Dafuq did i just read!
یکی از بهترین داستان هایی که توی کل زندگی گیمریم دیدم، همین Dark Souls بود. اشتباه خیلیا اینجاست که فک میکنن بازی داستان نداره.
Dafuq did i just read!
یکی از بهترین داستان هایی که توی کل زندگی گیمریم دیدم، همین Dark Souls بود. اشتباه خیلیا اینجاست که فک میکنن بازی داستان نداره.
دوستانی که بازی کردن یه توضیحی بدن سیستم لول آپ این نسخه چجوریه چون مثل قبلیه نمیشه پیش بان فایرا لول آپ کرد
تا الان که نمیشه باید پیش یه زنه همون اول بازی level up کرد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شمشیر رو از کجا باید تعمیر کرد یا خرید؟
تا کجا میشه با این شمشیر شکسته رفت؟
والا داستانش رو نمیشه توی چند خط توضیح داد و نیاز هست که دسته جمعی بشینیم و هر کدوم یه بخشش رو بگیم چون خیلی بزرگ هست و نیاز به این هست که تقریبا به کل نوشته های آیتم های بازی مسلط باشیم. حالا فعلا دارم روی یه پروژه دیگه کار میکنم و اگر کارم تموم شد، Lore دارک سولز رو هم مینویسم و میذارم توی سایت تا همه باهاش آشنا بشن.میشه خلاصه ایی از داستان رو توضیح بدی؟
لول:biggrin1:علی بیخیال...نزنشون...همه ک مث من نیستن!!!
حالا خودت یه جواب درست بده ک ارتباط دارند یانه؟؟؟شنیدم ک توی یه بخش دیگهای از دنیا اتفاق میفته بازی،درسته؟؟؟
به این صورته که میری Majulah که حکم Firelink Shrine نسخه اول رو داره و یه دختره هست که باید پیش اون لول آپ کنی یا Stat ها رو صفر کنی و از اول ارتقا بدی. مثل Demon's Souls. باقی مواردش فرقی ندارن.دوستانی که بازی کردن یه توضیحی بدن سیستم لول آپ این نسخه چجوریه چون مثل قبلیه نمیشه پیش بان فایرا لول آپ کرد
مرسیوالا داستانش رو نمیشه توی چند خط توضیح داد و نیاز هست که دسته جمعی بشینیم و هر کدوم یه بخشش رو بگیم چون خیلی بزرگ هست و نیاز به این هست که تقریبا به کل نوشته های آیتم های بازی مسلط باشیم. حالا فعلا دارم روی یه پروژه دیگه کار میکنم و اگر کارم تموم شد، Lore دارک سولز رو هم مینویسم و میذارم توی سایت تا همه باهاش آشنا بشن.
لول:biggrin1:
نه ارتباط ندارن. دنباله معنوی هست. به این صورت که همه چیز بازی همون شماره اوله به غیر از داستانش. هر چند بعضی جاها یحمتل اشاراتی به نسخه اول میشه (یه جا خوندم که یکی میگفت بازی بعد از شماره اول رخ میده و مدرک هم آورده بود هرچند کارگردان بازی گفت همزمان رخ میده). به عنوان مثال میشه به ارتباط بین Demon's Souls و Dark Souls اشاره کرد که در ظاهر ارتباطی ندارن ولی در باطن قضیه از این قراره که توی Demon's Souls یه سری ArcStone هست که فک کنم 6تا هستن و هرکدومشون یه بخشی از جهان رو در برمیگیرن ولی فک کنم ششمین ArcStone شکسته و فقط میگن یه سرزمین توی شمال هست و همه چیز به طرز غیر عادی غول پیکره و در آشوب به سر میبره. این دقیقا داره به Dark Souls و سرزمین Lordran اشاره میکنه که نفرین Undead به عنوان آشوبه و همه چیز غول پیکره (در واقع این ما هستیم که کوتوله به حساب میاییم:biggrin1
به این صورته که میری Majulah که حکم Firelink Shrine نسخه اول رو داره و یه دختره هست که باید پیش اون لول آپ کنی یا Stat ها رو صفر کنی و از اول ارتقا بدی. مثل Demon's Souls. باقی مواردش فرقی ندارن.
پ.ن: من دیگه تو این تاپیک نمیام. هی میام و اینجا دارن تعریف میکنن و منم کف میکنم:biggrin1:
كليدشو جولتر كه بري كنار يكي از بونفايرها يه فروشنده پيرزن هست كه ميتوني از او بخريهمون محوطه ای که اون زنه برات لول آپ میکنه ..چند تا خونه هست اگه بگردی یه فروشنده هست که سلاح میفروشه
برای تعمیر کنار یکی از خانه ها یک مرده هست که باید کلید مغازه تعمیرشو براش پیدا کنید تا بتونه برات سلاح تعمیر کنه
اگه روح زیاد داری برو از اون فروشنده بالا گفتم شمشیر بخر
كلاس مجيك هم موجودهدوستان من با این بازی اشنایی زیادی ندارم..
الان تازه میخوام بازیو شروع کنم..
چه کلاسی بسازم؟
همون warrior خوبه؟
کلاسی نداره که magic باشه؟!
از راه دور بزنیم و..
؟
كليدشو جولتر كه بري كنار يكي از بونفايرها يه فروشنده پيرزن هست كه ميتوني از او بخري
---
- - -ویرایش - - -
كلاس مجيك هم موجوده![]()
گفتم به اون صورت نداره نگفتم از بیخ و بن ! نیم خط خیلی زحمت میخواست با دقت خوندنش ؟Dafuq did i just read!
هم چین میگی بهترین داستان انگار یکی بازی نکرده فکر میکنه بازی ۱۰ تا کات سین داره ! متن ها بعضیهاشون داستان در برداشتن که خیلی سخته کنار هم قرار دادن داستان .
کلا مد شده دیگه طرف میخواد بگه من خاص هستم میاد عکس همه حرف میزنه