Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
کوتاه بود
بیشتر صحبت بود که من ردش میکردم
کلا بازی زیاد بزرگی نبود برام
ببخشید متوجه نشدم یعنی چی بزرگی نبود؟ از چه لحاظ؟ داستان؟ گیمپلی؟ :D
داستان و صحبتشو که میگی رد کردم وگرنه داستان ساید کوئست هایی که داره عالیه، تایم بازی هم میانگین بگیری باز نسبت به بقیه خوب بوده :-?

ببخشید متوجه نشدم یعنی چی بزرگی نبود؟ از چه لحاظ؟ داستان؟ گیمپلی؟ :D
داستان و صحبتشو که میگی رد کردم وگرنه داستان ساید کوئست هایی که داره عالیه، تایم بازی هم میانگین بگیری باز نسبت به بقیه خوب بوده :-?
من قبل سایبر پانک ویچر ۳ رو خریده بودم منتظر شدم واسه نسل کنونی آپدیت شد و بعد شروعش کردم باهاش هیچ ارتباطی نگرفتم و تمومش کردم !
سایبر پانک رو چند روزی بود استور تخفیف زده بود گرفتم ببینم شاید چون اکشن هست بشه قسمت ار پی جی ش رو تحمل کرد !دیدم نشد!
داستانش خوب بود به جز پایانش که البته من یکیشون دیدم
در مورد بهینه سازیه بازی :
بینهایت مشکل داره
متاسفانه تو تاپیک هم یک عده بدون حساب گفتن باگ ندارد مشکل فریز ندارع و خیلی چیزا
اما تو این چند روزه بازی دقیقا مثل بازی استار وارز جدای سوروایور دیدن مشکلات جدی داره مثل کرش تو بعضی جاهای شلوغ یا... قطع شدن صدا فقطم مختص من نبود و با چندتا از دوستانم رو کسنولای مختلف تست کردیم و دیدم نه کلا بازی از بیخ مشکل دارهاین مواردی سرچ کردم دیدم همه جا تو استیم و کنسول ای مختلف تو آخرین آپدیت همه این مشکلات رو دارن
بدتر اینکه که بعضی یوزرا تو تاپیک گفتن این چیزا نیست و مشکل از طرف منه 😁
در کل بازی مشکلات اساسی زیادی تو بهینه سازی داره هرچقدر پیچ بدن هم باز یک ایرادی پیدا خواهد شد

در آخر همه اینا نظر شخصیه من بود و من از بهینه نبودنش بعد این همه سال نامیدم

من قبل سایبر پانک ویچر ۳ رو خریده بودم منتظر شدم واسه نسل کنونی آپدیت شد و بعد شروعش کردم باهاش هیچ ارتباطی نگرفتم و تمومش کردم !
سایبر پانک رو چند روزی بود استور تخفیف زده بود گرفتم ببینم شاید چون اکشن هست بشه قسمت ار پی جی ش رو تحمل کرد !دیدم نشد!
داستانش خوب بود به جز پایانش که البته من یکیشون دیدم
در مورد بهینه سازیه بازی :
بینهایت مشکل داره
متاسفانه تو تاپیک هم یک عده بدون حساب گفتن باگ ندارد مشکل فریز ندارع و خیلی چیزا
اما تو این چند روزه بازی دقیقا مثل بازی استار وارز جدای سوروایور دیدن مشکلات جدی داره مثل کرش تو بعضی جاهای شلوغ یا... قطع شدن صدا فقطم مختص من نبود و با چندتا از دوستانم رو کسنولای مختلف تست کردیم و دیدم نه کلا بازی از بیخ مشکل دارهاین مواردی سرچ کردم دیدم همه جا تو استیم و کنسول ای مختلف تو آخرین آپدیت همه این مشکلات رو دارن
بدتر اینکه که بعضی یوزرا تو تاپیک گفتن این چیزا نیست و مشکل از طرف منه 😁
در کل بازی مشکلات اساسی زیادی تو بهینه سازی داره هرچقدر پیچ بدن هم باز یک ایرادی پیدا خواهد شد

در آخر همه اینا نظر شخصیه من بود و من از بهینه نبودنش بعد این همه سال نامیدم
من خودم به شخصه برای چندیمن بار دارم بازی رو با اخرین اپدیت بازی میکنم بجز مشکلاتی که مربوط به dlss میشه داخل بازی اگر خاموش باشه بهتر هست واقعا این مشکلات رو ندیدم و این که کجا داخل استیم همه دارن میگن با اخرین اپدیت مشکل دارن هم خودش خیلی عجیبه. اگرچه به سرعتی که شما بازی رو تموم کردی من با این همه پلی تایم نمیتونم بگم هنوز کل بازی رو دیدم ولی این که شما بازی rpg بازی میکنی و انتظار یک بازی صرفا اکشن رو دارین بازم خیلی عجیبه.

من خودم به شخصه برای چندیمن بار دارم بازی رو با اخرین اپدیت بازی میکنم بجز مشکلاتی که مربوط به dlss میشه داخل بازی اگر خاموش باشه بهتر هست واقعا این مشکلات رو ندیدم و این که کجا داخل استیم همه دارن میگن با اخرین اپدیت مشکل دارن هم خودش خیلی عجیبه. اگرچه به سرعتی که شما بازی رو تموم کردی من با این همه پلی تایم نمیتونم بگم هنوز کل بازی رو دیدم ولی این که شما بازی rpg بازی میکنی و انتظار یک بازی صرفا اکشن رو دارین بازم خیلی عجیبه.
من کلا نظر شخصیه رو گفتم
بلی یک سرچ بزنید ببینید کرش بازی رو کسنولای مختلف و باگهای عجیب
قرار نیست همه باگا برای شما پیش بیاد
بلی بازی رو واقعا سریع تموم کردم چون تایمش رو نداشتم فقط ساید کوست ها رو نرفتم
بیشتر صحبت‌ها رو هم میزدم تند تند بره جلو
هدف از بازی کردن لذت بردنه
همین

همین
به هر حال هرکسی هرجور دوست داره از بازیا لذت میبره ولی بنظرم با دید اشتباهی رفتی سمت یه بازی RPG.

اکثر بازیای RPG مراحل اصلی توشون خیلی اهمیتی نداره، مثلا آدم میشناسم صد ها ساعت اسکایریم بازی کرده هنوز کمپینو تموم نکرده :دی حتی وقتی بخش داستانی رو تموم میکنی یه جوری تموم میشه انگار یه تسک ساده رو انجام دادی و خیلی اهمیتی نداره! (ینی خود سازنده هم میدونه پلیر نیومده یه دور بخش داستانی رو سریع تموم کنه و بره)
یا مثلا آخریش Kingdom come deliverance 2، با اینکه بنظرم بهترین خط داستانی رو بین RPG های این سبکی داشت اما اگه همونم یه سره مراحل اصلیشو بری و فرعی ها و بقیه چیزاشو ایگنور کنی واقعا انگار هیچی از تجربش متوجه نشدی چون اصلا غرق دنیاش نشدی.

حالا اینکه میگی بیشتر صحبتا رو زدی بره جلو مثل این میمونه یکی Game of thrones ببینه کل صحنه های درامشو بزنه جلو و فقط به جنگ و اکشنش که رسید بشینه نگاه کنه بعد بگه خیلی تجربه خفنی نبود :دی
همونطور که خودت گفتی هدف در نهایت لذت بردنه ولی خب RPG تایم و حوصله نیاز داره، اگه به دید بازی خطی 10-20 ساعته بری سمتش لذتی هم نمیبری ازش (یا حداقل به اندازه لذتی که بقیه بردن)

به هر حال هرکسی هرجور دوست داره از بازیا لذت میبره ولی بنظرم با دید اشتباهی رفتی سمت یه بازی RPG.

اکثر بازیای RPG مراحل اصلی توشون خیلی اهمیتی نداره، مثلا آدم میشناسم صد ها ساعت اسکایریم بازی کرده هنوز کمپینو تموم نکرده :دی حتی وقتی بخش داستانی رو تموم میکنی یه جوری تموم میشه انگار یه تسک ساده رو انجام دادی و خیلی اهمیتی نداره! (ینی خود سازنده هم میدونه پلیر نیومده یه دور بخش داستانی رو سریع تموم کنه و بره)
یا مثلا آخریش Kingdom come deliverance 2، با اینکه بنظرم بهترین خط داستانی رو بین RPG های این سبکی داشت اما اگه همونم یه سره مراحل اصلیشو بری و فرعی ها و بقیه چیزاشو ایگنور کنی واقعا انگار هیچی از تجربش متوجه نشدی چون اصلا غرق دنیاش نشدی.

حالا اینکه میگی بیشتر صحبتا رو زدی بره جلو مثل این میمونه یکی Game of thrones ببینه کل صحنه های درامشو بزنه جلو و فقط به جنگ و اکشنش که رسید بشینه نگاه کنه بعد بگه خیلی تجربه خفنی نبود :دی
همونطور که خودت گفتی هدف در نهایت لذت بردنه ولی خب RPG تایم و حوصله نیاز داره، اگه به دید بازی خطی 10-20 ساعته بری سمتش لذتی هم نمیبری ازش (یا حداقل به اندازه لذتی که بقیه بردن)
دقیقا حق داری و درست میگی
بیشتر هم چرا ازش زده شدم چون بهینه نبود😄

من کلا نظر شخصیه رو گفتم
بلی یک سرچ بزنید ببینید کرش بازی رو کسنولای مختلف و باگهای عجیب
قرار نیست همه باگا برای شما پیش بیاد
همین
کلا بازی برای لذت بردن هست اما شما با cyberpunk احساس میکنم خودت رو شکنجه کردی چون دید اشتباهی بهش داشتی اما در نهایت هم بالاخره ادم از یه بازی خوشش میاد از یکی هم نه. مثلا الان برای این oblivion که ریمستر شده رو بازی کنی فکر کنم به جنون کشیده بشی. :))

کلا بازی برای لذت بردن هست اما شما با cyberpunk احساس میکنم خودت رو شکنجه کردی چون دید اشتباهی بهش داشتی اما در نهایت هم بالاخره ادم از یه بازی خوشش میاد از یکی هم نه. مثلا الان برای این oblivion که ریمستر شده رو بازی کنی فکر کنم به جنون کشیده بشی. :))
😂 نه دیگه در این حد
اما خب راست میگی حوصله بحثاشون رو نداشتم

خیلی جالبه، من اصلا rpg باز نیستم و اتفاقا اصلا نمیتونم بازی های rpg رو تحمل کنم. مخصوصا اینکه بخوام برم دنبال مثلا آیتم های armour مربوط به هم که وقتی باهم استفاده میشن قدرتش رو بالاتر ببره. یا ساید میشن برم که لول آپ بشم برای اینکه بتونم مراحل اصلی رو برم.
ولی به طرز عجیبی از سایبرپانک خیلی خوشم اومد به حدی که یکی از بهترین تجربه های این نسل شد برام و حتی رفتم سراغش که بخوام پلاتش کنم.
پیام های این دوستمون رو که داشتم میخوندم یاد خودم افتادم که خیلی باهاش موافقم ولی سر این بازی یهو همه چیز برام عوض شد :D

وقتی بازی اومد روی پلاس دانلود کردم ولی روی مود ray tracing بازی خیلی روون نبود و سردرد میگرفتم منم دراپش کردم گفتم بمونه یا روی pro میرم یا کنسول نسل بعدی ولی بعد از این آپدیتی که تازه اومده بازی واقعا فریم خوبی میده و روی حالت quality قابل بازی کردن شده فعلا همش دارم ماموریت های فرعی میرم و اصلا دلم نمیخواد بازی به این زودی ها تموم بشه فعلا تا روی پلاس هست یه دور بازی رو تموم میکنم بعدا که قیمت نسخه ی کامل ارزون شد قطعا بازی رو میخرم سر ویچر 3 هم روی ps4 همین بلا سرم اومد و به خاطر فریم ریت بازی رو ول کردم ولی بعدا که روی ps5 بازی کردم برام شد یکی از بهترین بازی ها به خصوص dlc هاش که خیلی بهتر از بازی اصلی بودن

سلام دوستان من بعد از kingdom come 2 رفتم سراغ این بازی واقعا تسمه تایم پاره کردم :دی ، چقدر نقشه و منو ها شلوغه و چقدر پیام و تماس داریم انگار از در دیوار داره کوئست پرت میشه سمتمون ، جوری که هنوز هیچی نشده دارم از بازی زده میشم :| ( فک کنم اقتضای بالا رفتن سنه :دی )
ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید از کجا و چه جوری شروع کنم یکم بیوفتم رو ریل
با تشکر

سلام دوستان من بعد از kingdom come 2 رفتم سراغ این بازی واقعا تسمه تایم پاره کردم :دی ، چقدر نقشه و منو ها شلوغه و چقدر پیام و تماس داریم انگار از در دیوار داره کوئست پرت میشه سمتمون ، جوری که هنوز هیچی نشده دارم از بازی زده میشم :| ( فک کنم اقتضای بالا رفتن سنه :دی )
ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید از کجا و چه جوری شروع کنم یکم بیوفتم رو ریل
با تشکر
شما در شروع تا دو سه ساعت اول خط اصلی داستان رو بگیر برو. فرعی اینا رو بی‌خیال. بعدش که پرولوگ تموم میشه و جانی وارد داستان میشه میتونی به مرور هم فرعی بری و هم اصلی. یکم جلوتر بری دستت میاد چیکارا باید کنی. عجله نکن سایبرپانک یکی از ساده ترین RPGهاست. پیشنهاد من هم اینه حتما فرعی هارو بری سراغشون در آینده .
اگه DLC رو داری یه سرچی بزنی اینجا یا تو اینترنت دستت میاد بهترین زمان داستانی برای ورود و ترتیب مراحل کی هست.

داستان بازی رو کار ندارم خوبه یا نه چون من این 35 ساعتی که بازی کردم فقط بخش مقدمه رو رفتم تا کل نقشه آزاد بشه و همش دارم ماموریت های فرعی میرم ولی نقطه قوت بازی اینجاست که توی جهانش گم میشی و احساس میکنی واقعا داری توش زندگی میکنی و برای تموم کردن ماموریت ها هم واقعا چند تا راه داری و همین بیلدای مختلف که میتونی استفاده کنی باعث تکراری نشدن گیم پلی میشه
به نظرم دوستانی که از بازی خوششون نیومده یه چند تا ویدئو درباره ی بیلدای مختلف بازی توی یوتیوب ببینن چون سیستم ارتقای بازی واقعا گیج کنندست و اگه ندونی داری چیکار میکنی از بازی زده میشی من خودم یه بیلد smart gun/net runner ساختم و دارم توی بازی عشق میکنم هم میشه بدون شلیک گلوله دشمنا رو با هک کردن کشت و هم میشه با ترکیب smart gun و dash کردن روی هوا که زمان رو آهسته میکنه یه صحنه سینمایی خفن رقم زد اگه دشمنا هم در فاصله نزدیک باشن که از cyber blade استفاده میکنم حالا منفجر کردن عوامل محیطی هم که جای خود داره

این اپدیت 2.3 رو کسی روی آپدیت های قبلی نصب کرده ؟
من نصب میکنم بازی بالا نمیاد باید کلا از اول همه آپدیت ها رو نصب کنم.
به نظرتون چاره ای نیست باید کلا بازی رو از اول دانلود کنم که ورژن نهاییش 2.3 باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or