Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
این اپدیت 2.3 رو کسی روی آپدیت های قبلی نصب کرده ؟
من نصب میکنم بازی بالا نمیاد باید کلا از اول همه آپدیت ها رو نصب کنم.
به نظرتون چاره ای نیست باید کلا بازی رو از اول دانلود کنم که ورژن نهاییش 2.3 باشه ؟
طبق تجربه خودم از نسخه های کرکی یا گوگ سایبر دانلود خود بازی با آخرین ورژن به صرفه تر و بی دردسرتر از پیدا کردن پچ ها و نصبشون هست مخصوصا اگه نسخه گوگ باشه

سلام دوستان من بعد از kingdom come 2 رفتم سراغ این بازی واقعا تسمه تایم پاره کردم :دی ، چقدر نقشه و منو ها شلوغه و چقدر پیام و تماس داریم انگار از در دیوار داره کوئست پرت میشه سمتمون ، جوری که هنوز هیچی نشده دارم از بازی زده میشم :| ( فک کنم اقتضای بالا رفتن سنه :دی )
ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید از کجا و چه جوری شروع کنم یکم بیوفتم رو ریل
با تشکر
توی تنظیمات میشه یه سری تماسای غیر ضروری مثل فیکسر هارو خاموش کرد یا توی بخش interface خیلی چیزا رو از صفحه برداشت من فقط مینی مپ با hp bar رو گذاشتم بمونه بازی عوض شد اصن. قبلش انگار داشتم mmo با 1000 تا متن وسط صفحه بازی میکردم

بالاخره سایبرپانک رو اگر چه با تاخیر چند ساله ولی تموم کردم
من ویچر 3 رو هم چند ماه پیش رفتم ولی برخلاف خیلی ها خیلی باهاش حال نکردم
اما سایبرپانک باید بگم واقعا سوپرایزم کرد بخصوص Phantom Liberty که حتی از داستان اصلی هم بهتر بود!

داستان DLC از معدود داستان هایی بود که توی زندگیم
واقعا بین چند تا انتخاب که همه هم منطقی به نظر می‌رسیدن، به شدت گیرم مینداخت :D
و گاهی اوقات روی هر انتخاب شاید 1 ساعت فکر میکردم تا تصمیم بگیرم...

انصافا همه جوره از سایبرپانک لذت بردم و از معدود تجربه های ناب گیمریم بود
بخصوص داستان نویسی محشرش و بازی ذهنی که نویسنده با گیمر میکنه

اینم کاراکتر V من که بیش از 100 ساعت باهاش همراه بودم و زندگی کردیم :D

photo_1_2025-09-09_11-27-51.jpg photo_3_2025-09-09_11-27-51.jpg

همه پایان ها رو بخاطر تروفی هاش و گیمپلی های مختلفش رفتم، در مورد پایان های بازی نظرم رو توی اسپویل میذارم:

چون داستان DLC رو دوست داشتم کامل و طولانی مینویسم اگه دوست داشتین بخونین :D

توی دو تا مسیری که خیانت به Reed و Songbird بود من بدون تردید به Reed خیانت کردم

- توی مسیر اعتماد به سانگ 3 تا پایان داریم:

1. سانگ رو نجات بدی و از روی جنازه رید رد بشی
2. سانگ رو تحویل رید بدی و در مقابلش درمان رو بگیری
2. سانگ رو تحویل رید بدی و در مقابلش هیچی نگیری

من 1 رو انتخاب کردم، چرا؟
چون سانگ رو از دست سیستم نجات میدی، پای انسانیتت و قولت میمونی، مثل بقیه آدم ها به اعتماد دیگران خیانت نمیکنی
و نشون میدی که حتی توی یک دنیای سیاه مثل سایبرپانک هنوز هم هستن آدم هایی که انسانیت و روابط احساسی براشون مهمه و فقط مثل یک ربات، به منفعت خودشون و سیستم فکر نمیکنن.
(بخصوص خیانت به اعتماد کسی که از همه نا امیده و داره میمیره و خیانت کردن تو که آخرین امیدش هستی حکم سم مهلک رو داره و میتونه طرف رو نابود و دیوانه کنه)
توی این پایان حتی جانی هم باهات همراه میشه و با انتخابت کاملا موافقه (برعکس پایان های دیگه)

جلوی Spaceship تحویل دادن سانگ به رید کار عاقلانه ای نیست چون اگه کسی میخواست این کار رو بکنه بهتر بود
از همون اول به سانگ خیانت کنه و با رید همراه بشه نه اینکه تا لحظه آخر کلی آدم رو بخاطر مخالفت با سیستم به کشتن بده بعد یهو از کرده خودش پشیمان بشه!

از طرفی اگه تو تصمیم بگیری که در جواب خیانت سانگ تو هم خیانت کنی و سانگ رو معامله کنی
یعنی رسما تو هم شبیه بقیه شدی و انسانیتت رو باختی، حتی اگه درمان رو به دست بیاری

اتفاقا داستان هم خوب بهت نشون میده که این کار نتیجش هم خوب نیست، چون وی وقتی درمان رو میگیره
در نهایت همه زندگیش و دوستانش و خانوادش رو از دست میده و همه ازش بدشون میاد یا دوری میکنن
و خودش هم تبدیل به یک انسان ضعیف میشه که حتی در مقابل دو تا ازاذل اوباش نمیتونه از خودش دفاع کنه! این عاقبت حتی از مرگ هم بدتره!

- از اون طرف مسیر خیانت به Song و همراه شدن با Reed رو فقط بخاطر تروفی هاش رفتم چون میدونستم در نهایت بدون تردید باید سانگ رو تحویل رئیس جمهور خائن بدی
و تو هم تبدیل به برده سیستم سیاه و تاریک بشی حتی اگه به قیمت زیر پا گذاشتن انسانیتت باشه (دقیقا مثل Reed بشی)
این مسیر اینقدر بده که اگه بخوای کار درست رو آخر داستان بکنی چاره ای نداری جز کشتن سانگ

توی این پایان درسته Reed زنده میمونه اما فقط نفس میکشه و بخاطر اشتباهاتش رسما شبیه یک مرده متحرک میشه
که به قول جانی هر لحظه ممکنه خودش رو دار بزنه!

از اون سمت سانگ در هر صورت بازندس، چه بکشیمش چه بدیمش دست رئیس جمهور

حتی آخر این انتخاب وقتی توی خونه سانگ با گذشتش روبرو میشیم، وقتی سانگ میگه تو تنها راه امیدی که برام مونده بود رو بستی
V چندین بار به سانگ میگه من متاسف و شرمندم که توی استادیوم بهت خیانت کردم!
که این بیشتر از همه آدم رو پایان این مسیر شرمنده و ناراحت میکنه....

در مورد پایان اصلی بازی هم که مسلما اکثر ما ها با پایان Panam حال کردیم
چون هم با جودی و پانام همراه میشی و خوشحال زندگی میکنی
هم دوستان دیگت کاملا ازت باخبر هستن و یهو ناپدید نمیشی و زندگی بقیه رو بهم نمیریزی
هم شهر پر از تاریکی و سیاهی نایت سیتی رو ترک میکنی
هم به آراساکا حسابی ضربه وارد میکنی به طوری که به راحتی دیگه نمیتونن سرپا بشن
من با پایان های دیگه خیلی حال نکردم چون هر کدومشون یه سری چیز ها کم دارن که پایان کار رو برای غم انگیز و غیرقابل تحمل میکنن

در نهایت نمره من به این شاهکار به راحتی 10/10 هست
اگر چه همچنان یه باگ های فنی کوچیکی توی بازی وجود داشت
اما در مقابل داستان قوی و گرافیک مثال زدنی و شخصیت پردازی شاهکار CD-Projekt اصلا ارزش بیان کردن هم نداره.

بالاخره سایبرپانک رو اگر چه با تاخیر چند ساله ولی تموم کردم
من ویچر 3 رو هم چند ماه پیش رفتم ولی برخلاف خیلی ها خیلی باهاش حال نکردم
اما سایبرپانک باید بگم واقعا سوپرایزم کرد بخصوص Phantom Liberty که حتی از داستان اصلی هم بهتر بود!

داستان DLC از معدود داستان هایی بود که توی زندگیم
واقعا بین چند تا انتخاب که همه هم منطقی به نظر می‌رسیدن، به شدت گیرم مینداخت :D
و گاهی اوقات روی هر انتخاب شاید 1 ساعت فکر میکردم تا تصمیم بگیرم...

انصافا همه جوره از سایبرپانک لذت بردم و از معدود تجربه های ناب گیمریم بود
بخصوص داستان نویسی محشرش و بازی ذهنی که نویسنده با گیمر میکنه

اینم کاراکتر V من که بیش از 100 ساعت باهاش همراه بودم و زندگی کردیم :D

View attachment 391974View attachment 391976

همه پایان ها رو بخاطر تروفی هاش و گیمپلی های مختلفش رفتم، در مورد پایان های بازی نظرم رو توی اسپویل میذارم:

چون داستان DLC رو دوست داشتم کامل و طولانی مینویسم اگه دوست داشتین بخونین :D

توی دو تا مسیری که خیانت به Reed و Songbird بود من بدون تردید به Reed خیانت کردم

- توی مسیر اعتماد به سانگ 3 تا پایان داریم:

1. سانگ رو نجات بدی و از روی جنازه رید رد بشی
2. سانگ رو تحویل رید بدی و در مقابلش درمان رو بگیری
2. سانگ رو تحویل رید بدی و در مقابلش هیچی نگیری

من 1 رو انتخاب کردم، چرا؟
چون سانگ رو از دست سیستم نجات میدی، پای انسانیتت و قولت میمونی، مثل بقیه آدم ها به اعتماد دیگران خیانت نمیکنی
و نشون میدی که حتی توی یک دنیای سیاه مثل سایبرپانک هنوز هم هستن آدم هایی که انسانیت و روابط احساسی براشون مهمه و فقط مثل یک ربات، به منفعت خودشون و سیستم فکر نمیکنن.
(بخصوص خیانت به اعتماد کسی که از همه نا امیده و داره میمیره و خیانت کردن تو که آخرین امیدش هستی حکم سم مهلک رو داره و میتونه طرف رو نابود و دیوانه کنه)
توی این پایان حتی جانی هم باهات همراه میشه و با انتخابت کاملا موافقه (برعکس پایان های دیگه)

جلوی Spaceship تحویل دادن سانگ به رید کار عاقلانه ای نیست چون اگه کسی میخواست این کار رو بکنه بهتر بود
از همون اول به سانگ خیانت کنه و با رید همراه بشه نه اینکه تا لحظه آخر کلی آدم رو بخاطر مخالفت با سیستم به کشتن بده بعد یهو از کرده خودش پشیمان بشه!

از طرفی اگه تو تصمیم بگیری که در جواب خیانت سانگ تو هم خیانت کنی و سانگ رو معامله کنی
یعنی رسما تو هم شبیه بقیه شدی و انسانیتت رو باختی، حتی اگه درمان رو به دست بیاری

اتفاقا داستان هم خوب بهت نشون میده که این کار نتیجش هم خوب نیست، چون وی وقتی درمان رو میگیره
در نهایت همه زندگیش و دوستانش و خانوادش رو از دست میده و همه ازش بدشون میاد یا دوری میکنن
و خودش هم تبدیل به یک انسان ضعیف میشه که حتی در مقابل دو تا ازاذل اوباش نمیتونه از خودش دفاع کنه! این عاقبت حتی از مرگ هم بدتره!

- از اون طرف مسیر خیانت به Song و همراه شدن با Reed رو فقط بخاطر تروفی هاش رفتم چون میدونستم در نهایت بدون تردید باید سانگ رو تحویل رئیس جمهور خائن بدی
و تو هم تبدیل به برده سیستم سیاه و تاریک بشی حتی اگه به قیمت زیر پا گذاشتن انسانیتت باشه (دقیقا مثل Reed بشی)
این مسیر اینقدر بده که اگه بخوای کار درست رو آخر داستان بکنی چاره ای نداری جز کشتن سانگ

توی این پایان درسته Reed زنده میمونه اما فقط نفس میکشه و بخاطر اشتباهاتش رسما شبیه یک مرده متحرک میشه
که به قول جانی هر لحظه ممکنه خودش رو دار بزنه!

از اون سمت سانگ در هر صورت بازندس، چه بکشیمش چه بدیمش دست رئیس جمهور

حتی آخر این انتخاب وقتی توی خونه سانگ با گذشتش روبرو میشیم، وقتی سانگ میگه تو تنها راه امیدی که برام مونده بود رو بستی
V چندین بار به سانگ میگه من متاسف و شرمندم که توی استادیوم بهت خیانت کردم!
که این بیشتر از همه آدم رو پایان این مسیر شرمنده و ناراحت میکنه....

در مورد پایان اصلی بازی هم که مسلما اکثر ما ها با پایان Panam حال کردیم
چون هم با جودی و پانام همراه میشی و خوشحال زندگی میکنی
هم دوستان دیگت کاملا ازت باخبر هستن و یهو ناپدید نمیشی و زندگی بقیه رو بهم نمیریزی
هم شهر پر از تاریکی و سیاهی نایت سیتی رو ترک میکنی
هم به آراساکا حسابی ضربه وارد میکنی به طوری که به راحتی دیگه نمیتونن سرپا بشن
من با پایان های دیگه خیلی حال نکردم چون هر کدومشون یه سری چیز ها کم دارن که پایان کار رو برای غم انگیز و غیرقابل تحمل میکنن

در نهایت نمره من به این شاهکار به راحتی 10/10 هست
اگر چه همچنان یه باگ های فنی کوچیکی توی بازی وجود داشت
اما در مقابل داستان قوی و گرافیک مثال زدنی و شخصیت پردازی شاهکار CD-Projekt اصلا ارزش بیان کردن هم نداره.

در ستایش شاهکار داستانسرایی CDPR همین بس که تقریبا همه توضیحاتی که آوردید برای توجیه تصمیماتتون رو باهاش مخالفم..
اینکه هرکس میتونه از نقطه نظر خودش اعمال کرکترها رو قضاوت و سیر اتفاقات رو تفسیر کنه و بر اساس اونها نتیجه گیری, نشون میده تا چه حد غنی, لایه لایه و فکر شده هست جهان بازی و روابط آدمهاش.

ضمنا در مورد انتخابتون برای اندینگ نهایی بازی..
بله.. با جودی و پنم همراه میشی اما مطمئن نیستم که فرصت ۶ ماهه برای زندگی, جای چندانی برای خوشحالی باقی بگذاره!

در ستایش شاهکار داستانسرایی CDPR همین بس که تقریبا همه توضیحاتی که آوردید برای توجیه تصمیماتتون رو باهاش مخالفم..
اینکه هرکس میتونه از نقطه نظر خودش اعمال کرکترها رو قضاوت و سیر اتفاقات رو تفسیر کنه و بر اساس اونها نتیجه گیری, نشون میده تا چه حد غنی, لایه لایه و فکر شده هست جهان بازی و روابط آدمهاش.

ضمنا در مورد انتخابتون برای اندینگ نهایی بازی..
بله.. با جودی و پنم همراه میشی اما مطمئن نیستم که فرصت ۶ ماهه برای زندگی, جای چندانی برای خوشحالی باقی بگذاره!

اوهوم برای همین هم برای هر انتخابی که میخواستم بکنم کلی زمان میذاشتم تا همه چی رو سبک سنگین کنم!

واقعا خوبی ها و بدی های هر تصمیم به شدت به هم نزدیک بودن و همین یعنی داستانی غنی و عمیق که مغز تصمیم گیرنده رو به شدت درگیر خودش میکنه و گاهی اوقات حتی احساس سردرگمی بهت دست میده..

A happy ending? For folks like us? Wrong city, wrong people.

آره اما تمام انتخاب های دیگه هم از این نظر با پایان پانام یکی هستن
و توی هیچ کدومشون V کاملا درمان نمیشه

مگه پایان آراساکا که اونم از اخر باید اون قرارداد رو امضا کنی و سرنوشت خودت رو کامل دست اراساکا بدی و به بلایی شبیه جانی دچار بشی

زنده موندن به هر قیمتی؟ از نظر من چندان منطقی نبود!

با این فرض میشه گفت درسته پایان پانام هم V فقط 6 ماه زنده میمونه
اما حداقلش همچنان امید داره که بتونه یه جوری یه راهی برای درمان کامل پیدا کنه

امیدش خیلی بیشتر از پایان های دیگس که V تقریبا تنها و ناامید میشه

تازه اگر در پایان پانام هم نهایتا درمان نشه به نظرم اون امیده و اون تنها نبودنه شاید حتی از نتیجه تلخی که در انتظارشه ارزشمندتر و مهم تر باشه که Already بهش رسیده

ولی خب توی دنیای سایبرپانک بازم باید به حرف جانی برسیم و انتظار پایان خوش نداشته باشیم:

A happy ending? For folks like us? Wrong city, wrong people.

آخرین ویرایش:
فکر کنم فقط منم پایان Temperance رو از همه بهتر میدونم. :D
V همون شب توسط دکستر کشته شد، هیچ سرنوشت خوبی هم در انتظارش نیست، اما جانی یه فرصت دوباره دیگه داره تا متفاوت زندگی کنه، یه آدم بهتر باشه. بنظرم بهترین ترکیب تلخ و شیرینه، V سرنوشتش در نهایت مختومه هست اما همون V به کسی که زمانی پر از نفرت بود یاد داد بهتر باشه و بهتر زندگی کنه.

فکر کنم فقط منم پایان Temperance رو از همه بهتر میدونم. :D
V همون شب توسط دکستر کشته شد، هیچ سرنوشت خوبی هم در انتظارش نیست، اما جانی یه فرصت دوباره دیگه داره تا متفاوت زندگی کنه، یه آدم بهتر باشه. بنظرم بهترین ترکیب تلخ و شیرینه، V سرنوشتش در نهایت مختومه هست اما همون V به کسی که زمانی پر از نفرت بود یاد داد بهتر باشه و بهتر زندگی کنه.
مشکل اینجاست که آدمی مثل جانی حقش نیست دوباره زندگی کنه، کسی که چون با سیاست های یه شرکت مشکل داره میره داخل ساختمون مرکزیش. وسط شهر بمب هسته ای میزاره!. خلاصه اینکه کسی که این همه آدمو بدبخت میکنه برای هیچ و پوچ، حالا چون راه و روششو عوض کنه ( که جانی حتی پشیمون هم نیست) دلیل بر تبرعه شدن طرف نمیشه.
البته این نظر منه،همونجوری که بچه ها اشاره کردن کلا زیبایی سایبرپانک اینه که هر کس یه نظر کاملا متفاوتی داره.

آره اما تمام انتخاب های دیگه هم از این نظر با پایان پانام یکی هستن
و توی هیچ کدومشون V کاملا درمان نمیشه

مگه پایان آراساکا که اونم از اخر باید اون قرارداد رو امضا کنی و سرنوشت خودت رو کامل دست اراساکا بدی و به بلایی شبیه جانی دچار بشی
راستش متوجه نشدم که چرا گفتید فقط The Devil (آراساکا) اون خروجی رو به ارمغان میاره..
اندینگ The Tower فنتوم لیبرتی عملا به عنوان پایان داستان اصلی بازی قرار میگیره و اونجا مشخصا V کاملا درمان میشه! در جسم خودش و بدون حرف و حدیث. حالا اینکه تنها میشه و اینها بحث دیگریست ولی حداقل دیگه دغدغه زنده موندن رو نداره..

و اینهم V من.. و البته در معیت سرکار خانم Judy.
Cyberpunk 2077_20240610014106.jpg Cyberpunk 2077_20240601030624.jpg

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: .:HO3IN:.
راستش متوجه نشدم که چرا گفتید فقط The Devil (آراساکا) اون خروجی رو به ارمغان میاره..
اندینگ The Tower فنتوم لیبرتی عملا به عنوان پایان داستان اصلی بازی قرار میگیره و اونجا مشخصا V کاملا درمان میشه! در جسم خودش و بدون حرف و حدیث. حالا اینکه تنها میشه و اینها بحث دیگریست ولی حداقل دیگه دغدغه زنده موندن رو نداره..

و اینهم V من.. و البته در معیت سرکار خانم Judy.
View attachment 392274View attachment 392275

واقعا River خیلی بدشانس بود چون با وجود Judy هیچکس... :D

درسته پایان معامله so mi با درمان ظاهرا v رو درمان میکنه اما واقعا اون اتفاقات جانبی که میفته کار رو بدجور خراب میکنه

یه جورایی v درسته زنده میمونه اما دیگه کلا یک آدم و شخصیت دیگه میشه (مجبوره که بشه)

از طرفی اینی که همه دوستانمون ترکمون میکنن حس emptiness بدی به آدم میده

این پایان یه جورایی این سوال رو توی ذهن من ایجاد کرد:
آیا ارزشش رو داشت؟
همه چیت رو بدی فقط برای اینکه یه مدت بیشتر نفس بکشی!

البته این نظر شخصی منه اما به نظر من v در پایان این انتخاب اصلا نجات پیدا نکرد...

واقعا River خیلی بدشانس بود چون با وجود Judy هیچکس... :D

درسته پایان معامله so mi با درمان ظاهرا v رو درمان میکنه اما واقعا اون اتفاقات جانبی که میفته کار رو بدجور خراب میکنه

یه جورایی v درسته زنده میمونه اما دیگه کلا یک آدم و شخصیت دیگه میشه (مجبوره که بشه)

از طرفی اینی که همه دوستانمون ترکمون میکنن حس emptiness بدی به آدم میده

این پایان یه جورایی این سوال رو توی ذهن من ایجاد کرد:
آیا ارزشش رو داشت؟
همه چیت رو بدی فقط برای اینکه یه مدت بیشتر نفس بکشی!

البته این نظر شخصی منه اما به نظر من v در پایان این انتخاب اصلا نجات پیدا نکرد...
این پایان در برابر بقیه پایانا (جز Devil البته) دقیقا موازیه با همون سوالی که Dexter Deshawn همون اول بازی از V میپرسه:

1000028927.png

تا آخر عمر (آخر عمری که دنیای سایبرپانک اجازه بده البته) زنده بمونی ولی زندگی قبلیت رو از دست بدی و دنیا و اکثر رفقات فراموشت کنن، یا افسانه نایت سیتی بشی و تو جوونی بمیری.:-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or