D4 برای PS4 عرضه نخواهد شد

.Evanescence.

کاربر سایت
570efef719d7.jpg

کارگردان تحسین شده آقای Hidetaka Suehiro ملقب به Swery در توییتر خود اعلام کرد که آخرین بازی خود یعنی D4 هیچوقت برای Ps4 عرضه نخواهد شد. وقتی بارها از آقای Swery در مورد نسخه ps4 عنوان D4 سوال شد او پاسخ داد: "عذر می خواهم، هرگز."
در مورد نسخه PC این اثر انحصاری Xbox One نیز سوال شد که او جواب خیلی قاطعی همانند نسخه PS4 به این سوال ها نداد. به گفته او مهمترین چیز در حال حاضر روابط عمومی در D4 است. شاید جواب عرضه این نسخه برای PC را به طور کامل نداده باشد اما باز هم از گفتن "هرگز" که برای نسخه PS4 به کار برده بود اجتناب کرد.
عنوان عجیب و غریب و رمز آلود اپیزودیک D4 نمره خوب 7 را از سایت IGN دریافت نمود.
D4 Never Coming to PS4 - IGN

Last edited by a moderator:
متای این بازی اندازه فصل دوم The Walking Dead و اینا هست تقریبا، ولی خب بازاریابیش خیلی ضعیف بوده :دی یه کم سرمایه گذاری بیشتر و بازاریابی بهتری واسش می کردن حتی از اینم بهتر ظاهر میشد (کیفیت و فروش).

پ.ن: یه مقایسه بی ربط، متاش اندازه Destiny هست! :دی

کارگردان تحسین شده آقای Hidetaka Suehiro ملقب به Swery در توییتر خود اعلام کرد که آخرین بازی خود یعنی D4 هیچوقت برای Ps4 عرضه نخواهد شد. وقتی بارها از آقای Swery در مورد نسخه ps4 عنوان D4 سوال شد او پاسخ داد: "عذر می خواهم، هرگز."
دقیقا برای چه کاری "تحسین" شده اند که ما خبر نداریم ؟!
به نظر من با این حرف ها جُز کوچک تر کردن خودش کار دیگری نکرد، من خودم موقع لانچ بازی و انتشار نمرات ـش تازه فهمیدم که همچین بازی برای Xbox ONE وجود داره، ناشری که از لحاظ بازاریابی و مارکتینگ برای سازنده یه عنوان هیچ کاری نکنه و بعد سازنده اون عنوان به جای انتقاد و از این دسته حرف ها بیاد چنین حرف هایی بزنه، واقعا میشه گفت نوبره ! :d
پ.ن: تو نسل هشتم این قضایا طبیعیه دوستان ! سازنده های پارتنر و نزدیک همیشه از این دسته از خبرها منتشر میکنند، حالا میخواد مال مایکرو باشه یا سونی ! البته عناوین انحصاری Sony میشه گفت یکم مُهر و موم تر شده، چون اگر سازنده ها هم نگن این عنوان برای مثال انحصاریه، همه به صورت اتومات متوجه خواهند شد، نیازی به اطلاع رسانی نیست !
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
یه بنده خدایی می گفت تبلیغ خوب اونی ـه که مخاطب حس نکنه داره یه تبلیغ می بینه. یا همچین چیزایی...

اگر این طور باشه، تبلیغات این بازی در قله صنعت تبلیغات قرار می گیره. هیچ وقت حس نکردم تبلیغی از این بازی دیده باشم:d

متای این بازی اندازه فصل دوم The Walking Dead و اینا هست تقریبا، ولی خب بازاریابیش خیلی ضعیف بوده :دی یه کم سرمایه گذاری بیشتر و بازاریابی بهتری واسش می کردن حتی از اینم بهتر ظاهر میشد (کیفیت و فروش).

پ.ن: یه مقایسه بی ربط، متاش اندازه Destiny هست! :دی

نه حاجی خجالت نکش !! بفرما با destiny مقایسش هم کن :/

آخرین ویرایش:
اصلا PS4 در نبود عنوان D4 خرد و خاکشیر شد رفت!این کنسول بدون D4 معنا نداره اصلا!:|:|

میخواد بیاد میخواد نیاد در عوض یه PC داریم که هرچی انحصار X1 شد روش بازی کنیم!

خیلی جالبه , بازی که بچه های سایت اسمش رو نشنون کلا منسوخ ئه!
دلیل نمیشه شما اسم بازی رو نشنیدی و اینقد تنبلی که اخبار رو دنبال کنی بیخود باشه !
بعلاوه شمایی که همرو نوب خطاب میکنی , خودت خیلی پُرو و فیلان تشریف دارید , خدمتتون عارضیم که از سازنده ی بازی چنین سوالی پرسیده شده , نرفته دم در استدیو ی ژاپن سونی بزنه تو گوش یوشیدا بگه "عمرا بازیمُ بهت بدم!" که!!

اعتماد بنفس کاذب هست دیگه , تا میتونید تنفس کنید , کسی جلوتونُ نگرفته!

به نظر من با این حرف ها جُز کوچک تر کردن خودش کار دیگری نکرد، من خودم موقع لانچ بازی و انتشار نمرات ـش تازه فهمیدم که همچین بازی برای Xbox ONE وجود داره، ناشری که از لحاظ بازاریابی و مارکتینگ برای سازنده یه عنوان هیچ کاری نکنه و بعد سازنده اون عنوان به جای انتقاد و از این دسته حرف ها بیاد چنین حرف هایی بزنه، واقعا میشه گفت نوبره ! :d
پ.ن: تو نسل هشتم این قضایا طبیعیه دوستان ! سازنده های پارتنر و نزدیک همیشه از این دسته از خبرها منتشر میکنند، حالا میخواد مال مایکرو باشه یا سونی ! البته عناوین انحصاری Sony میشه گفت یکم مُهر و موم تر شده، چون اگر سازنده ها هم نگن این عنوان برای مثال انحصاریه، همه به صورت اتومات متوجه خواهند شد، نیازی به اطلاع رسانی نیست ! :d

با این تجارب این چند وقته فهمیدم بعضی از شما دوستان از جبهه ملی ژاپن(!) هم دست راستی ترین :d
تیتر برای جلب توجه اینطوری زده شده چه ربطی داره به حرفای این بنده ی خدا؟ ازش پرسیدن بعد از کلی اصرار گفته روی Ps4 نمیاد. حرفی نزده دیگه. :d خب لابد قرارداد داره. چی بگه خوبه؟
ثانیا تحسین شده هم یه اصطلاحه. بازیای ایشون کمی متفاوته با جریان Mainstream. از بعد تکنیکی ضعف داره ولی واقعا جذابه. ازون تجربه هایی به آدم میده که خیلی متداول نیست. رو همین حساب میگه تحسین شده. مدال و عنوان رسمی نیست که به کسی بدن
-------------
تبلیغات که واقعا افتضاح بود. امیدوارم روی PC بیاد. خیلی مشتاقم تا تجربش کنم

خیلی جالبه , بازی که بچه های سایت اسمش رو نشنون کلا منسوخ ئه!
دلیل نمیشه شما اسم بازی رو نشنیدی و اینقد تنبلی که اخبار رو دنبال کنی بیخود باشه !
بعلاوه شمایی که همرو نوب خطاب میکنی , خودت خیلی پُرو و فیلان تشریف دارید , خدمتتون عارضیم که از سازنده ی بازی چنین سوالی پرسیده شده , نرفته دم در استدیو ی ژاپن سونی بزنه تو گوش یوشیدا بگه "عمرا بازیمُ بهت بدم!" که!!

اعتماد بنفس کاذب هست دیگه , تا میتونید تنفس کنید , کسی جلوتونُ نگرفته!
حاجی خیلی باحال بود=)) پوکیدم از خنده=)) خیلی باحالی=)) آخره خنده منظورتو رسوندی=)) دمت گرم داداش!

پ.ن: تو نسل هشتم این قضایا طبیعیه دوستان ! سازنده های پارتنر و نزدیک همیشه از این دسته از خبرها منتشر میکنند، حالا میخواد مال مایکرو باشه یا سونی ! البته عناوین انحصاری Sony میشه گفت یکم مُهر و موم تر شده، چون اگر سازنده ها هم نگن این عنوان برای مثال انحصاریه، همه به صورت اتومات متوجه خواهند شد، نیازی به اطلاع رسانی نیست ! :d
جان من قبل از اظهار فرموده هات، فرموده ات رو مقداری مزه مزه کن! کم کم داره ایمانم نسبت بهت سست میشه ! :| آخه فرستاده ای گفتن، چیزی گفتن :|

حالبه همش زیر پوستی ترول خودت رو میکنی . اکثر پست هات همینجوریه .
destiny متاش با 85 تا نقد شده اون نه با 22 تا نقد .
نه رفیق، حرف های ما فقط ترول محسوب میشه و پوچ !
این واقعا برای من سوال شده که "اگر مایکرو(اصلا هر ناشری..) بخواد یه کار اشتباه انجام بده، برای چی ما باید از اون "عمل"ـشون در بهترین حالت رد بشیم و هیچ چیز نگیم ؟!" یا اگر شخص دیگری یه واکنشی نسبت به اون تصمیم گیری ها نشون داد، باز هم با اینکه میدانیم یه اشتباهی انجام دادن، باز هم بی خود و بی جهت صرفا فقط برای اینکه یه کامنت داده باشیم، دفاع کنیم و ادامه ماجرا..
===
انقدر هم بحث "فن بازی" و این جور مسائل را لطفا وسط نکشید ! من خودم وقتی دیدم Sony بهترین و مورد انتظارترین عنوان کُل دوران گیمری ـیم رو در همین همایش E3 امسال که گذشت نشون نداد، دوستان میدونن که چه پستی رو نسبت به سیاست ها و برنامه های ناشر (Sony) نسبت به این عنوان دادم ! خواستم بگم که یه وقت فکر نکنید Sony هر کاری بکنه، بله ما/من الکی بی خود و بی جهت از اون دفاع میکنیم و میگیم درسته، نخیر !
همه چیز رو از دید خودتون در پُست های دیگران، از نگاه "فن بازی" تحلیل و موشکافی نکنید خواهشا !
یعنی رسما حضورشون رو در تاپیک های بعدی تایید کردن
جناب بازرس، من کُــــــلی گفتم، به تاپیک های دیگه و ... چیکار دارم ؟! یعنی انقدر درک ـش سخته ؟!

آخرین ویرایش:
نه رفیق، حرف های ما فقط ترول محسوب میشه و پوچ !
این واقعا برای من سوال شده که "اگر مایکرو(اصلا هر ناشری..) بخواد یه کار اشتباه انجام بده، برای چی ما باید از اون "عمل"ـشون در بهترین حالت رد بشیم و هیچ چیز نگیم ؟!" یا اگر شخص دیگری یه واکنشی نسبت به اون تصمیم گیری ها نشون داد، باز هم با اینکه میدانیم یه اشتباهی انجام دادن، باز هم بی خود و بی جهت صرفا فقط برای اینکه یه کامنت داده باشیم، دفاع کنیم و ادامه ماجرا..
===
انقدر هم بحث "فن بازی" و این جور مسائل را لطفا وسط نکشید ! من خودم وقتی دیدم Sony بهترین و مورد انتظارترین عنوان کُل دوران گیمری ـیم رو در همین همایش E3 امسال که گذشت نشون نداد، دوستان میدونن که چه پستی رو نسبت به سیاست ها و برنامه های ناشر (Sony) نسبت به این عنوان دادم ! خواستم بگم که یه وقت فکر نکنید Sony هر کاری بکنه، بله ما/من الکی بی خود و بی جهت از اون دفاع میکنیم و میگیم درسته، نخیر !
همه چیز رو از دید خودتون در پُست های دیگران، از نگاه "فن بازی" تحلیل و موشکافی نکنید خواهشا !
بعضی انتظار ها بیخودی هست این بازی اضهر من الشمس که حالا حالاها نمایشی نخواهد داشت چون انقدر پروسه تولیدش کند جلو میره که معلوم نیست سرنوشتش اخر چی میشه ، هر سری هم سونی فقط میاد میگه که کنسل نشده ، که فقط اطمینان بده در حال تولیده ولی توقع زیادی هست که بیان به این سرعت نمایش بدن
احتمالا بازی از نسل قبل منتقل شده به نسل بعد و پروسه زمان بری هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or