D4 برای PS4 عرضه نخواهد شد

.Evanescence.

کاربر سایت
570efef719d7.jpg

کارگردان تحسین شده آقای Hidetaka Suehiro ملقب به Swery در توییتر خود اعلام کرد که آخرین بازی خود یعنی D4 هیچوقت برای Ps4 عرضه نخواهد شد. وقتی بارها از آقای Swery در مورد نسخه ps4 عنوان D4 سوال شد او پاسخ داد: "عذر می خواهم، هرگز."
در مورد نسخه PC این اثر انحصاری Xbox One نیز سوال شد که او جواب خیلی قاطعی همانند نسخه PS4 به این سوال ها نداد. به گفته او مهمترین چیز در حال حاضر روابط عمومی در D4 است. شاید جواب عرضه این نسخه برای PC را به طور کامل نداده باشد اما باز هم از گفتن "هرگز" که برای نسخه PS4 به کار برده بود اجتناب کرد.
عنوان عجیب و غریب و رمز آلود اپیزودیک D4 نمره خوب 7 را از سایت IGN دریافت نمود.
D4 Never Coming to PS4 - IGN

Last edited by a moderator:
من فکر میکنم ایشون این حرف رو بیشتر برای تبلیغ بازی خودش زده. چون فروش بازی وحشتناک بوده و فقط 10 هزارتا فروخته. و بیشتر بخاطر این بوده که کمتر کسی میدونه D4 اصلا چی هست. به این ترتیب با این مدل صحبت ها هم تبلیغ میشه بازی و هم طرفدارهای X1 متعصب میشن میرن میخرن.
لول! انگار کل گیمرها تو سایت ها و فروم های بازی فعالیت دارن و توییت کردن = تبلیغ:دی
حتما اون کاربرهایی هم که اومدن ازش درباره عرضه PS4 سوال کردن، آدم های مایکروسافت بودن:)) :دی

لینک هست از این 10.000 تا فروش ؟ یا همون گفت و گوی Neogaf که منبع هم نداشت رو ملاک قرار دادین ؟

من به همون خبری که گفته شد بازی 10 هزارتا فروخته استناد کردم. حالا درست یا غلط با خود این عدد کاری نداریم. بحث فروش کم بازی هست که یجور شکست تجاری محسوب میشه. حالا اینکه دلیل این فروش کم تبلیغات کم، جذابیت کم بازی، نیچ مارکت بودنش یا هر چیز دیگه ای که باشه، مهم نیست. چیزی که مهمه اینه که بازی موفق نبوده. حالا 10 هزارتا نه 50 هزارتا. در هر صورت افتضاحه. اصولا این قبیل صحبت ها و تولید اخبار درباری بازی که هیچوقت خبرساز نبوده بیشتر بخاطر انداختنش رو سر زبون هاست. اینجوری شاید افراد بیشتری متوجه بشن که اصلا بازی به اسم D4 وجود داره و ترقیب بشن که برن تجربش کنن ببینن چی هست. در آینده هم اصلا بعید نیست که مایکرو بازی رو بیاد برای مشترکین خودش مجانی کنه تا از شماره های بعدی بازی پول در بیاره. حالا یک سری از فن های بسیار متعصب مایکروسافت دوست دارن فکر کنن ماجرا به یک شکل دیگه هست که خوب مجازن هرطور که دوست دارن برداشت کنن و ما هم کاری باهاشون نداریم.

یادی از خاطرات جوانی در دنیای بازی

استاد میکامی : اگه اویل 4 برای PS2 عرضه شود سرم رو قطع میکنم!!!!!=))

مدیران ارشد 2K : بازی بایوشاک هرگز برای PS3 عرضه نخواهد شد=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or