Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من امروز میخوام اینو شروع کنم، نکته خاصّی به نظرتون میرسه که دونستنش اول بازی به دردم بخوره؟
1- انتظار نداشته باش با یه شاهکار طرف باشی و سعی نکن مدام با gow مقایسش کنی.
2- به داستان توجه نکن. درواقع منظورم اینه که سعی کن با داستان خود کمدی الهی مقایسه نکنی.
3- توصیه ایمنی: تو بازی صحنه زیاد داره.
4- از یه سیستم صوتی خفن استفاده کن تا کیفیت صداگذاری این بازی رو حس کنی.
به نظر من اگر این موارد رو رعایت کنی تجربه ی بسیار لذت بخشی میشه.

2- به داستان توجه نکن. درواقع منظورم اینه که سعی کن با داستان خود کمدی الهی مقایسه نکنی.
آره اگه به هیچ چیز بازی توجه نکنی جالب میشه!!!
منم با Ooops موافقم اصلا انتظار بازی جالب و جذاب رو نداشته باش. چون تا مرز دیوانگی میبرتت و برت میگردونه!

آره اگه به هیچ چیز بازی توجه نکنی جالب میشه!!!
منم با Ooops موافقم اصلا انتظار بازی جالب و جذاب رو نداشته باش. چون تا مرز دیوانگی میبرتت و برت میگردونه!

ممنون از هردو دوست عزیز.

بازی رو حدود 2 ساعت بازی کردم، فقط میتونم بگم فوق العاده است!
نمیدونم چون انتظارم از بازی پایین بود اینقدر ازش لذت بردم یا واقعا بازی خیلی خوبه، من به دلیل کار تو پروژه گرشاسپ، GoW 1 و 2 رو هر روز میدیدم ولی میتونم بگم این بازی از GoW بهتره! اصلا علاقه ای به مقایسه بازی ها باهم ندارم ولی واقعا در حق این بازی ظلم شده و underrated ـه.

واقعا لذت بردم، دمشون گرم.

فعلا اوایل بازی هستی که خوبه باید بری جلوتر تا حالت گرفته بشه بعد بفهمی بقیه چی کشیدن.:دی
آره یه هفته دیگه همینجا میبینمت که در روز مجبوری بیای BC بپرسی که اون راهه کجاست! چرا؟ چون وقت نکردن روی گرافیکش کار کنن!!!!!
نظر خودمه و اصلا نمیخوام از این بازی منعت کنم!سو تفاهم نشه.

آره یه هفته دیگه همینجا میبینمت که در روز مجبوری بیای BC بپرسی که اون راهه کجاست! چرا؟ چون وقت نکردن روی گرافیکش کار کنن!!!!!
نظر خودمه و اصلا نمیخوام از این بازی منعت کنم!سو تفاهم نشه.
اصلا منظورت رو نفهمیدم!!!!!
میشه بهتره توضیح بدی!!

دوستانی که ایراد میگیرن فقط چششون به گرافیکه این بازی هرچه جلوتر بری محیطهاش قشنگتر و خوف تر میشه کات سین های باحالی داره دوستانی که از داستان ایراد میگیرن شرط میبند حتی یک سوم داستان بازیرم نمیتونن واست توضیح بدن !! در مورد گیر کردن تو مراحل من که یه ضرب رفتم جاییم گیر نکردم منتها بعضیا فقط میخوان بکشن برن جلو گیم پلی روونی هم داره در کل بازی خوبیه اما عالی نیست

دوستانی که ایراد میگیرن فقط چششون به گرافیکه این بازی هرچه جلوتر بری محیطهاش قشنگتر و خوف تر میشه کات سین های باحالی داره دوستانی که از داستان ایراد میگیرن شرط میبند حتی یک سوم داستان بازیرم نمیتونن واست توضیح بدن !! در مورد گیر کردن تو مراحل من که یه ضرب رفتم جاییم گیر نکردم منتها بعضیا فقط میخوان بکشن برن جلو گیم پلی روونی هم داره در کل بازی خوبیه اما عالی نیست
آره مثل این که شما صفحه های قبل رو ندیدن. بازم میگم من نظر شخصی میدم درباره بازی. بازی رو هم تا حدود 70/80 درصد رفتم و بعد سی دی شو شکستم. پس اینقدر بازی کردم که بدونم چیه.

اصلا منظورت رو نفهمیدم!!!!!
میشه بهتره توضیح بدی!!
با شما نبود:دی
میتونم بگم این بازی از GoW بهتره!
بازی، صرفا بازی خوبیه ولی از فقدان نوآوری به شدت رنج میبره. همش تقلیدی از سایر H & S های معروف هست.
بازی رو هم تا حدود 70/80 درصد رفتم و بعد سی دی شو شکستم.
:-@

من که این بازی رو انجام دادم...
ولی هیچوقت به پای دارکسایدرز نمیرسه!
شاید از لحاظ داستانی خوب باشه ولی بعد از مدتی به شدت خسته کننده میشه...

کاملا موافقم اصلا دارسایدر نمیشه.
داستانش خیییییلی جالبه ولی همه چیز یه بازی داستان نیس.
Dr.ДядsЙ عزیز با من چرا لج افتادی؟ تو تاپیک عمومی هم نمیتونم نظر بدم؟ من نظر خودم رو گفتم و تا جایی هم که میتونم دوستان رو راهنمایی میکنم.
دوباره یاد آوری میکنم اینجا تاپیک عمومی ه و هر کسی حق داره نظرشو بگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or