Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قابل توجه دوستانی که اینقدر از گرافیک ایراد میگیرن:

انتظار داشتین GOW III تحویلتون بدن؟؟ فکر میکنید به همین راحتی هست که دارین واسه خودتون صحبت میکنید که بازی رو با گرافیکی بالا درست کنند؟؟ اصلا دقت نمی کنید که این بازی روی 60 فریم ثابت هست؟ و حتی تعداد دشمنان هم تاثیری توی فریمش ندارن؟ برای اثبات حرف هم برید Gates of Hell رو برید و برسید به موج های بالاتر تا ببینید چه علم شنگه ای به چا میشه اما فریم همچنان روی 60 قفل شده.

گرافیک بازی توی این سبک به نظر کاملا به اندازه هست و مناسب
همه چیز زیبا هست و اصلا توی این سبک بازی های توقع تکسچر های سنگین نیست و بیشتر انیمیشن کاراکتر و همچنین ضربات اون اهمیت داره و اینکه بازی به هیچ وجه در هیچ شرایط افت فریم نداشته باشه
سلام ...
به احتمال زیاد یا شما بازی های دیگه این سبک را بازی نکردید یا خیلی به این بازی حساس هستید. بازی های بزرگ و فراوانی در این سبک هستن لازم نمیبینم مثال بزنم.

و حتی دشمن ها و به خصوص باس ها فوق العاده هستند از لحاظ گرافیک چه هنری و چه فنی
و البته فراموش نکنید که افکت آتش توی این بازی به جرات میشه گفت بهترین و حداقل جزئ بهترین های بازی های رایانه ای محسوب میشه که به زیبایی گرمای سوزان جهنم رو به تصویر می کشه
اتش این بازی یکی از بهترین های بازی های رایانه ای هست؟!

انتظار داشتین GOW III تحویلتون بدن؟؟ فکر میکنید به همین راحتی هست که دارین واسه خودتون صحبت میکنید که بازی رو با گرافیکی بالا درست کنند؟؟ اصلا دقت نمی کنید که این بازی روی 60 فریم ثابت هست؟ و حتی تعداد دشمنان هم تاثیری توی فریمش ندارن؟ برای اثبات حرف هم برید Gates of Hell رو برید و برسید به موج های بالاتر تا ببینید چه علم شنگه ای به چا میشه اما فریم همچنان روی 60 قفل شده.
فردین چرا این وسط اینقدر حرص میخوری فکر کنم با ناشر بازی دستت تو یک کاسه باشه :biggrin1: اینا نظرات دوستانه هست حالا رفتی کلی وقت گذاشتی 1000 تا اچیومنتشو گرفتی لازم نیست اینقدر بازی را بزرگش کنی. از نظر من فقط داستان زیبایی داشت. بقیه بازی در سطح متوسطی بود.

به نظرم گرافیک معمولی داره ولی نمیشه از Art Design بازی گذشت خیلی زیبا و جذاب جهنم رو تصویر کردن .
حداقل از این نظر بازی خیلی جذابه .

سلام
اقا من یک تیکه رسیدم یک مجسمه گندست بهد یک اهرم رو میکشیم مجسمه میره بالا و یک کم از کلش که به نور میخوره میترکه بهد دوباره میاد پایین کسی میدونه اونجا باید چی کار کرد؟

سلام ...
به احتمال زیاد یا شما بازی های دیگه این سبک را بازی نکردید یا خیلی به این بازی حساس هستید. بازی های بزرگ و فراوانی در این سبک هستن لازم نمیبینم مثال بزنم.
من تا جایی که میدونم اکثر بازی هایی این ژانر رو بازی کردم.
اتش این بازی یکی از بهترین های بازی های رایانه ای هست؟!
من اصولا صحبتم سر بخش هنری بازی بود همون جور که گفتم.
من به هیچ وجه تعصب(کورکورانه) و ازین جور چیزا روی یه بازی نداشتم و ندارم و فقط چیزی رو دیدم گفتم
شما مطمئنا بازم کلید کردید روی گاد آف وار 3 و الا بدون اغراق گرافیک بازی در سطح خوبی قرار داره.من که 2-3 تا از نقد های خارجی رو خوندم از گرافیک هنری بازی تعریف کرده بودن و کسی به گرافیک فنی اشکال نگرفته بود
بازم میگم که چیزی که مهمه توی این ژانر فریم ریت بالا در کنار انیمیشن روون و کمبو های زیباست و نیازی به گرافیک کیل زون و کرایسیس نیست.گاد آف وار هم به عنوان بازی اول این ژانر بدون شک این بازی براحتی جا میزاره

ببين هرکسی يجور نظری داره..
من دوست دارم وقتی اين جور سبک بازيهارو بازی میکنم تو مراحل بالاتر سلاح های قدرت مندتری بگيرم تا اين که کمبوی يه سلاح بخواد تا اخر بازی فقط لول آپ بشه..هرچند اگه هر 2 اينها باهم باشه که فوها..
البته در اين قضيه شکی نيست که خيلی از بچها ميان میگن بازی فلان بساره ، جالب نيست و....اگر اين بازی با همين شکلو شمايل امتياز بالا میگرفت از سايتها همه اونها از بازی تعريف میکردند..ولی متأسفانه بعضيها از اين جهات امتياز پرستند.
حرف شما رو کاملا تایید میکنم.
هر کسی یه سلیقه ای داره ولی اواخر نمرات سایت ها شده ملاک خوب بودن و بد بودن بازی و در نتیجه تعریف کردن از بازی با نمرات پایین یه جورایی باعث افت کلاس و آماتور بودن افراد شده (البته به هیچ وجه منظورم اشخاصی نیست که اینجا با این بازی مشکل داشتن)

آخرین ویرایش:
این چیزایی که گفتید برعکسش صادقه و تنوع دشمن ها و کمبو ها فوق العاده خوبه
به نظر من تنوع سلاح خوبه ولی به اندازش
مثلا توی یه بازی که سلاحاش 5-6 تا بشه و هر کدوم هم کمبو خاصی داشته باشه آدم اصلا وقت نمی کنه همه کمبو ها رو استفاده کنه و بیشتر سر درگم میشه
و حتی سازنده ها هم اگه همه توجهشون رو روی 2-3 سلاح اصلی (مثل گاد آف وار) بزارن کمبو ها خیلی زیبا تر و کاربردی تر از آب در میاد تا اینکه تعداد زیادی سلاح باشه و نصف بیشترشون دکوری باشن و فقط ظاهر خوبی داشته باشن!
توی این بازی 2 سلاح موجوده( که اکثرا صلیب رو نادیده می گیرن!) که به نظر من با دقتی که سازنده ها روی این دو انجام دادن، کمبو ها خیلی جذاب و بسیار کشنده ساخته شده و هیچ اشکالی نمی شه بهش گرفت که اکثرا هم توی نقد های خارجی شکایتی در این زمینه وجود نداره
دشمن ها هم که دوستان گفتن که هیچ کمبودی وجود نداره

گرافیک بازی توی این سبک به نظر کاملا به اندازه هست و مناسب
همه چیز زیبا هست و اصلا توی این سبک بازی های توقع تکسچر های سنگین نیست و بیشتر انیمیشن کاراکتر و همچنین ضربات اون اهمیت داره و اینکه بازی به هیچ وجه در هیچ شرایط افت فریم نداشته باشه
و حتی دشمن ها و به خصوص باس ها فوق العاده هستند از لحاظ گرافیک چه هنری و چه فنی
و البته فراموش نکنید که افکت آتش توی این بازی به جرات میشه گفت بهترین و حداقل جزئ بهترین های بازی های رایانه ای محسوب میشه که به زیبایی گرمای سوزان جهنم رو به تصویر می کشه

ببين هرکسی يجور نظری داره..
من دوست دارم وقتی اين جور سبک بازيهارو بازی میکنم تو مراحل بالاتر سلاح های قدرت مندتری بگيرم تا اين که کمبوی يه سلاح بخواد تا اخر بازی فقط لول آپ بشه..هرچند اگه هر 2 اينها باهم باشه که فوها..
البته در اين قضيه شکی نيست که خيلی از بچها که ميان میگن بازی فلانه , بساره ، جالب نيست و....اگر اين بازی با همين شکلو شمايل امتياز بالا میگرفت از سايتها همه اونها از بازی تعريف میکردند..ولی متأسفانه بعضيها از اين جهات امتياز پرستند.

شما مطمئنا بازم کلید کردید روی گاد آف وار 3 و الا بدون اغراق گرافیک بازی در سطح خوبی قرار داره
من تابحال هیچ پست و صحبتی در مورد GOW3 نکردم شما روی چه حسابی میگید کلید کردم این هم از جنبه احساسی هست که به بازی پیدا کردید.

بازم میگم که چیزی که مهمه توی این ژانر فریم ریت بالا در کنار انیمیشن روون و کمبو های زیباست و نیازی به گرافیک کیل زون و کرایسیس نیست
من گرافیک وگیم پلی بازی را مقایسه هم نکردم بصورت باز ارجاع دادم تا خودتون با بازی های هم سبک نه Kllzone و crysis مقایسه کنید!

سلام
اقا من یک تیکه رسیدم یک مجسمه گندست بهد یک اهرم رو میکشیم مجسمه میره بالا و یک کم از کلش که به نور میخوره میترکه بهد دوباره میاد پایین کسی میدونه اونجا باید چی کار کرد؟
اونجا که اهرم رو تکون میدی یه کاسه کنارش هست که سر و ته میشه و مواد مذاب میریزه ! شما باید اون تیکه سنگی که اونجا هست رو بگیری بزاری زیر این کاسه تا بعد از تخلیه مواد مذاب پایین نیاد ! اون وقت یه دَر باز میشه !

من تابحال هیچ پست و صحبتی در مورد GOW3 نکردم شما روی چه حسابی میگید کلید کردم این هم از جنبه احساسی هست که به بازی پیدا کردید.
من گرافیک وگیم پلی بازی را مقایسه هم نکردم بصورت باز ارجاع دادم تا خودتون با بازی های هم سبک نه Kllzone و crysis مقایسه کنید!
من که متوجه دلیل ادامه این بحث نشدم! نمیدونم بحث گرافیک واقعا این مقدار اصلا اهمیت داره یا نه. برای من که چندان مهم نیست
اصلا شما یه بازی اسم ببرید که مشخص بشه دانته اینفرنو از لحاظ گرافیکی چقدر عقبه
من بحث رو ادامه نمیدم و با همین سوال تموم میکنم چون احساس میکنم فقط جو تاپیک متشنج میشه و ثمره ای نداره

کاملا موافقم
فریم ریت این بازی آدم رو دیوونه میکنه و این دقیقا جایی هستش که بازی داکسایدرز که خیلی ها اونو از دانته بهتر میدونن بهش توجه نکردن .... ت. داکسایدرز سازنده ها می دونستن چی ساختن برای همینه که تو 99 درصد مبارزه ها خوده شخصیت اول بازی نصفه صفحرو پر کرده تا کمتر افت فریم پیدا کنه

درسته شما ارجاع دادي ولي ارجاعياتت برميگرده به همين gow3 و داركسايدر و بايونتا ديگه...چون قبل از اينها كه گرافيك جالبي نداشتن اصن......داركسايدر هم گرافيك تقريبا تعطيل......موند بايونتا و gow3 ديگه........پس منظورتون همين gow3 هستش....:biggrin1::biggrin1:

كلا توي نقدها هم نمي تونين اشكال خيلي بزرگي واسه بازي پيدا كنين........بزرگتريني كه نوشته شده به نظرم اينه كه گفتن معماها آسونه كه خوب شايد اينطور باشه...ولي گرافيك...نه ديگه:biggrin1:

من که متوجه دلیل ادامه این بحث نشدم! نمیدونم بحث گرافیک واقعا این مقدار اصلا اهمیت داره یا نه. برای من که چندان مهم نیست
شما که متوجه ادامه بحث هم نشدید! منظور من هم این نبود که گرافیگ بازی همه چیز بازی هست گفتیم گرافیک بازی درخور یک بازی عرضه شده در این سبک در سال 2010 نیست. حالا بیایید بگید فریم ریت این بازی ادمو دیونه میکنه!
اصلا شما یه بازی اسم ببرید که مشخص بشه دانته اینفرنو از لحاظ گرافیکی چقدر عقبه
البته این کار بنظر من درست نیست که حتما با بازی دیگه ای مقایسه بشه تا متوجه بشید اما مثل اینکه حتما باید این تجربه مقایسه را داشته باشین تا لذت بخش تر بشه.

یک نگاه عمیق تری به دشمنان و طراحی Virgil و گناهکارانی که در بازی بهشون برخورد میکنیم بکنید تا ببینید گرافیک بازی فقط خوب هست.

من بحث رو ادامه نمیدم و با همین سوال تموم میکنم چون احساس میکنم فقط جو تاپیک متشنج میشه و ثمره ای نداره
تاپیک برای بحث و تبادل نظر هست این صیغه جدید کاربرهایی هست که تازه تو فروم های بازی پست میدن و یاد گرفتن به به چه چه کنن و تا صحبتی میشه جو تاپیک را وسط میکشن. مشکل اصلی افت فروم های بازی هم این روز ها همین طرز تفکرات هست. در ضمن من نظرم را پست کردم و شما پست منو نقل قول کردی و پاسخ دادی که باعث ادامه همون بحث شد.

--------------------------------------------------------------

در اخر هم کسانی که نظر منو نقل قول کردن من همونجا هم گفتم بازی فقط خوب بود و داستان زیبایی داشت از نظر من گرافیک متوسط و گیم پلی سطحی داشت و ارزش بازی کردن داره اما به هیچ وجه نمره کامل نمیگیره امتیازات بازی هم اینو نشون میده.

در اخر هم کسانی که نظر منو نقل قول کردن من همونجا هم گفتم بازی فقط خوب بود و داستان زیبایی داشت از نظر من گرافیک متوسط و گیم پلی سطحی داشت و ارزش بازی کردن داره اما به هیچ وجه نمره کامل نمیگیره امتیازات بازی هم اینو نشون میده.

خوشحال هستيم كه يه نفر پيدا شد در مورد اين بازي نظرش با من يكي باشه :biggrin1:
فقط من موندم اين Darksiders تو اين مدت چي كار كرده كه با هر بازي تو هر سبكي كه اومد مقايسه شد . واقعا دمش گرم :biggrin1:

البته این کار بنظر من درست نیست که حتما با بازی دیگه ای مقایسه بشه تا متوجه بشید اما مثل اینکه حتما باید این تجربه مقایسه را داشته باشین تا لذت بخش تر بشه.

یک نگاه عمیق تری به دشمنان و طراحی Virgil و گناهکارانی که در بازی بهشون برخورد میکنیم بکنید تا ببینید گرافیک بازی فقط خوب هست.
چون خودتون گفتید من ادامه میدم
شما میگید گرافیک بازی هم تراز بازی های این ژانر نیست.بعد من میگم خوب اگه نیست شما یه بازی بیارید که این موضوع رو بمن ثابت کنه بعد شما میگید این مقایسه ها درست نیست!این با عقل جور در میاد!؟ در ضمن چه اشکال داره 2 بازی با یک ژانر با هم مقایسه بشن؟!من که نگفتم شما برید سراغ یه ژانر دیگه گفتم یه بازی توی این ژانر مثال بزنید
در ضمن شما توی همون پست اولتون گرافیک بازی پیش پا افتاده خوندید و الان میگید خوب! فکر نمیکنم منظوره شما ازون توصیف خوب بوده باشه!
نقل قول از شما:
ولی گرافیک کاملا پیش پا افتاده بود که جای تعجب داره و همچنین در طراحی دشمنان هم کم کاری شده بود.
در ضمن اون گناهکاران فکر نمی کنم کیفیت فیزیکیشون چندان مهم باشه چون هدف ازون ها فقط فهمیدن افعال و گناهانشون هست و بس و قرار نیست به مدت طولانی با اون های تعامل داشته باشید(مثل دشمن ها)
شما که متوجه ادامه بحث هم نشدید! منظور من هم این نبود که گرافیگ بازی همه چیز بازی هست گفتیم گرافیک بازی درخور یک بازی عرضه شده در این سبک در سال 2010 نیست. حالا بیایید بگید فریم ریت این بازی ادمو دیونه میکنه!
شما در دومین جملتون صحبت از گرافیک و افتضاح بودنش کردید که مشخصه قسمت گرافیک برای شما از بقیه قسمت ها مثل گیم پلی مهم تره چون یه گوینده همیشه برای توصیف چیزی مهمترین ویژگی رو اول میاره و به ترتیب اهمیت جلو میره
و در ضمن وقتی فریم ریت بالا باشه و همیشه ثابت، باید قید خیلی از جزئئیات رو زد

تاپیک برای بحث و تبادل نظر هست این صیغه جدید کاربرهایی هست که تازه تو فروم های بازی پست میدن و یاد گرفتن به به چه چه کنن و تا صحبتی میشه جو تاپیک را وسط میکشن. مشکل اصلی افت فروم های بازی هم این روز ها همین طرز تفکرات هست. در ضمن من نظرم را پست کردم و شما پست منو نقل قول کردی و پاسخ دادی که باعث ادامه همون بحث شد.
این حرف شما قبول ولی این بحث گرافیک هیچ موقع تمومی نداره و با ادامش یه سری موافق و مخالف تحریک میشن و به جون هم میفتن و من برای جلوگیری ازین مشکلات گفتم و الا من مشکلی ندارم ولی همیشه این مدل بحث ها عاقبت خوبی نداشته و دلیلشم پایین بودن میانگین سنی کاربران سایت هست که بدون منطق و دلیل بحث رو به بیراهه می کشونن

آخرین ویرایش:
چرا نزاع می کنید خوب ؟ یک خوشش میاد از بازی لذتش رو می بره یکی خوشش نمیاد و بازی نمیکنه , جر و بحث نداره که
من بالشخصه همین حالا تمومش کردم و خیلی خیلی لذت بردم , لذتش بازی و گیم پلی از بایونتا بیشتر بود
حتما به کسانی که فعلا بازی نکردن توصیه می کنم امتحان بکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or