D4 برای PS4 عرضه نخواهد شد

.Evanescence.

کاربر سایت
570efef719d7.jpg

کارگردان تحسین شده آقای Hidetaka Suehiro ملقب به Swery در توییتر خود اعلام کرد که آخرین بازی خود یعنی D4 هیچوقت برای Ps4 عرضه نخواهد شد. وقتی بارها از آقای Swery در مورد نسخه ps4 عنوان D4 سوال شد او پاسخ داد: "عذر می خواهم، هرگز."
در مورد نسخه PC این اثر انحصاری Xbox One نیز سوال شد که او جواب خیلی قاطعی همانند نسخه PS4 به این سوال ها نداد. به گفته او مهمترین چیز در حال حاضر روابط عمومی در D4 است. شاید جواب عرضه این نسخه برای PC را به طور کامل نداده باشد اما باز هم از گفتن "هرگز" که برای نسخه PS4 به کار برده بود اجتناب کرد.
عنوان عجیب و غریب و رمز آلود اپیزودیک D4 نمره خوب 7 را از سایت IGN دریافت نمود.
D4 Never Coming to PS4 - IGN

Last edited by a moderator:
این واقعا برای من سوال شده که "اگر مایکرو(اصلا هر ناشری..) بخواد یه کار اشتباه انجام بده، برای چی ما باید از اون "عمل"ـشون در بهترین حالت رد بشیم و هیچ چیز نگیم ؟!"

یعنی رسما حضورشون رو در تاپیک های بعدی تایید کردن :|8-|

ایشالله بازی بعدیشون رو حاج آقا یوشیدا فاند می کنه
384821_249620_good.gif
ایشون تو قشنگ تبلیغ کردن هم تبحر داره
384821_249620_good.gif
هر چی باشه بازی رو به امان خدا ول نمی کنه تا همینجوری مثل یه بازی مستقل و کوچولو موچولو عرضه بشه ! :):d
=======
آخر این "تحسین شده" رو هم کسی نگفت دقیقا برای چه چیزی چنین لقبی رو بهش دادن ؟!
فکر کنم این ادیتور IGN دوباره باز قاط زده و یه چیزی همینطوری نوشته ! :d چون اگر میدونست توی این صنعت به چه گیم دیزاینرها و بازیسازانی چنین لقبی رو داخل خبر ها و مطبوعات و مجلات میدن و ازش یاد میکنن، هیچوقت چنین چیزی رو نمی نوشت ! :d

نه رفیق، حرف های ما فقط ترول محسوب میشه و پوچ !
این واقعا برای من سوال شده که "اگر مایکرو(اصلا هر ناشری..) بخواد یه کار اشتباه انجام بده، برای چی ما باید از اون "عمل"ـشون در بهترین حالت رد بشیم و هیچ چیز نگیم ؟!" یا اگر شخص دیگری یه واکنشی نسبت به اون تصمیم گیری ها نشون داد، باز هم با اینکه میدانیم یه اشتباهی انجام دادن، باز هم بی خود و بی جهت صرفا فقط برای اینکه یه کامنت داده باشیم، دفاع کنیم و ادامه ماجرا..
===
انقدر هم بحث "فن بازی" و این جور مسائل را لطفا وسط نکشید ! من خودم وقتی دیدم Sony بهترین و مورد انتظارترین عنوان کُل دوران گیمری ـیم رو در همین همایش E3 امسال که گذشت نشون نداد، دوستان میدونن که چه پستی رو نسبت به سیاست ها و برنامه های ناشر (Sony) نسبت به این عنوان دادم ! خواستم بگم که یه وقت فکر نکنید Sony هر کاری بکنه، بله ما/من الکی بی خود و بی جهت از اون دفاع میکنیم و میگیم درسته، نخیر !
همه چیز رو از دید خودتون در پُست های دیگران، از نگاه "فن بازی" تحلیل و موشکافی نکنید خواهشا !
شما که کارت اینه : دی
کلا اگر بحث سونی وسط باشه، به در و دیوار میزنی که کارشونو توجیه کنی! نمونش توجیه غیب شدن چندیدن ساله The Last Guardian که نسبت بهش اعتراض کردی : |
در جواب پست بنده :
ساخت بازی از 2007 شروع شده و الان اواسط 2014 هستیم! استدیویی مثل ناتی داگ تو این سالها یه سه گانه موفق + یه IP جدید عرضه کرده و الان هم رو نسخه چهارم آنچارتد کار میکنه اما از این بازی اگر اشتباه نکنم بعد از 2011 دیگه هیچ خبری نیست!
پست شما:
تیم ایکو رو با استودیوی ناتی داگ که نباید مقایسه کرد ! تیم ایکو همینطور که از اسم ـش هم مشخصه، خیلی خیلی که باشن، 40 الی 50 نفر میتونن باشن ! ولی ناتی داگ با خروجی هایی که عناوین ـشون داره، از اونجایی که طیف وسیعی (فن بیس) رو شامل میشه، طبیعتا تعداد بیشتری رو خواهد داشت و همچنین بهای بیشتری بهش داده میشه تا دیگر استودیو ها ! به قول Kenji Kaido تهیه کننده بازی ICO، همه چیز از نگاه یه ناشر فقط به خروجی محصول و فروش و منفعت مرتبط با اون خلاصه میشه ! نه بیشتر نه کمتر ! :d چیزی هم که این وسط مشخصه اینه که ساخته های تیم ایکو، Fan-Base ـشون به مراتب از دیگر عناوین و استودیوهای 1st Party سونی کمتره و خواهد بود، همین !
ما به این مورد که شما هم ازش انتقاد کردی (!) میگیم "بی خود و بی جهت صرفا فقط برای اینکه یه کامنت داده باشیم، دفاع کنیم و ادامه ماجرا"

فکر کنم این ادیتور IGN دوباره باز قاط زده و یه چیزی همینطوری نوشته ! :d چون اگر میدونست توی این صنعت به چه گیم دیزاینرها و بازیسازانی چنین لقبی رو داخل خبر ها و مطبوعات و مجلات میدن و ازش یاد میکنن، هیچوقت چنین چیزی رو نمی نوشت ! :d
بنده خدا بی سواده دیگه، حالا خودتو ناراحت نکن بهش میگم یه ترم با شما برداره ....

آخرین ویرایش:
هر چی باشه بازی رو به امان خدا ول نمی کنه تا همینجوری مثل یه بازی مستقل و کوچولو موچولو عرضه بشه ! :):d
=======

اگه d4 دست سونی بود هی تاخیر میخورد بعد طرفداراش الکی بزرگش میکردن هیچ وقت هم بیرون نمیومد

دوستان من تو گمراهی کامل به سر می بردم، به عنوان یک "گیمر" به اشتباه و درست بودن کار ناشرها تازه پی بردم. :d

" بازی که کلی تبلیغ و هایپ و زمان عرضه از n-1 سال قبل از عرضه مشخص بشه، ... و بلاخره بعد از n سال بازی عرضه نشه." درست
" بازی هیچ هایپی نداشته، حتی کسی از وجودش خبر دار نباشه، با اومدنش امتیازای غافلگیر کننده ای بگیره." نادرست

دوستان من تو گمراهی کامل به سر می بردم، به عنوان یک "گیمر" به اشتباه و درست بودن کار ناشرها تازه پی بردم. :d

" بازی که کلی تبلیغ و هایپ و زمان عرضه از n-1 سال قبل از عرضه مشخص بشه، ... و بلاخره بعد از n سال بازی عرضه نشه." درست
" بازی هیچ هایپی نداشته، حتی کسی از وجودش خبر دار نباشه، با اومدنش امتیازای غافلگیر کننده ای بگیره." نادرست

میانگین نمرات 77/100 غافل گیر کننده هست؟ :d:-/

حالبه همش زیر پوستی ترول خودت رو میکنی . اکثر پست هات همینجوریه .
destiny متاش با 85 تا نقد شده اون نه با 22 تا نقد .
من دلم میخواد هر مدلی دوست داشتم Destiny رو ترول کنم و مشخصا نه به شما و نه به هیچ شخص دیگه ای مطلقا کوچکترین ارتباطی نداره.

بله دیگه:d
دوستان همیشه در صحنه رفتن توی توییتر Swery و ایشون رو با "بازی کی برای PS4 میاد" Harass کردن, لازم به ذکره که همین دلواپس ها توی توییتر کامیا ایشون رو با " بایوناتا 2 کی رو PS4 میاد" آزار دادن...همین کار رو با Tomb Rider هم کردن.
جالب اینجاست که کامیا گفته هروقت ماریو و زلدا جای دیگه رفت اونم میاد Swery هم یه همچین چیزی گفته

خب من دیگه ps4 نمیخرم ... کلا نمیدونم کی پیدا شده درباره این گمنام ترین بازی این نسل سوال بپرسه ...

ضمنا جالبه که مایکرو فن ها چه عظم جدی تر ترول قبله سابقشون دارن

کاری به بحث های فن بازی ندارم ولی تو بازیهای بمب و شاخی که واسه 4 تو راهه که مشتاق این بازیه که مثلن بخاد با حسرت بهش فکر کنه ...
حالا هیلو و گرز و الن و ... بحثشون جداست.
ولی این اخه ...

کاری به بحث های فن بازی ندارم ولی تو بازیهای بمب و شاخی که واسه 4 تو راهه که مشتاق این بازیه که مثلن بخاد با حسرت بهش فکر کنه ...
حالا هیلو و گرز و الن و ... بحثشون جداست.
ولی این اخه ...
ما به الان کار داریم بعد که جای خود داره هر پلتفرمی هم بازیهای خاص خودشو داره.

فروش بازی رو ایکس باکس مثل یک آبروریزی برا سازنده های بوده( کاری به تبلیغات ندارم) حتما خواستن از آبروریزی دوباره جلوگیری کنن:d

بازی اونطوری نیست که بگیم چشم انتظار رو کنسولهای دیگه و حتی ایکس باکس داشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or