چون داستان DLC رو دوست داشتم کامل و طولانی مینویسم اگه دوست داشتین بخونین
توی دو تا مسیری که خیانت به Reed و Songbird بود من بدون تردید به Reed خیانت کردم
- توی مسیر اعتماد به سانگ 3 تا پایان داریم:
1. سانگ رو نجات بدی و از روی جنازه رید رد بشی
2. سانگ رو تحویل رید بدی و در مقابلش درمان رو بگیری
2. سانگ رو تحویل رید بدی و در مقابلش هیچی نگیری
من 1 رو انتخاب کردم، چرا؟
چون سانگ رو از دست سیستم نجات میدی، پای انسانیتت و قولت میمونی، مثل بقیه آدم ها به اعتماد دیگران خیانت نمیکنی
و نشون میدی که حتی توی یک دنیای سیاه مثل سایبرپانک هنوز هم هستن آدم هایی که انسانیت و روابط احساسی براشون مهمه و فقط مثل یک ربات، به منفعت خودشون و سیستم فکر نمیکنن.
(بخصوص خیانت به اعتماد کسی که از همه نا امیده و داره میمیره و خیانت کردن تو که آخرین امیدش هستی حکم سم مهلک رو داره و میتونه طرف رو نابود و دیوانه کنه)
توی این پایان حتی جانی هم باهات همراه میشه و با انتخابت کاملا موافقه (برعکس پایان های دیگه)
جلوی Spaceship تحویل دادن سانگ به رید کار عاقلانه ای نیست چون اگه کسی میخواست این کار رو بکنه بهتر بود
از همون اول به سانگ خیانت کنه و با رید همراه بشه نه اینکه تا لحظه آخر کلی آدم رو بخاطر مخالفت با سیستم به کشتن بده بعد یهو از کرده خودش پشیمان بشه!
از طرفی اگه تو تصمیم بگیری که در جواب خیانت سانگ تو هم خیانت کنی و سانگ رو معامله کنی
یعنی رسما تو هم شبیه بقیه شدی و انسانیتت رو باختی، حتی اگه درمان رو به دست بیاری
اتفاقا داستان هم خوب بهت نشون میده که این کار نتیجش هم خوب نیست، چون وی وقتی درمان رو میگیره
در نهایت همه زندگیش و دوستانش و خانوادش رو از دست میده و همه ازش بدشون میاد یا دوری میکنن
و خودش هم تبدیل به یک انسان ضعیف میشه که حتی در مقابل دو تا ازاذل اوباش نمیتونه از خودش دفاع کنه! این عاقبت حتی از مرگ هم بدتره!
- از اون طرف مسیر خیانت به Song و همراه شدن با Reed رو فقط بخاطر تروفی هاش رفتم چون میدونستم در نهایت بدون تردید باید سانگ رو تحویل رئیس جمهور خائن بدی
و تو هم تبدیل به برده سیستم سیاه و تاریک بشی حتی اگه به قیمت زیر پا گذاشتن انسانیتت باشه (دقیقا مثل Reed بشی)
این مسیر اینقدر بده که اگه بخوای کار درست رو آخر داستان بکنی چاره ای نداری جز کشتن سانگ
توی این پایان درسته Reed زنده میمونه اما فقط نفس میکشه و بخاطر اشتباهاتش رسما شبیه یک مرده متحرک میشه
که به قول جانی هر لحظه ممکنه خودش رو دار بزنه!
از اون سمت سانگ در هر صورت بازندس، چه بکشیمش چه بدیمش دست رئیس جمهور
حتی آخر این انتخاب وقتی توی خونه سانگ با گذشتش روبرو میشیم، وقتی سانگ میگه تو تنها راه امیدی که برام مونده بود رو بستی
V چندین بار به سانگ میگه من متاسف و شرمندم که توی استادیوم بهت خیانت کردم!
که این بیشتر از همه آدم رو پایان این مسیر شرمنده و ناراحت میکنه....