D4 برای PS4 عرضه نخواهد شد

.Evanescence.

کاربر سایت
570efef719d7.jpg

کارگردان تحسین شده آقای Hidetaka Suehiro ملقب به Swery در توییتر خود اعلام کرد که آخرین بازی خود یعنی D4 هیچوقت برای Ps4 عرضه نخواهد شد. وقتی بارها از آقای Swery در مورد نسخه ps4 عنوان D4 سوال شد او پاسخ داد: "عذر می خواهم، هرگز."
در مورد نسخه PC این اثر انحصاری Xbox One نیز سوال شد که او جواب خیلی قاطعی همانند نسخه PS4 به این سوال ها نداد. به گفته او مهمترین چیز در حال حاضر روابط عمومی در D4 است. شاید جواب عرضه این نسخه برای PC را به طور کامل نداده باشد اما باز هم از گفتن "هرگز" که برای نسخه PS4 به کار برده بود اجتناب کرد.
عنوان عجیب و غریب و رمز آلود اپیزودیک D4 نمره خوب 7 را از سایت IGN دریافت نمود.
D4 Never Coming to PS4 - IGN

Last edited by a moderator:
ما به الان کار داریم بعد که جای خود داره هر پلتفرمی هم بازیهای خاص خودشو داره.
نه دیگه ما به الان کاری نداریم :d
چون بحث مربوط به اینده بازی بوده ;)
--------------
اگرم در حال حاضر روی 4 میومد فکر نمیکنم فروش بالایی میکرد و ملت واسش ذوق مرگ میشدن.
در کل مبارک طرفداراش.

فایده نداره. مطلقاً بحث و گفتگو بی فایدست :d یعنی گفتگوی بین کنسولی به اندازه گفتگوی بین المذاهب بی فایده و بی نتیجست! متن خبر هم که تنها چیزیه که اهمیت نداره :d:bighug:
------------------
فروش بازی افتضاحه. روی One که ظاهرا کسی بهش اهمیت نمیده. خدا کنه روی یه پلتفرمی بیاد که لااقل بشناسنش. حیفم میاد کارای Swery انقدر ناشناخته باقی میمونه. بازی قبلیش تو خیلی از جنبه ها همون چیزی بود که Alan Wake قرار بود بشه و نشد! مطمئناً اگه پیگیزی کنه و گیمرها بخوان روی استیم میاد

میومدم به اندازه پول پایرت روی pc هم بهش نمیدادم :d . از همون اولین تیزری که ازش دیدم کلا بوسیدمش گذاشتمش کنار . کلا این مدل بازیها بیشتر ژاپنی پسنده .

به درک که نمیاد:|
همچین بازی مالی هم نیست:|
:d

شما بازی کردی که همچین چیزی میگی ؟؟ یا فقط از رو نمره ها داری نظر میدی ؟؟ به نمره باشه که Destiny هم همچین مالی نیست !!!
کلن اگه بازی نکردی پیشنهاد میکنم چشم بسته قضاوت نکنی !!!

آخرین ویرایش:
با عدم تبلیغ درست برای این بازی زدن داغونش کردن.
اگه با این سبک برای pc میشم هم به نفع بازی بود و هم به نفع ما.اگه آیپیش مال سونی بود چنان تبلیغات و ساپورتی ازش میکرد که همه هایپ میشن برن بخرد.

من فکر میکنم ایشون این حرف رو بیشتر برای تبلیغ بازی خودش زده. چون فروش بازی وحشتناک بوده و فقط 10 هزارتا فروخته. و بیشتر بخاطر این بوده که کمتر کسی میدونه D4 اصلا چی هست. به این ترتیب با این مدل صحبت ها هم تبلیغ میشه بازی و هم طرفدارهای X1 متعصب میشن میرن میخرن.

من فکر میکنم ایشون این حرف رو بیشتر برای تبلیغ بازی خودش زده. چون فروش بازی وحشتناک بوده و فقط 10 هزارتا فروخته. و بیشتر بخاطر این بوده که کمتر کسی میدونه D4 اصلا چی هست. به این ترتیب با این مدل صحبت ها هم تبلیغ میشه بازی و هم طرفدارهای X1 متعصب میشن میرن میخرن.
لینک هست از این 10.000 تا فروش ؟ یا همون گفت و گوی Neogaf که منبع هم نداشت رو ملاک قرار دادین ؟

همین جور وسط بحث متای بازی شد 78! :دی بهترین کار برای فروش بیشتر بازی اینه که تو نوامبر بازی واسه اعضای Gold مجانی بشه تا حداقل فصل های بعدیش بیشتر شناخته بشن و فروش بهتری داشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or