Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه جایی گیر کردم که 2تا اهرم داره یکی پایین و یکی یه طبقه بالاتر,بالایی رو که میکشم در طبقه ی بالا باز میشه و اهرم پایینی رو که میکشم 3 تا سکو میان پایین و سر ادمارو قطع میکنن حالا موندم چه جوری بایید خودمرو از طریق این سکوها برسونم طبقه ی بالا:confused:

اهرو وسطی رو بکش بعد سریع برو بالا اهرم بالایی رو بکش تا در باز بشه بعد سکوی وسطی اومد پایین برو روش تا قبل از اینکه در بسته بشه برو داخل

کمک
دوستان من اونجایی گیر کردم که میریم داخل یک سری در آبی رنگ بعد از یک در دیگه در میایم.یک سری اهرم هم اونجا هستن که وقتی میکشیمشون سمت در ها عوض میشه. ممنون میشم کمکم کنین.

سلام.یه سوال داشتم.
تو او مرحله که باید پدر دانته بکشی یه سری چرخ دندس که اونور چرخ دندها از این ادمها هستش که دورشون نوره.چه طوری باید رفت اونور؟من پدر دانته کشتم ولی نتونستم برم اونور؟

Last edited by a moderator:
چرا بازی اینقدر امتیازات درب و داغون گرفته؟ ینی اینقدر در پیته؟ یکی که بازی رو گرفته بگه مشکل بازی چیه؟ داستان پردازی و جزابیت بازی در چه حدیه؟ از Darksiders بد تره؟ Darksiders که عالی بود . یکی که وارده و کارش درسته { کسی که نگه گرافیک Halo عالیه و نگه داستانش مهشره} لطفا از بازی بگه واسمون

چرا بازی اینقدر امتیازات درب و داغون گرفته؟ ینی اینقدر در پیته؟ یکی که بازی رو گرفته بگه مشکل بازی چیه؟ داستان پردازی و جزابیت بازی در چه حدیه؟ از Darksiders بد تره؟ Darksiders که عالی بود . یکی که وارده و کارش درسته لطفا از بازی بگه واسمون

نه دوست عزيز اگه واقعا اين سبك بازي هارو دوست داري شك نكن كه اين بازي ميتونه يكي از بهترين ها باشه برات . من دوستام بازي رو گرفتن همه كَف كردن و گفتن فوق العادست . Darksiders هم امتيازات خوبي نداشت اما واقعا بازيه عالي بود . در كل كاري به امتيازا نداشته باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or