Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه به اطرافت نگاه کنی از دو طرف بشکه هایی بیرون میاد با چنگکت بزن به بشکه ها تا چنگک یخ بزنه و وقتی اون غول اومد طرفت بزن به اب چنگکت رو تا غول نتونه تکون بخوره و بعد بهش شلیک کن چند بار این کارو تکرار کن تا سیستم مبارزشو عوض کنه و بعد بمب طرفت پرتاب میکنه اگه طرفت بمب پرت کرد تو y رو بزن تا بمب به طرف خودش برگرده و بعد از چند بار تکرار کردن اینکار تو میتونی با یه فینیشر کارش رو بسازی;)

من که امروز بازی رو تمام کردم بازی خوبی بود
1 توصیه من به شما اکثر کسانی که بازی رو رفتن جلو میگن خوب نبود تقلیدی از فلان بازی بود
ولی موزیکهای بازی خیلی خیلی ترسناک بود و واقعا کار شده بود حتی از resident evill4 هم بهتر بود برای اینکه حرف منو درک کنید این بازی رو ساعت 1 : 30 به بعد شب چراغ اتاق خاموش با هدفون به گوش بازی کنید تا بفهمید من چی میگم اون موقعه هست که میرین تو حس بازی اگه شما تونستید 5 دقیقه بیشتر بازی کنید صداهای مخوف صدای ناله و...
فقط با هدفون نه اسپیکر
آخ که چه حالی میداد چه قدر گردن زامبیهارو خرد کردم :biggrin1: روحشان شاد :laughing:

فکر نکنم بشه!!

اتفاقا با Upgrade هايي كه بعدا تو بازي ميخري، ميتوني اين كارو بكني و اصلا ميشه بازي رو با استفاده صرف از اسلحه ها تموم كرد و بيخيال اين تيغ متحرك شد، مثله GoW.

كسي واسه 360اش رو فروشي داشت هم خريداريم، نسخه PS3ش كه گرافيك عالي اي داشت.

من هم دیشب بعد از تمام شدن دانلود این بازی رو دیسک TDK رایتش کردم و بازی کردم.محیط بازی خیلی خوف بود اما خوب یه مقدار داستان به نظر تکراری میومد.ولی محیط بازی واقعا قشنگ طراحی شده بود.

سلام من تو اون کلیسا گیر کردم که اون غول گنده میاد
Colossus
سه بار که با آتیش میزنمش دیگه نمیدونم چیکارش کنم
داداش این غوله یکی از سگ جون ترین غول های دنیای بازیه. اینقدر باید بزنیش تا بمیره.من خودم دیگه داش خوابم میبورد بسکه زدمش.
ولی سعی کن یا خنجرت قدرتی بزنی تو دست پاش بعد دیدی داره جون میده سری برو کنارش بهت میگه چه 2کمه یی بزنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or