Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
آپدیت 2.1 ps5 دیروز منتشر شد همرا با باند ultimate edition
17 گیگ

طبقه گفته سازندگان اخرین آپدیت بزرگ سایبرپانک بود اضافه شدن سیستم مترو و ...
دمشون گرم تا اومدن gta v میشه بسیار ازش لذت برد اونم همراه با دی ال سی ناب فنتوم لیبرتی

من اوایل بازیم به یه باگ بدی برخوردم هرکاری میکنم ماشینم نمیاد اصلا اون دکمه درخواست ماشین قرمزه کار نمیکنه با اینکه مراحل اولیه رو رد کردم چیکارش باید بکنیم؟ الانم که آپدیت جدید دادن با شخصیت مرد هم شروع کردم صداش خوبه ولی انقدر از صدای زنه تعریف میکنید بخاطر اینو اون باگ مسخره میخوام بازیو از اول شروع کنم :D

من اوایل بازیم به یه باگ بدی برخوردم هرکاری میکنم ماشینم نمیاد اصلا اون دکمه درخواست ماشین قرمزه کار نمیکنه با اینکه مراحل اولیه رو رد کردم چیکارش باید بکنیم؟ الانم که آپدیت جدید دادن با شخصیت مرد هم شروع کردم صداش خوبه ولی انقدر از صدای زنه تعریف میکنید بخاطر اینو اون باگ مسخره میخوام بازیو از اول شروع کنم :D
تو خود بازی هم نوشته این قابلیت در حالت بتا هست و ممکنه بعضی وقت ها کار نکنه ( یعنی در دنیای سایبرپانک و نایت سیتی این تکنولوژی در حالت بتا هست طبق نوشته های داخل بازی :دی ) اگه هر جا میری و هر سیوی رو میاری کار نمیکنه عجیبه ولی اگه 4 بار میاد 4 بار نمیاد اوکیه .

• Like
Reactions: Siavash_MH
در مورد ماشین مشکلی نیست بعضا اینطوری میشه، نمیدونم چرا
ولی به نظر من حتما با شخصیت زن بازی کن، صحنه های دراماتیک زیادی داره بازی و شخصیت زن فوقالادست
و در ضمن نقش مکمل بازی مرده و اگه شخصیت اصلی زن باشه خیلی بهتره، شخصیت اصلی و مکمل هر دو مرد باشه یکمی، یجوری میشه
من خودم اگه هزار بار هم بخوام بازی کنمش دوباره، قطعا هر هزار بار رو شخصیت زن برمیدارم، حتی (فکر این که تو این بازی با شخصیت مرد بازی کنم رو) هم دوست ندارم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

من هم تصمیم گرفتم دوباره بازی رو شروع کنم از نقطه صفر همراه با اتمام DLC.
اولین بار سه سال پیش یعنی اواخر دسامبر 2020 بازی رو تموم کردم. قطعا بازی الان خیلی فرق کرده و پیشرفت کرده. واقعا میشه گفت که بازی الان به نسخه Ultimate تبدیل شده!
به نظرم بهترین موقع هستش برای اینکه دوباره از اول بازی رو شروع کنم. خصوصا روی PC که گرافیک بازی پیشرفت کرده و Path Tracing و DLSS 3.5 RR اضافه شده.
این نکته رو هم بگم که روی PC می تونید DLSS 3.5 RR با RT عادی هم روشن کنید با آپدیت 2.1 و نیازی به روشن کردن PT نیست.

من هم تصمیم گرفتم دوباره بازی رو شروع کنم از نقطه صفر همراه با اتمام DLC.
اولین بار سه سال پیش یعنی اواخر دسامبر 2020 بازی رو تموم کردم. قطعا بازی الان خیلی فرق کرده و پیشرفت کرده. واقعا میشه گفت که بازی الان به نسخه Ultimate تبدیل شده!
به نظرم بهترین موقع هستش برای اینکه دوباره از اول بازی رو شروع کنم. خصوصا روی PC که گرافیک بازی پیشرفت کرده و Path Tracing و DLSS 3.5 RR اضافه شده.
این نکته رو هم بگم که روی PC می تونید DLSS 3.5 RR با RT عادی هم روشن کنید با آپدیت 2.1 و نیازی به روشن کردن PT نیست.
بله خیلی فرق کرده
حتی سیستم اپگرید و پرک ها هم به کلی فرق کرده و بسیار بهتر شده
درضمن فانتوم لیبرتی برات میشه یکی از بهترین بازی های عمرت که تا اخر عمرت یادت میمونه

تو خود بازی هم نوشته این قابلیت در حالت بتا هست و ممکنه بعضی وقت ها کار نکنه ( یعنی در دنیای سایبرپانک و نایت سیتی این تکنولوژی در حالت بتا هست طبق نوشته های داخل بازی :D ) اگه هر جا میری و هر سیوی رو میاری کار نمیکنه عجیبه ولی اگه 4 بار میاد 4 بار نمیاد اوکیه .

آره هر جا میرم نمیاد همش مجبورم ماشین بدزدم پلیس میوفته دنبالم :D یکی از دوستان گفت از سیو چند تا مرحله قبل لود کنم که هنوز تست نکردم با این آپدیت جدید که دادم تو فکرمه نیوگیم بزنم کلا 6-7 ساعت اول بازیم. چقدر آپدیتاشم حجمش بالاس اندازه یه بازیه.

در مورد ماشین مشکلی نیست بعضا اینطوری میشه، نمیدونم چرا
ولی به نظر من حتما با شخصیت زن بازی کن، صحنه های دراماتیک زیادی داره بازی و شخصیت زن فوقالادست
و در ضمن نقش مکمل بازی مرده و اگه شخصیت اصلی زن باشه خیلی بهتره، شخصیت اصلی و مکمل هر دو مرد باشه یکمی، یجوری میشه
من خودم اگه هزار بار هم بخوام بازی کنمش دوباره، قطعا هر هزار بار رو شخصیت زن برمیدارم، حتی (فکر این که تو این بازی با شخصیت مرد بازی کنم رو) هم دوست ندارم

پس یه نیوگیم لازم داریم چون مراحل ابتدایی بازی هم خیلی خفن بودن بدم نمیاد دوباره تجربشون کنم. صدای شخصیت مرد وی یه مدل خاصیه نمیشه زیاد تحملش کرد. الان صداشو تو چند تا کلیپ دیدم آره واقعا جالبه یه صدای گیرایی داره.

آره هر جا میرم نمیاد همش مجبورم ماشین بدزدم پلیس میوفته دنبالم :D یکی از دوستان گفت از سیو چند تا مرحله قبل لود کنم که هنوز تست نکردم با این آپدیت جدید که دادم تو فکرمه نیوگیم بزنم کلا 6-7 ساعت اول بازیم. چقدر آپدیتاشم حجمش بالاس اندازه یه بازیه.
البته اوایل بازی ماشین بنابر دلایلی در دسترس نیست، اگه این قسمت از بازی رو رد نکردید، ممکنه به این خاطر باشه.

من داشتم تایملاین اصلی رو پیش میرفتم به یکباره گوشه ی تصویر واسم نوشت cdpr presents phantom liberty... . فکر کنم وارد مرحله یک دی ال سی شدم. حالا سوالی که دارم درباره ی پایان های بازیه. این همزمان شدن اتفاقات روی پایان ها اثر میزاره؟ بازی چنتا پایان داره؟ در یک playthrough چنتاشو میشه دید؟

من داشتم تایملاین اصلی رو پیش میرفتم به یکباره گوشه ی تصویر واسم نوشت cdpr presents phantom liberty... . فکر کنم وارد مرحله یک دی ال سی شدم. حالا سوالی که دارم درباره ی پایان های بازیه. این همزمان شدن اتفاقات روی پایان ها اثر میزاره؟ بازی چنتا پایان داره؟ در یک playthrough چنتاشو میشه دید؟
اگر فانتوم لیبرتی رو‌ تموم کنید یک پایان جدید اضافه میشه. تعداد پایانهایی که میشه دید بستگی به بازی کردنتون داره.‌ اگر ساید میشن ها رو رفته باشید و همه ی پایان ها براتون باز باشن، با یک بار بازی و سیو کردن قبل از شروع مرحله ی آخر میشه همه رو‌ دید

اگر فانتوم لیبرتی رو‌ تموم کنید یک پایان جدید اضافه میشه. تعداد پایانهایی که میشه دید بستگی به بازی کردنتون داره.‌ اگر ساید میشن ها رو رفته باشید و همه ی پایان ها براتون باز باشن، با یک بار بازی و سیو کردن قبل از شروع مرحله ی آخر میشه همه رو‌ دید
سیو هم نکنید بازی رو که تموم کنید دوباره میاره از قبل از ورود به آپارتمان اون دختره هاناکو اوساما و میتونید وارد آپارتمان نشید و برگردید بازی رو ادامه بدید

سیو هم نکنید بازی رو که تموم کنید دوباره میاره از قبل از ورود به آپارتمان اون دختره هاناکو اوساما و میتونید وارد آپارتمان نشید و برگردید بازی رو ادامه بدید
دقیقا. فقط مشکلش اینه که باید یه ۲۰ دقیقه حداقل مراحل تکراری بازی کنی تا به نقطه ی انتخاب برسی.

• Like
Reactions: arthur97

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or