Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما بايد اون دستگيره ها رو بچرخوني تا يكي از اون درها بچرخه(اون دري كه درست سمت چپ بالاي صفحه است)بايد اين در سمت جاي اولتون(درست همون جايي كه وارد شديد)قرار بگيره.بعد از اون بايد وارد يكي از درا بشي تا از اين دري كه چرخوندي بياي بيرون.اين كارو بايد وقتي انجام بدي كه اون چهارپايه نزديك اون در باشه.اگه از اين در بياي بيرون ميفتي رو چهار پايه.بعدش ميري مرحله بعد.
ممنون.
بعد از چرخوندن چندتا دسگیره یه 4پایه دیگه میاد و به دیوار میچسبه بعد از یه مدت میره اون به درد میخورده؟
ببخشید لطفا یه کم دقیق تر تضیح بدین.:blushing:

اون قسمتي كه به شكل سكو ي سنگي هست و ازشون شعله هاي اتش بيرون ميزنه . وسط محوطه هم يه سوييچ هست. وقتي روي سوييچ وايسي يه تكه سنگ بالا مياد تا نصفه سكوي وسطي . كنار ديوار هم يه مكعب هست كه ميشه حركتش داد . رو اون سوييچ هم گذاشتمش اما جواب نداد .
دوستان يه راهنمايي كنيد لطفا :biggrin1:

ممنون.
بعد از چرخوندن چندتا دسگیره یه 4پایه دیگه میاد و به دیوار میچسبه بعد از یه مدت میره اون به درد میخورده؟
ببخشید لطفا یه کم دقیق تر تضیح بدین.:blushing:
وقتي اون چهار پايه اومد وسط صفحه شما مي تونيد بريد روش از اون رو به سمت پايين صفحه بپريد اون وقت شما مي تونيد از اون اهرم پايين براي جابجا كردن در ها استفاده كنيد.(اما براي رد كردن مرحله وقتي كه اون اهرم بالاي صفحه رو چرخونديد در سمت چپ بالا جابجا ميشه.وقته اون در سمت موقعيت اوليه قرار گرفت وقتي چهار پايه نزديك اون شد بريد توي يكي از درها كه از اون بيرون مي اد.ميفتي روي چهارپايه.مرحله بعد)

دوستان من یه جا رسیدم خیلی موندم! یه جایی هست که یه مجسمه ی گنده هست که یه اهرم رو می کشیم مجسمه ـــه میره بالا و سرش می خوره به نور و سرش می ترکه! یه جعبم هست میشه تکونش داد! این جا رو من چی کار کنم؟

دوستان من یه جا رسیدم خیلی موندم! یه جایی هست که یه مجسمه ی گنده هست که یه اهرم رو می کشیم مجسمه ـــه میره بالا و سرش می خوره به نور و سرش می ترکه! یه جعبم هست میشه تکونش داد! این جا رو من چی کار کنم؟
صفحات قبل هم بچه های دیگه پرسیده بودن
مثل اینکه به معضل تبدیل شده این قسمت بازی :دی
باید وقتی اهرم رو کشیدید، جعبه رو به زیر اهرم بکشید تا اهرم نتونه دوباره بیاد پایین

اون جعبه رو بیار وقتی اهرمو کشیدی اون مذاب ها که میان پایین سریع جعبه رو بزار پشت اون دیگه بعد نشون میده که یک در اون پایین باز شده باید همه ی راهو برگردی درست میشه دیگه ! :biggrin1:

ها آره دستت دوتاتون درد نکنه!
چه بازیه با حالی بید! :love::love::love:
رسیدیم یه مرحله که مادر دانته رو دار زده بودند!این مادرش چی کار کرده بوده تو دنیا؟!!

اون قسمتي كه به شكل سكو ي سنگي هست و ازسنگها شعله هاي اتش بيرون ميزنه . وسط محوطه هم يه سوييچ هست. وقتي روي سوييچ وايسي يه تكه سنگ بالا مياد تا نصفه سكوي وسطي . كنار ديوار هم يه مكعب هست كه ميشه حركتش داد . رو اون سوييچ هم گذاشتمش اما جواب نداد . بايد چكار كرد ؟

اون قسمتي كه به شكل سكو ي سنگي هست و ازسنگها شعله هاي اتش بيرون ميزنه . وسط محوطه هم يه سوييچ هست. وقتي روي سوييچ وايسي يه تكه سنگ بالا مياد تا نصفه سكوي وسطي . كنار ديوار هم يه مكعب هست كه ميشه حركتش داد . رو اون سوييچ هم گذاشتمش اما جواب نداد . بايد چكار كرد ؟

فک کنم بدونم کجا رو میگی! وقتی مکعب رو میاری رو سوییچ اون تکه سنگ اول یه تکونی میده تا بیاد بالا... بنابراین وقتی اوردی مکعبو رو سوییچ تا تکه سنگ تکون خودر RB رو گرفتی B رو هم نگه دار یه چند لحظه و ول کن تا مکعبه بره رو تکه سنگه و دو تاشون بیان بالا و تو بپری روشون و بری بالا!

منظورت چیه اجباری ؟
فقط 1 دونه اچیومنت داره که اقا فردین زحمتش رو کشیدن نوشتن چه جوری باید بزنی

ها آخه یه جا رسیدم گفت با یه جادو 75 تا دشمن رو بکش!بعدش یه جا دیگه گفت 100 تا کمبو بزن! گفتم شاید یه جا برسم که بگه 666 تا کمبو بزن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or