سلام.
من هم این بازی رو بازی کردم و دیگه تقریبا آخراش هستم...
چیزی که شدیدا متعجبم کرد این بود که این بازی تقلید از سایر بازی ها رو دیگه به حد اعلا رسونده!
واقعا از نظر گیم پلی چیزی برای ارائه نداره...
گیم پلی بازی تلفیقی از DMC, GoW, NG, PoP هست و حتی GeoW هست! و در ساختن بعضی محیط های بازی علنا از یه بازی RPG مثل آبلیویون تقلید شده.
به نظرم در جنگیدن روی هوا از DMC ، روی زمین از NG ، نحوه ی مجازات دشمنان از GoW ، و بخش های آویزان شدنی و معماها از PoP تقلید شده (حتی نحوه ی راه رفتن کارکتر بازی هم تقلیدی هست!) و این واقعا برام عجیب بود که یه بازی چقدر میتونه تقلید گر باشه...
ولی بهترین نکته ش به نظرم اتمسفر و صداگذاریش هست که واقعا خوب کار شده و ارزشمنده.
طراحی باس ها هم به نظرم عالی هست و جذابیت خیلی بالایی توی مبارزه باشون هست.
ولی متاسفانه بازی از فقدان نوآوری توی گیم پلی به شدت رنج میبره. من نمیدونم میمردن یه سلاح بیشتر میذاشتن توش؟!

الان که آخراش هستم تقریبا دیگه غیر قابل تحمل شده! سیر درجه ی سختی بازی واقعا ناموزون بوده و به راحتی اعصاب آدم رو به جوش میرسونه...
===============
الان من رسیدم به حلقه/ قسمت نهم جهنم(درست گفتم؟) اونجا که باید با Combo ـ مداوم دشمنا رو کشت، واقعا دیگه روی اعصابم رفته، من هر کاری میکنم باز کمبوش قطع میشه. همه ی روش ها اعم از صلیب و... هم امتحان کردم ولی متاسفانه بازی دارای باگ ـه و با اینکه من دارم به زدن دشمنا ادامه میدم ولی باز کمبوش قطع میشه!
دوستان ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که واقعا چطور میشه اینجا رو سریع رد کرد؟
باید بری Relic مناسب که زمان مکث بین کمبوها رو افزایش میده انتخاب کنی و از صلیب هم بیشتر استفاده کنی، نکته اصلیش انتخاب Relic مناسب هستش
آقا بی نهایت ممنون بابت راهنمایی...