Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
دوستان تازه بازی رو شروع کردم چند سوال داشتم : ( برای اینکه بازی اسپویل نشه پیج های قبلی رو نخوندم )
1- بازی نیاز به زبان قوی داره ؟ اگر زبانت خوب نباشه داستان رو نمیفهمی یا توانایی انجام ماموریت ها رو نداری؟
2- بازی ارزش داره هر 3 حالت انتخابی که اولش میگه انتخاب کن رو بازی کنی یا فقط یکیش رو برم کافیه ؟
3- روی ps5 pro مود گرافیک بهتر جوابه یا پرفورمنس ؟
ممنون

دوستان تازه بازی رو شروع کردم چند سوال داشتم : ( برای اینکه بازی اسپویل نشه پیج های قبلی رو نخوندم )
1- بازی نیاز به زبان قوی داره ؟ اگر زبانت خوب نباشه داستان رو نمیفهمی یا توانایی انجام ماموریت ها رو نداری؟
2- بازی ارزش داره هر 3 حالت انتخابی که اولش میگه انتخاب کن رو بازی کنی یا فقط یکیش رو برم کافیه ؟
ممنون
1- احتمالا قسمت هایی از داستان برات نامفهوم بمونه.
۲- خیر. همون که بیشتر از همه دوست داری رو برو.
۳- این رو خودت باید تجربه کنی. برای من رو کنسول معمولی چون گرافیک مهمتر از فریم هست رو گرافیک میرفتم.

من شنیدم بازی صحنه های 18+ داره انتخاب کارکتر زن یا مرد روی وجود این صحنه ها تاثیری داره یعنی کم و زیادش میکنه یا مقدار و ... رو تغییر میده ؟

صرفا ازین حیث که V مرد با یکسری کرکتر وارد رابطه میشه و V زن با یکسری دیگه. غالب این روابط هم به انتخاب و تصمیمات خود پلیر بستگی داره اتفاق افتادن یا نیفتادنش.
توی ستینگ هم البته گزینه سانسور Nudity وجود داره که تیک زدنش بر.هنگی رو حذف میکنه..

اما بهرحال کمتر و بیشتر جزیی جداناشدنی از دنیای سایبرپانک هست این مساله. درست مثل تکنولوژی, خشونت و تبعیض طبقاتی.

ممنون
سلام، خوش اومدی به نایت‌سیتی! 😎

1. زبان انگلیسی خوب قطعاً کمک می‌کنه چون دیالوگ‌ها و داستان بازی پیچیده‌ست، ولی اگه زیرنویس فارسی نصب کنی یا به راهنماها نگاه کنی، خیلی ازش جا نمی‌مونی. بدون دونستن کامل زبان هم میشه لذت برد، ولی قطعاً یه حداقل لازم هست.

2. سه حالت شروع (Nomad, Street Kid, Corpo) فقط اول بازی تأثیر دارن و چند دیالوگ خاص، اما در کل تأثیر زیادی روی روند کلی داستان ندارن. اگه دفعه اولته، فقط یکی رو برو، ولی اگه خیلی به بازی علاقه‌مند شدی، دفعه‌های بعد می‌تونی بقیه رو هم تست کنی برای تنوع.

3. روی PS5 Pro (یا PS5 معمولی) معمولاً مود پرفورمنس پیشنهاد می‌شه چون نرخ فریم ۶۰ رو می‌ده و گیم‌پلی روون‌تره. ولی اگه خیلی روی گرافیک حساس هستی و فریم برات مهم نیست، اون‌وقت مود گرافیکی هم می‌تونه جذاب باشه.

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام، خوش اومدی به نایت‌سیتی! 😎

1. زبان انگلیسی خوب قطعاً کمک می‌کنه چون دیالوگ‌ها و داستان بازی پیچیده‌ست، ولی اگه زیرنویس فارسی نصب کنی یا به راهنماها نگاه کنی، خیلی ازش جا نمی‌مونی. بدون دونستن کامل زبان هم میشه لذت برد، ولی قطعاً یه حداقل لازم هست.

2. سه حالت شروع (Nomad, Street Kid, Corpo) فقط اول بازی تأثیر دارن و چند دیالوگ خاص، اما در کل تأثیر زیادی روی روند کلی داستان ندارن. اگه دفعه اولته، فقط یکی رو برو، ولی اگه خیلی به بازی علاقه‌مند شدی، دفعه‌های بعد می‌تونی بقیه رو هم تست کنی برای تنوع.

3. روی PS5 Pro (یا PS5 معمولی) معمولاً مود پرفورمنس پیشنهاد می‌شه چون نرخ فریم ۶۰ رو می‌ده و گیم‌پلی روون‌تره. ولی اگه خیلی روی گرافیک حساس هستی و فریم برات مهم نیست، اون‌وقت مود گرافیکی هم می‌تونه جذاب باشه.
متاسفانه روی کنسول که نمیشه زیرنویس نصب کرد اینا واسه اون پولدارهایی هست که pc دارن:-<
نوشته بودن Corpo دیالوگ هاش بیشتره و این Nomad اکشنش و ماشین سواریش مثل اینکه بیشتره همون رو اول شروع کردم
من روی حالت ری تریسینگ رفتم چون کلا بنظرم اومد بازی از نظر گرافیکی یکم هنوز ضعیف تر از بازی هایی مثل هورایزن و این مدل بازی ها هست
از نظر زبان هم کلیات رو میشه متوجه شد چون زیرنویس اش ساده هست زیرنویس اش و معمولا هم جواب اصلی همون مورد اول هست که بازی رو جلو میبره و مورد دوم اکثرا برای توضیحات اضافه هست که کسی کنجکاور باشه میزنه ( میگم تا همین اوایلش که رسیدم شاید بعدا تغییر کنه )

فقط عجیب ترین چیز این بازی برام اون بود که چرا باید در تنظیمات بازی اندازه فلان و دورچینش رو تنظیم کنیم :D مگه قراره همه شهرو بنماییم :))

متاسفانه روی کنسول که نمیشه زیرنویس نصب کرد اینا واسه اون پولدارهایی هست که pc دارن:-<
نوشته بودن Corpo دیالوگ هاش بیشتره و این Nomad اکشنش و ماشین سواریش مثل اینکه بیشتره همون رو اول شروع کردم
من روی حالت ری تریسینگ رفتم چون کلا بنظرم اومد بازی از نظر گرافیکی یکم هنوز ضعیف تر از بازی هایی مثل هورایزن و این مدل بازی ها هست
از نظر زبان هم کلیات رو میشه متوجه شد چون ساده هست زیرنویس اش و معمولا هم جواب اصلی همون مورد اول هست که بازی رو جلو میبره و مورد دوم اکثرا برای توضیحات اضافه هست که کسی کنجکاور باشه میزنه ( میگم تا همین اوایلش که رسیدم شاید بعدا تغییر کنه )

فقط عجیب ترین چیز این بازی برام اون بود که چرا باید در تنظیمات بازی اندازه فلان و دورچینش رو تنظیم کنیم :D مگه قراره همه شهرو بنماییم :))
آره متأسفانه یکی از ضعف‌های بزرگ کنسول‌ همینه که اجازه نصب زیرنویس‌های سفارشی رو نمیده. روی پی‌سی حداقل دست آدم بازتره برای مد و زیرنویس، ولی خب روی کنسول به سیاست ناشر وابسته‌ایم. امیدوارم حالا که بازی دوباره دیده شده و موفق بوده، CDPR یه فکری برای اضافه کردن زبان‌های بیشتر بکنه.

در مورد Nomad هم انتخاب خوبی کردی، شروع بازی با حس رها بودن تو جاده خیلی فرق داره با اون دوتای دیگه. حالت ری‌تریسینگ هم تو صحنه‌های شب خیلی به چشم میاد، به‌خصوص داخل شهر.

• Like
Reactions: dooste.man83
لنز گوگل چک کن بد نیست واقعا ، مخصوصا اینکه لایو ترجمه می‌کنه نیاز نیست بازیو متوقف کنی ، من فک‌ میکردم چرت و پرته چک کردم واقعا ترجمه گوگل خیلی خیلی روان تر شده نسبت به قبل ، بعد دوست خودم میگفت کل ویچر ۳ رو همینجوری رفته کل بازی گوشی دستش بوده :D صحبت میکردیم واقعا داستان رو کامل دقیق متوجه شده بود

فردا ساعت 18:30 :

View attachment 386329

اپدیت طبق شایعات دو روز دیگه همزمان با ریلیز نسخه Mac منتشر میشه
هیچ چیز خاصی که برجسته باشه نداشت.
صرفا چندتا ماشین اضافه میشه ، آپدیت فوتومد ، FSR 4, FSR 3.1 ، (روی کنسول) VRR و ...
========
کاملا مشخصه که کار استودیو با بازی تموم شده و بیشتر افراد روی پروژه های آیندن که خب طبیعیه.
ولی خب چرا اینقدر به آپدیت 2.3 اشاره میکردن و انتظارها رو بالا بردن؟
آپدیت 2 ، 2.1 و 2.2 همشون کلی محتوا داشتن و آپدیتهای بزرگی حساب میشدن که بعضا بازی رو متحول میکردن.

2.3 رسما میتونست در حد یه هاتفیکس بیاد و بیخود بهش شماره ندن.

دستشون درد نکنه ، رایگانه...
اونهم برای یه بازی 5 سال پیش.
ولی خب ایجاد هایپ برای این آپدیت جمع و جور زیاد جالب نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or