Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
بازی رو بالاخره بعد از 3 سال تموم کردم .
از دیشب دچار افسردگی شدم دلم خیلی برای دنیای این بازی تنگ میشه.
البته الان دارم بار دوم میرم .

تو فنتوم لیبرتی مهر سانگبرد به دلم نشست :D و گفتم گور بابای Reed و پرزیدنت. فرستادمش فضا :D چقدر هم حماسی بود.
ولی نامرد نکرد یک زنگ بزنه از اونور حال و احوالم رو بپرسه بعد از کردیت اصلی بازی هم خبری ازش نشد:-w
در مورد پایان اصلی هم با سیلور هند و روگ حمله کردیم مقر آراساکا و آخر سر انتخاب کردم که سیلور هند خودش رو فدا کنه.
تو کردیت بعد بازی ولی خوب دقت نکردم که چرا V به ایستگاه فضایی کریستال پالاس رفت !
حالا نمی دونم آیا همه اون چیز هایی که V دید ساخته پرداخته ALT بود .
اگر اینجوری باشه عملا V در دنیای مجازی ساخته پرداخته شده آلت مونده خیلی پایان تلخی می تونه باشه.
سعی کردم وی رو نجات بدم ولی نتیجه حمله به آراساکا با کمک سیلورهند هر دو به نظر بد بود.

بازی رو بالاخره بعد از 3 سال تموم کردم .
از دیشب دچار افسردگی شدم دلم خیلی برای دنیای این بازی تنگ میشه.
البته الان دارم بار دوم میرم .

تو فنتوم لیبرتی مهر سانگبرد به دلم نشست :D و گفتم گور بابای Reed و پرزیدنت. فرستادمش فضا :D چقدر هم حماسی بود.
ولی نامرد نکرد یک زنگ بزنه از اونور حال و احوالم رو بپرسه بعد از کردیت اصلی بازی هم خبری ازش نشد:-w
در مورد پایان اصلی هم با سیلور هند و روگ حمله کردیم مقر آراساکا و آخر سر انتخاب کردم که سیلور هند خودش رو فدا کنه.
تو کردیت بعد بازی ولی خوب دقت نکردم که چرا V به ایستگاه فضایی کریستال پالاس رفت !
حالا نمی دونم آیا همه اون چیز هایی که V دید ساخته پرداخته ALT بود .
اگر اینجوری باشه عملا V در دنیای مجازی ساخته پرداخته شده آلت مونده خیلی پایان تلخی می تونه باشه.
سعی کردم وی رو نجات بدم ولی نتیجه حمله به آراساکا با کمک سیلورهند هر دو به نظر بد بود.
چرا پیام میفرسته و ازت تشکر میکنه

من رو PS5 رو سیو الانیم حدود صد ساعت بازی کردم ولی همچین مشکلی تجربه نکردم. تک و توک کرش داشتم ولی وسط کمبت و بعد فریز کردن نبوده.
من 10 ساعت گیم پلی دارم و یکبار فریز شده بعدش کرش کرده ارور داده چهار بار هم موقع خارج شد بازی به منوی اصلی بازی همین طوری تو لودینگ مونده فریز نشده ولی دیگه ادامه اش رو نمیاره که باید خودم از بازی خارج بشم
شما در چه حالت گرافیکی بازی کردین ؟ موقع بازی کردن اینرتنت وصل بود ؟
من رو حالت ray tracing میرم

من 10 ساعت گیم پلی دارم و یکبار فریز شده بعدش کرش کرده ارور داده چهار بار هم موقع خارج شد بازی به منوی اصلی بازی همین طوری تو لودینگ مونده فریز نشده ولی دیگه ادامه اش رو نمیاره که باید خودم از بازی خارج بشم
شما در چه حالت گرافیکی بازی کردین ؟ موقع بازی کردن اینرتنت وصل بود ؟
من رو حالت ray tracing میرم
این گیر کردن تو منوی اولیه بازی بعد خروج از بازی رو یکی دو بار تجربه کردم.
من رو حالت پرفورمنس بازی کردم، اینترنت هم همیشه وصل بوده.

• Like
Reactions: alireza yellow
بالاخره بازی رو پلات کردم و بنظرم عالی بود!
اصلا فکر نمیکردم انقدر از بازی خوشم بیاد و درگیرش بشم ولی بعد از تجربه کردنش بشدت خوشم اومد و به همه پیشنهادش میکنم.
برای من یکی از بهترین های این نسل بود و واقعا همه چی عالی بود. جانی سیلور هند هم شخصیت جذابی بود و داستان های جانی و وی هم بسیار زیبا بودن:D
از فانتوم لیبرتی هم انتظار نداشتم انقدر خوب باشه ولی dlc بسیار خوب و کاملی بود.
حس و حال نایت سیتی هم بسیار جذاب و جدید بود برام و غرق درش میشدم.
اینجا هم دوست داشتم چندتا عکس از وی در پایان های بازی بذارم که اولین و دومین عکس مربوط به اولین دفعه ای میشن که تمومش کردم:D

خداحافظ نایت سیتی بی رحم, به امید دیدار دوباره...

پیرو این نکته که میگن وقتی داغید هنوز زیاد روی احساسات و هیجاناتتون حساب نکنید در مورد کیفیت یک تجربه, Cyberpunk 2077 رو با رعایت جانب احتیاط توی ۵ تجربه برتر گیمی زندگیم قرار دادم.
هر روزی که از تموم کردن و بستن پرونده ش گذشت, اما خودشو بالاتر کشید و الان به تنهایی تو صدر قرار داره.

دیگه حتی نمیتونم بگم پرونده ش و بسته م. پرونده ش برام بازه و باز خواهد موند..

الان اونجام که ناکاموتو(؟) رسیده به اون دختر صاحب شرکته بیهوشش کرده برده، بخش اون دانشمنده و اولین پارکر هم تموم شده
چند درصد دیگه از داستان اصلی مونده؟ جدا از فنتوم لیبرتی

الان اونجام که ناکاموتو(؟) رسیده به اون دختر صاحب شرکته بیهوشش کرده برده، بخش اون دانشمنده و اولین پارکر هم تموم شده
چند درصد دیگه از داستان اصلی مونده؟ جدا از فنتوم لیبرتی
وسطشی.
در اصل بازیش اصلا طولانی نیست فقط پایان های زیادی داره

• Like
Reactions: Verkha
رو نرمال شروع کردم اولاش موش بودم کامبت حال میداد الان حس میکنم اورپاور شدم هرجا میرم شخم میزنم حالش کم شده : (

۴۰ ساعتم بیشتر بازی نکردم
داستان اصلی هم اکثرا تو حالت نخود سیاهه فقط بعضی سایدها و چرت و پرتای جانی حال میدن فک میکردم تا صد ساعت جواب باشه ولی دارم آف میشم : (
لیبرتی هم چن ساعت بازی کردم چندتا هورد عظیم و ورزیده اومد اونارم ایزی کردم : (

کاش میتونستم یه لپ از خودم بکشم و با اراده خودم سوییچ کنم رو هارد و ادامه بدم جوری که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده : (

• Like
Reactions: galaxy0020
1746637082593.png

چند وقتی صفحه استیم بازی رو دارن سیخونک میکنن قطعا آپدیت جدید در کار ـه و اینجورم که پیداست حالا حالا CDPR ول کن بازی نیست . CDPR تو گزارش مالی قبلیش چند تا پیش بینی کرده بود که باید تا منتشر شدن ویچر 4 به یـ درامد به خصوصی برسه که از اونجایی که حالا حالا ها چیزی منتشر نمیکنه احتمالا داره واسه همکاری بین بازی و انیمیشن نتفلیکس و لایو اکشن ـش آماده میشه .

آخرین ویرایش:
یعنی اینا هرکار کردن حتی رو سوییچم پورتش کردن هزار تا آپدیت دادن یه پچ واسه پرو ندادن :D یعنی واقعا اگه اکس باکس شرایط خوبی داشت سر ویچر 4 هم مثل ویچر 2 میرفتن با مایکروسافت دیل میبستن که اصلا بازیشون رو پلی استیشن نیاد هیچوقت :D

دی ال سی بازی از واجباته؟ D:

یازی اصلیو قدیما رفتم اوایلشو .. موقع باگا.. الان میخوام بخرمش و تمومش کنم ، ولی با دی ال سیش حیلی گرون در میاد D:

پس بگین دی ال سی محتواش چجوریه و از اون حالتاس که بازی نکنی ینی در حق خودت ظلم کردی؟ D:

• Like
Reactions: Love Console

یازی اصلیو قدیما رفتم اوایلشو .. موقع باگا.. الان میخوام بخرمش و تمومش کنم ، ولی با دی ال سیش حیلی گرون در میاد D:

پس بگین دی ال سی محتواش چجوریه و از اون حالتاس که بازی نکنی ینی در حق خودت ظلم کردی؟ D:
قطعا و بدون تردید!

بستگی به قیمتش داره
ولی از محدود dlc های هست که من دوست داشتم
بعضی ها نظرشون اینه که از داستان اصلی هم بهتره
و یه پایان جدید برات باز میکنه
د یک کلام بله خیلی خوبه

سلام من بازيو ىو استيم خريدم ميخام بازيش كنم فقط اينكه زيرنويس گیم ساب اوکیه و کار میکنه روش ؟ موقع اجرا حذف نمیکنه زیرنویسو؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه قبل خرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or