اینترنت جای ترسناکی شده جداً. تو این ده سال که بهش نگاهی میکنم، متوجه یه سیر نزولی میشم. قبلاً یه قبح و زشتی سنگینی داشت اگه در مورد چیزی حرف میزدی که خب، ازش سررشته (!)ای نداشتی. حس میکنم به دوره ای رسیدیم از ارزونی کلماته و هر کی، هر چی رو که فکر میکنه، باید بیان کنه! باید! اصلاً هم مهم نیست دانش ضمنی داشته باشه یا ... قبح قضیه ریخته.
الان صدور این فکت که «داستان RDR II آبکیه» خیلی خامه. امیدوار بودم که طرف بیاد اصلاح کنه و بگه که من باهاش بنا به دلایلی کانکت نشدم که بارها قابل هضمه. اما این اتفاق نیفتاد و تازه شاهد دلایلی برای تأکید بیشتر بودیم:
«بازی یه گذشته ناقص ارائه میده»
بسیار هم عالی. کل تاریخ ادبیات، تاریخ سینما، آثار ادبیات نمایشی و خیلی از کارهای غنایی به صف آثار آبکی پیوستند. چرا؟ چون گذشته ناقص ارائه میدند. حتی آثار کلاسیک ادبیات روسیه، با اینکه پُرگو و پُر دامنه اند ولی اون ها هم گذشته رو کامل ارائه نمیدند. چرا؟ چون مخاطب، مچل نویسنده نیست. فقط اطلاعاتی رو دریافت میکنه که به کار هدف نهایی و تکمیل شخصیت پردازی بیاد. خیلی از نویسنده ها برای شخصیت شون چهل پنجاه صفحه بیوگرافی می نویسند و تو اثر نهایی، شاید جزئیات کمی رو استفاده کنند.
یه کلام بیا بگو آقا کانکت نشدم. دیگه آبکی و این برچسب ها که شخصی اند، نه عمومی و مورد کاربرد برای همه.
من کامل گفتم ،حالا نمیدونم چرا میگی کامل نبوده.
دوباره میگم مراحل فرعی از لحاظ داستانی خیلی خوب بودند و دوسشون داشتم ،تو تاپیک بازی هم گفتم . اونجا گفتم داستان خوب بود ولی چون نمیخواستم جنگی شکل بگیره به خوب بسنده کردم و گر نه معمولی بود
دقیقا حس داستان gta v تو دوران وسترن رو میداد که وسترنیزه هم نشده بود .
خود شما میگی گذشته رو ارائه میکنند من ارائه گذشته ای ندیدم در دو خط اون هم یکی در یک مرحله فرعی که ممکنه کسی سمتش نره و یکی در دیالوگی در مرحله ای که قابل skip هست.اینکه نشد گذشته
شخصیت آرتور بر اثر اتفاقات گذشته شکل گرفته ،ولی از گذشته خبری نمیشه.داری بهونه زمان و وقت مخاطب رو میاری،این بازی 60-70 ساعت زمان برای پرداخت اشت. نمیشد 10 دقیقه از این تایم رو صرف اون کرد.نکنه در تمام این لحظات در حال بمباران توسط خطوط داستانی و اطلاعات مهمتر بودیم.
بقیه موارد رو همونجا گفتم و در آخر هم من گفتم ،من با داستانش حال نکردم و گفتم و گفتم خوشحالم بقیه خوششون اومده،کی از برچسب عمومی و آبکی همه و عمومی استفاده کردم ،گفتم من تنها نیستم و افرادی مثل من هم بودند که خوششون اومده.
شما که مخالف برچسب زدن هستی،به روی دیگران برچسب نزن.در انتها هم از اینکه زمان استغفار و اصلاح دادید ممنونم
@Jack.bauer
دقیقا برای خودی نشون دادن این نظراتو گفتم و دنبال شهرت بودم و بس.
درست گفتی دقیقا.