Sweet Lucifer
کاربر سایت
مونده یه چند ساعت دیگه!ممنون.
به نظرتون چقدر از بازی رو تموم کردم؟:confused:
مارو کشت با این پلتفرمینگش!![]()
مونده یه چند ساعت دیگه!ممنون.
به نظرتون چقدر از بازی رو تموم کردم؟:confused:
مارو کشت با این پلتفرمینگش!![]()
سلام دوست عزیز.گير كردم !
اونجا كه مجسمه ميره بالا و نور ميخوره به سرش و سرش مشكنه ! بعدش راه رو پيدا نيميكنم ! ؟؟؟؟
همين كارها رو كردم به كل مجسمه نابود شد ! ولي بعدش موندم ! تا اونجا كه حاي سيو هست برگشتم راهي نيست ! اون قسمت كه چرخ دنده ها هم ميچرخند هم رفتم بالا بعد از طناب رفتم اون ور باز جايي نيست !سلام دوست عزیز.
بعد از اینکه سر مجسمه خراب شد خود بازی هم میگه که دیگه در این اتاق کاری ندارید.
مسیری که اومدید رو برگردید. تو یکی از اتاق هایی که قبلا ازش عبور کردید دری که بسته بود حالا باز شده
و میتونید ازش عبور کنید
البته دقت کنید که اون جعبه ی مکعبی رو باید بذارید زیر اون اهرمی که مجسمه رو بالا میبره تا اجازه نده اهرم برگرده سر جاش و مجسمه بالا بمونه.
حالا مسیر رو برگردید
امکان نداره من بازیو تموم کردم الان میگم شما اون جعبه رو بذار زیر اون ظرفه بعد برگرد از کنار اون یارو سفیده که تو هر طبقه هست کنارش یه راهه برگرد پایین دو باره یه راه دیگه هست برو پایین از جلو مجسمه یه طناب هست رد شو اونور چند تا دشمن ضعیف رو بکش رد میشه همین جاییی دیگه (اشتباهی اونجایی که مجسمه طبر داره هست که نیستی ادرس اشتباه بهت داده باشم؟)همين كارها رو كردم به كل مجسمه نابود شد ! ولي بعدش موندم ! تا اونجا كه حاي سيو هست برگشتم راهي نيست ! اون قسمت كه چرخ دنده ها هم ميچرخند هم رفتم بالا بعد از طناب رفتم اون ور باز جايي نيست !
شما اون جعبه ــه رو بکش از طرف راست یا چپ و بذار اونجاهایی که میشه جعبه رو فرو داد!بعد اون اهرم رو بچرخون!سلام بچه ها یک جا گیر کردم خیلی خیلی اعصابم را بهم ریخته اوون اوایل بازی هستش که میری از روی اوون طناب حرکت کنی و بری اوون ور بعد یهو یکی از اوون موجودات میاد و طناب را قطع میکنه و شما میفتید پایین و به دیوار آویزان میشید بعد که میرید جلو یک دونه سکو هستش که میتونید حولش بدید و یک اهرم هستش که با چرخاندنش زیرتون جلو و عقب میره من نمیدونم که اوون چهار پایه هه را چیکارش کنم کمکم کنید.....خیلی اعصابم بهم ریخته....
درود
بعد از اینکه توی اون cut scene کشته شدن زن دانته رو نشون میده و بعد از کشتن اون موجود چاقالو :biggrin1: ناگهان ساختمون ریزش میکنه و چندتا اینه هست که وقتی وارد یکیشون میشی از اون یکی میای بیرون همچنین چندتا اهرم هم هست که جای اینه رو عوض میکنه و ...
باید چی کار کرد توی این قسمت در ضمن یه جسم فلزی هم توی هوا به صورت معلق هستش!
خیلی چرت و پرته مثلا سخت ترین معمای بازیست:laughing: برو تو اونیکه جلوشه بعد میری اون بالا جهت ایینه رو با اهرم عوض کن بعد بپر پل جلوییش دوباره اهرم را به سمت جسم فلزی بچرخون بعد خودت وقتی جسم نزدیک ایینه شد برو تو ایینه بعد اونجا رد میشه همین عکس زنش هم هی میاد رد اسمون در ضمن اون مرد چاق نی زن چاقه از سینه هاش میشه فهمید:biggrin1:
غول اخرش خوشگل بود اما اندازه ماست هم زور نداشت 3 دقیقه ای کشتمش:laughing:بازي تموم شد !
غول آخر كه تقليد مستقيم از devil و pranc بود.
در كل بازي خوبي بود.
درود
راست میگی ندیدم ولی اینجاش رو اعصابه چون ایینه هاش خیلی تخیلی اند:laughing:مرسی یه تست میکنم ببینم چی میشه!
منم گفتم موجود چاقالو نه مرد چاقالو :biggrin1: