صفحه پیام اومد Weapon at Risk یعنی نزدیکه که بشکنه. اون موقع یه شمشیر دیگه دستت بگیر تا برسی به Bonfire بعدی یا برو به قبلی خلاصه دیگه از اون استفاده نکن.

چقدر جلو رفتی شما؟

سلام دوست عزیز
تبریک واسه تمام کردن بازی چون واقعا کار هرکسی نیست تمام کردنش
چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
1.اون چوبه اسمش چیه که گفتید ادمارو از حالت سنگدر میاره؟؟؟
شما چه شمشیر و سپری رو پیشنهاد میدید که تا اخر بازی بدرد بخوره؟؟؟
با تشکر

بلاخره lost sinner رو به هر ضرب و زور و زحمتی بود زدم. جالب اینجاست که کاملا لخت و بدون زره و کلاه و لباس و دستکش و هر ایتمی فقط با یک شمشیر و یک سپر زدم. توصیه عزیزان هم بدرد خودتون میخوره :d
کسانی که با زدن lost sinner مشکل دارن یا ممکنه در اینده به مشکل بربخورن:
اولا تا جایی که میتونید وزنتون رو سبک کنید.
ثانیا جادو رو فراموش کنید چون حتی با انگشتری که زمان کست جادو رو کوتاه میکنه هم باز کندتر از باس هستید.
ثالثا حواستون به استامیناتون باشه.
روش زدنش هم به این صورته که یک سپر با بلاک دمیج 100% بگیرید دستتون موقعی که استامیناتون کمه عقب عقب برید و دفاع کنید و وقتی استامیناتون پر شد با حالت چرخشی و سپر در حالت بلاک از سمت راست به باس نزدیک بشید. در این حالت دو ضرب اول رو بلاک میکنید و ضربه سومش به شما نمیخوره و فرصت دارین یه ضربه بهش بزنید ضمنا بهتره فرصت ضربه دوم رو صرف ریکاور شدن استامیناتون بکنید. با این روش تا اخر حتی یک ذره هم از جونتون کم نمیشه. توصیه من استفاده از سپر مثلی شکل که بلاک 100% داره و شمشیر سبک که دمیج فیزیکی و اتیش میده.

حالا سوال از دوستانی که lost sinner رو زدن:
الان این ایتم که که از حالت سنگ درمیاره رو صرف اون شخصی کنم که تو ورودی زندان در lost bastile هستش یا رو اون یکی که در ماجولا جلوی اهرم بازکردن در سنگ شده استفاده کنم؟

بلاخره lost sinner رو به هر ضرب و زور و زحمتی بود زدم. جالب اینجاست که کاملا لخت و بدون زره و کلاه و لباس و دستکش و هر ایتمی فقط با یک شمشیر و یک سپر زدم. توصیه عزیزان هم بدرد خودتون میخوره :d
کسانی که با زدن lost sinner مشکل دارن یا ممکنه در اینده به مشکل بربخورن:
اولا تا جایی که میتونید وزنتون رو سبک کنید.
ثانیا جادو رو فراموش کنید چون حتی با انگشتری که زمان کست جادو رو کوتاه میکنه هم باز کندتر از باس هستید.
ثالثا حواستون به استامیناتون باشه.
روش زدنش هم به این صورته که یک سپر با بلاک دمیج 100% بگیرید دستتون موقعی که استامیناتون کمه عقب عقب برید و دفاع کنید و وقتی استامیناتون پر شد با حالت چرخشی و سپر در حالت بلاک از سمت راست به باس نزدیک بشید. در این حالت دو ضرب اول رو بلاک میکنید و ضربه سومش به شما نمیخوره و فرصت دارین یه ضربه بهش بزنید ضمنا بهتره فرصت ضربه دوم رو صرف ریکاور شدن استامیناتون بکنید. با این روش تا اخر حتی یک ذره هم از جونتون کم نمیشه. توصیه من استفاده از سپر مثلی شکل که بلاک 100% داره و شمشیر سبک که دمیج فیزیکی و اتیش میده.

حالا سوال از دوستانی که lost sinner رو زدن:
الان این ایتم که که از حالت سنگ درمیاره رو صرف اون شخصی کنم که تو ورودی زندان در lost bastile هستش یا رو اون یکی که در ماجولا جلوی اهرم بازکردن در سنگ شده استفاده کنم؟
صرف دومي بكن :d كه بتوني به مسير ادامه بدي البته يكي ديگه هم زماني كه وارد اون حفره بزرگه اي كه تو ماجولا هست ميشي بهت ميده

- - -ویرایش - - -

آقا اين فروشنده اي كه تو Heide's Tower of Flame بود كسي خبر نداره كجا رفته همون خانومي كه جادو ميفروشه و رو زانوهاش نشسته
واسه ادامه بازي بايد بكشمش لطفا نشو نه اي آدرسي چيزي اگه دارين دريغ نكنين :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or