Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافيك اين بازي واقعا يكي از بهترين هايي هست كه من تاحالا روي 360 ديدم، البته با اين مونيتور مزخرفي كه من دارم كه 30درصد تاريك هم نشون ميده.

مرحله اولش رو كه ميتونم بگم از لحاظ هنري يكي از زيباترين هاست كه من ديدم، يه تم Gray كه تمام حس سرد و اون حس زمان جنگ سرد رو منتقل ميكنه.

اينقدر اين بازي رو دوست دارم كه دلم نمياد بازي كنم، ميترسم تموم بشه.

An Essential

اگه یکی یه سئوال از من بپرسه که این بازی چطور بود من فقط 1 کار میتونم انجام بدم اونم ......
سکوته:yes:(LUCA TOnI Savontaj)

این بازی فوق العادست من وقتی بازیرو تموم کردم فکر نمیکردم بعد از عرضه این بازی مدتها یه بازی مثل این نتونه بهم حال بده گرافیک بازی که جای بحثی نداره و فوق العادست به نظرم نقطه قوت بازی گیم پلیش هست که در چند وقت اخیر همچین بازیهایی با همچین خشونت لذت بخشی کمه این بازی رو به همه توصیه میکنم اگه از بازیهایی مثل god of war و rezident evil 4 و gears of war که خشونت فوق العاده ای داشتند لذت بردید حتما بازی رو امتحان کنید و گول امتیاز های سایتها رو نخورید
از نظر من جزو 5 بازی برتر 360 تو کل بازیهاش هست :)

آقا ما یه جایی گیر کیردیم
همون اولای بازی یه جا هست یکی رو میکشی از بالای پل میفته تو خطوط مترو بعد من هم مبپرم پایین و یکی از این گانر ها میاد یکی از این قطارارو میترکونه
ما هم از طونل مترو میریم یه جا دیگه ولی بعد اون نمیدونم چی کار کنم
دوستان لطفا" راهنمایی کنند:blushing:

آقا ما یه جایی گیر کیردیم
همون اولای بازی یه جا هست یکی رو میکشی از بالای پل میفته تو خطوط مترو بعد من هم مبپرم پایین و یکی از این گانر ها میاد یکی از این قطارارو میترکونه
ما هم از طونل مترو میریم یه جا دیگه ولی بعد اون نمیدونم چی کار کنم
دوستان لطفا" راهنمایی کنند:blushing:
آقا شرمنده من این پستو اینجا زدم
اشباه شد

اقا این بازی سبکش چیه؟

یک بازی عالی هستش......

شما یه گلایور دارید که میتونید با اون درها رو باز کنید میتونید ازامبیها و ادم ها رو بکشید میتونید اونو پرت کنید و سلاح دشمن رو بگیرید وحتی میتونید اونو کنترل کنید:eek:

میتونید اونو به سمت اتش بندازید و اتیشی بشه وبدا از قدرتش استفاده کنید و.......:smile:

سلام!
گیر کردم! نمیدونم چپتر چندم ولی مشخصاتشو میدم : دومین رباتی که تو بازی باید بکشیم. همون جایی که رباته میزنه دیوارو خراب میکنه بعد باید بریم بشکه های بالای یه ماشینی که همون جاست رو منفجر کنیم بعد باید با اتیش اوون الیافی که رو فیوز برق افتاده رو بسوزونیم و بعد....
هر کاری میکنم نمیتونم این ربات رو بکشم!:blushing: داره رو اعصاب راه میره!
کمک کنیییییییییید.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or