Dark Sector

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
f1 عزیزم برق پیدا میکنم ولی چیزی مثل اتیش پیدا نمیکنم :(
خب اقا باید خودتون اتش درست کنید قبل از اینکه تیغه برقی کنید باید اون فرمونرو بچرخونید تا گاز از بالای مشعل ازاد بشه بعد تیغه برقی میکنی بعد سریع میری طرف اون فرمون بعدشم تیغه برقی رو از بالای اون مشعل رد میکنی و مشعل اتش میگیره و تیغه شما اتشی میشود اخر سرهم تیغه اتشی را میزنی به اون مواد سیاهی که پشت فرمون مواد اتش میگیرد و راهت باز میشه میری من این موارد توی پست قبلیمم گفتم شما اگر کامل بخونیش میفهمی یا شاید من خیلی میپیچونم شما حرف من نمیفهمید اگر اینجوری بگو دوست من من راهنماییام عوض کنم با زبان راحتر بهت بگم گرچه فکر نکنم بتونم از واضحتر برات توضیح بدم ولی سعیم میکنم;)

کمک قول اخر مرحله 9 چه جوری میمیره نمیشه همون که یه تیغ بزرگ داره ما هم مثل اون شدیم دوبار فینیش کردم میره بالا بعد میاد پایین دیگه نمیشه کاریش کرد هرچی تیر داشتم زدم نمیشه کمک چطوری بزنمش کمک

کمک قول اخر مرحله 9 چه جوری میمیره نمیشه همون که یه تیغ بزرگ داره ما هم مثل اون شدیم دوبار فینیش کردم میره بالا بعد میاد پایین دیگه نمیشه کاریش کرد هرچی تیر داشتم زدم نمیشه کمک چطوری بزنمش کمک
دوست من اصلا نیازی به تیرندازی نیست فقط با همون تیغه ای که داری میتونی از پاش دربیاری فقط به دو نکته توجه کن اول اینکه وقتی تیغه خودش برقی میکنه اون طرفت پرتاب میکنه که شما باید جا خالی بدی بعد تیغش گیر میکنه شما باید بلا فاصله تیغه خودت بفرستی طرف تیغه اون که گیر کرده بعد تیغه شما برقی میشه نکته دوم اینکه بعد از برقی شدن تیغه ات باید بهش بزنی چون اون تیغه اش گیر کرده همش از شما فرار میکنه باید تیغه ات بصورت قدرتی بهش بزنی بعد از دفعه سوم دیگه نابود میشه بعد سوپرایز میشی بعد از این صحنه الان بهت نمیگم چی میبینی خودت ردش کن میبینیش:-"

عجب بازی مزخرفیه همین که بازی کردم واسه یه لحظه فکر کردم دارم Gears Of War بازی می کنم
در کل یه آشغال به تمام معنا من که خوشم نیمد

عجب بازی مزخرفیه همین که بازی کردم واسه یه لحظه فکر کردم دارم Gears Of War بازی می کنم
در کل یه آشغال به تمام معنا من که خوشم نیمد
منم تا چپتر4 همین فکر میکردم اما از اونجا به بعد واقعا بازی به من انچنان حالی داد که تمام اچیومنتای افلاینش گرفتم و از بازی لذت بردم شماهم تا چپتر 5 برو اگه خوشت نیومد بازی نکن درست کل بازیش تقلید گیرز اف وار و رزیدنت4 و هونلی اسورد اما بازم حرفی باسه گفتن داره;)

پس فقط با برق میمیره .خوب فهمیدم فردا دخلش اومده فکر کنم برا من قاطی کرده بود دفعه سوم برقی نمیشد.

موافقم اما نه در این حدی که میگی !
اکشنش یک نواخت ! اگه گلیو نبود دیگه میشد اونجه که شما میگی !

کمک: من آخرهای کبچر 4هستم قبل از اینکه به غولش برسم یه راهه هست که درازه باید پنجت روآتیشی کنی بیای بزنی اون در گوشتیه آتیش بگیره.من هرچه هی پنجم رو آتیش میزنم میدوم تا برسم به دره آتیش خاموش میشه!
کسی راه حلی داره؟

کمک: من آخرهای کبچر 4هستم قبل از اینکه به غولش برسم یه راهه هست که درازه باید پنجت روآتیشی کنی بیای بزنی اون در گوشتیه آتیش بگیره.من هرچه هی پنجم رو آتیش میزنم میدوم تا برسم به دره آتیش خاموش میشه!
کسی راه حلی داره؟
دوست من توی مسیرت یسری مشعل باید اونارو بین راه روشن کنی تا به اونجایی که میخوای اتش بزنی برسه

کم کم دیگه داره حوصلم سر میره از بازی کردنش. این سازنده های احمقش فکر نکردن یه بازی یه داستان درست حسابی نیاز داره.تا حالا که کپچر 6م یه دمو که آدم رو به ادامه بازی امیدوار کنه ندیدم.
گیم پلیش بدک نیست ولی این پنجه آهنیه دیگه خیلی تو ذوق میزنه. اگر فقط تفنگ بود خیلی حالش بیشتر بود. مثل اول بازی

شما اول با الکتریسیته که میتونید با پنجتون اونو بگیرید وقتی مارها دهنشون باز شد پنجه رو به سمت دهنشون پرتاب کنی میمیرن بعد اون یارو که از پوست درومد باید با اسلحه به سرش شلیک کنی تا از حال بره سه بار این کارو بکنی میمیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or