Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا بازی اینقدر امتیازات درب و داغون گرفته؟ ینی اینقدر در پیته؟ یکی که بازی رو گرفته بگه مشکل بازی چیه؟ داستان پردازی و جزابیت بازی در چه حدیه؟ از Darksiders بد تره؟ Darksiders که عالی بود . یکی که وارده و کارش درسته { کسی که نگه گرافیک Halo عالیه و نگه داستانش مهشره} لطفا از بازی بگه واسمون

امتیازات این بازی تنها بخاطر تقلید از god of war کم شده وگرنه خیلی بازی خوبیه

ign به ان 6.5 داده من نگاه کردم که بخاطر gameplay بود کلا زیاد نباید به امتیازات توجه کرد مثلا darksiders 8.00 گرفته اما باید با dante's inferno برابر یا حتی کمتر باشه

سلام.
اون اول که میری تو جهنم یه کم بعد پرنده ها 2 تایی میان (خوب!) چی کارکنم؟
چه جوری باید سوارشون شم؟

نیازی به سوار شدن نیست

باصلیب نابودشون کن بعد ساختمون میریزه باید به قسمت دیگه ای بری که نیفتی بعد چنتا رو میکشی بعدا معلوم میشه چیکار باید بکنی

یه کمکی به ما برسونید !
اونجایی که مواد مذاب میریزه پایین بعدش یه مجسمه داره که وقتی اون اهرم رو میکشی سمت راست یه دمو نشون میده که کله اون مجسمه میترکه گیر کردم :(
البته اون جعبه رو گذاشتم زیر اون قالب ریخته گری که توش مواد مذاب ریخته میشه ولی بعدش معلوم نیست کجا باید رفت !!!

یه کمکی به ما برسونید !
اونجایی که مواد مذاب میریزه پایین بعدش یه مجسمه داره که وقتی اون اهرم رو میکشی سمت راست یه دمو نشون میده که کله اون مجسمه میترکه گیر کردم :(
البته اون جعبه رو گذاشتم زیر اون قالب ریخته گری که توش مواد مذاب ریخته میشه ولی بعدش معلوم نیست کجا باید رفت !!!
بعد برمی گردی پایین.دوباری کاری می کنی که مجسمه بره بالاتر.
بعد برمیگردی پیش مجسمه و از مجسمه بالا می ری.

سلام
یه سوال
اونجایی که میگه باید 8 ثانیه روی هوا باشی باید چه جوری اینکارو کرد؟
باید بپری بعد تو هوا Combo بزنی و اونقدر کمبو هات رو ادامه بدی تا 8 ثانیه بشه.
اگه در این 8 ثانیه 2 تا هم جونور تو هوا بکشی Bonus داری.;)

سلام
یه سوال
اونجایی که میگه باید 8 ثانیه روی هوا باشی باید چه جوری اینکارو کرد؟

زدن چند ضربه ها روی هوا خیلی سخته.پس بهتره کلاً بی خیالش بشین.
روشی که من بکار بردم این است که به دشمنان روی زمین ضربه بزنید و بعدش که بالای سر دشمنان دکمه اومد برید دکمه رو بزنید و برید روی کمرشون و دکمه رو تا لحظه کشتن بزنید ولی نذارید دشمن رو بکشه وکمی از کار دست بکشید و سپس دوباره شروع به زدن دکمه مربوطه کنید و دوباره همین کارهای قبل رو تکرار کنید تا 8 ثانیه تموم بشه.

سلام
اون غولی که بعد از اون کشتی سر دار هست (نیش هاش از زمین بیرون میاد ) بعد از کمی مبارزه کاری میکنه زامبی ها بیرون بیان بعد از کشتن زامبی ها بعد از زدن چند کمبو سریع میمیرم!:((
چیکار کنم؟
بهترین راه چیه؟
کسی چیت کد از این بازی داره؟

سلام
اون غولی که بعد از اون کشتی سر دار هست (نیش هاش از زمین بیرون میاد ) بعد از کمی مبارزه کاری میکنه زامبی ها بیرون بیان بعد از کشتن زامبی ها بعد از زدن چند کمبو سریع میمیرم!:((
چیکار کنم؟
بهترین راه چیه؟
کسی چیت کد از این بازی داره؟

اول با جوی استیک راست RS از اون چیزا که از زمین میاد بیرون فرار کن بعد RB رو اون گوشه بزن تا از دست اون بادا خلاص شی بعد که اومدی پایین چند ضربه به سرش بزن بعد از دهنش یه زبون دراز میاد بیرون از رو اونم بپر بعد دوباره به سرش ضربه بزن تا صورتشو بگیره بعدش با Y به شکمش ضربه بزن تا دوباره شروع کنه که جکو جونور میفرسته اونارو که کشتی مشت زدنو شرو میکنه که برو اونجا که یه چرخ تیغ دار هست قایمشو کارایه بالارو بکن تا بیفته و بقیشم که مشخصه ( دو سه بار که بمیری جونت پر میشه )

سلام.

من هم این بازی رو بازی کردم و دیگه تقریبا آخراش هستم...
چیزی که شدیدا متعجبم کرد این بود که این بازی تقلید از سایر بازی ها رو دیگه به حد اعلا رسونده!
واقعا از نظر گیم پلی چیزی برای ارائه نداره...
گیم پلی بازی تلفیقی از DMC, GoW, NG, PoP هست و حتی GeoW هست! و در ساختن بعضی محیط های بازی علنا از یه بازی RPG مثل آبلیویون تقلید شده.
به نظرم در جنگیدن روی هوا از DMC ، روی زمین از NG ، نحوه ی مجازات دشمنان از GoW ، و بخش های آویزان شدنی و معماها از PoP تقلید شده (حتی نحوه ی راه رفتن کارکتر بازی هم تقلیدی هست!) و این واقعا برام عجیب بود که یه بازی چقدر میتونه تقلید گر باشه...
ولی بهترین نکته ش به نظرم اتمسفر و صداگذاریش هست که واقعا خوب کار شده و ارزشمنده.
طراحی باس ها هم به نظرم عالی هست و جذابیت خیلی بالایی توی مبارزه باشون هست.
ولی متاسفانه بازی از فقدان نوآوری توی گیم پلی به شدت رنج میبره. من نمیدونم میمردن یه سلاح بیشتر میذاشتن توش؟!:-"
الان که آخراش هستم تقریبا دیگه غیر قابل تحمل شده! سیر درجه ی سختی بازی واقعا ناموزون بوده و به راحتی اعصاب آدم رو به جوش میرسونه...

===============

الان من رسیدم به حلقه/ قسمت نهم جهنم(درست گفتم؟) اونجا که باید با Combo ـ مداوم دشمنا رو کشت، واقعا دیگه روی اعصابم رفته، من هر کاری میکنم باز کمبوش قطع میشه. همه ی روش ها اعم از صلیب و... هم امتحان کردم ولی متاسفانه بازی دارای باگ ـه و با اینکه من دارم به زدن دشمنا ادامه میدم ولی باز کمبوش قطع میشه!

دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که واقعا چطور میشه اینجا رو سریع رد کرد؟
باید بری Relic مناسب که زمان مکث بین کمبوها رو افزایش میده انتخاب کنی و از صلیب هم بیشتر استفاده کنی، نکته اصلیش انتخاب Relic مناسب هستش
آقا بی نهایت ممنون بابت راهنمایی...

آخرین ویرایش:
الان من رسیدم به حلقه/ قسمت نهم جهنم(درست گفتم؟) اونجا که باید با Combo ـ مداوم دشمنا رو کشت، واقعا دیگه روی اعصابم رفته، من هر کاری میکنم باز کمبوش قطع میشه. همه ی روش ها اعم از صلیب و... هم امتحان کردم ولی متاسفانه بازی دارای باگ ـه و با اینکه من دارم به زدن دشمنا ادامه میدم ولی باز کمبوش قطع میشه!

دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که واقعا چطور میشه اینجا رو سریع رد کرد؟
باید بری Relic مناسب که زمان مکث بین کمبوها رو افزایش میده انتخاب کنی و از صلیب هم بیشتر استفاده کنی، نکته اصلیش انتخاب Relic مناسب هستش

سلام یک سوال
اون تیکه که میری چند تا جای شبیه همه تو هر کدوم باید یک کار مشخص کرد اون یک تیکه که میزنه (one combo) باید چی کار کرد؟

سلام.
دوستان کشتن این Lucifer قلق خاصی داره؟ اصلا نمیشه کشتش! جونش خیلی کم کم، کم میشه. اگه زودتر کشتنش راه خاصی داره ممنون میشم بدونم چون دیگه واقعا روی اعصابه.
سلام یک سوال
اون تیکه که میری چند تا جای شبیه همه تو هر کدوم باید یک کار مشخص کرد اون یک تیکه که میزنه (one combo) باید چی کار کرد؟
دقیقا سوال من بود که توی پست بالایی پرسیده بودم.

بابا لوسيفر وقتی يه چيزايی مثل يخ يه کاری ميکنه از زمين بياد بيرون بايد بری اون وسط يه دايره آبی است يه دکمه ايی ميزنی ميری رو کلش بعد هی تا ميتونی بهش ضربه بزن بعد برو طرف شکمش چند بار تکرار کن تا بياد از تو اون شکمه بيرون بعدم ديگه مشکلی نبايد داشته باشی!

بابا لوسيفر وقتی يه چيزايی مثل يخ يه کاری ميکنه از زمين بياد بيرون بايد بری اون وسط يه دايره آبی است يه دکمه ايی ميزنی ميری رو کلش بعد هی تا ميتونی بهش ضربه بزن بعد برو طرف شکمش چند بار تکرار کن تا بياد از تو اون شکمه بيرون بعدم ديگه مشکلی نبايد داشته باشی!
ممنون، اینجاش رو رد کردم...
بعدم ديگه مشکلی نبايد داشته باشی!
اتفاقا من دقیقا همین بعدش مشکل دارم!:biggrin1:
یارو اصلا جونش کم نمیشه...:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or