Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
توصیه ای هم که بکنم این هست که حتما شخصیت زن رو بردار چون voice acting بشدت بهتری نسبت به صدای مرد داره

نکته اینجاست که ویس اکتر V مرد اصلا بد نیست که کاملا هم اوکی و راضی کننده س، اما V زن... خارق العاده س حقیقتا. شخصیتی که تزریق میکنه به کرکتر با صداش و نحوه بیانش..

بعد از اون اتفاقات عجیب و غریب و دلسرد کننده ای که برای Cyberpunk 2077 در زمان انتشارش افتاد و همه ما رو نا امید کرد و با انتشار نقد ها و ویدیو های گیم پلی این بازی ( چه بر روی کنسول های نسل هشت و چه بر روی کنسول های نسل نهم و نسخه پی سی البته وضعیت بهتری داشت به نسبت نسخه های کنسولی ) و گیمر هایی که در همین بازیسنتر بازی رو تجربه کرده بودن واقعا دیگه هیچ دل و دماغی برای بازی کردنش نبود و خیلی ها میدونم منتظر موندن تا برای بازی آپدیت های مختلفی بیاد و بازی به یه ثباتی برسه، تا بتونن بازی رو تجربه کنن.

من هم به تازگی شروع به بازی کردن Cyberpunk 2077 بر روی کنسول پلی استیشن 5 کردم. اول این رو بگم این منتظر موندن واقعا ارزشش رو داشت و حیف بود این بازی رو بخوایم در زمان انشارش و به نوعی همون ماه ها تجربه کنیم و میدونم اگر همون ماه ها شروع به بازی کردنش میکردم، چیزی جز اعصاب خرابی و حرص خوردن نداشت، اونم برای بازی که میدونستم پتانسیل به شدت بالایی داشت برای یک بازی با کیفیت که زیر خروار ها حرص و طمع و اشتباهات محاسباتی !!! تیم سازنده داره له میشه و به راحتی هر چه تمام تر این پتانسیل هدر میره !

یه توضیحی بدم و نیازی واقعا نیست بگم چه بر سر این بازی اومد ( دوستان خودشون به صورت کامل در جریان هستن و خبر دارن چه بر سر این بازی اومد ) و چه اشتباهات بزرگی استودیوی سازنده ( و فشار سهام دار ها و اسپانسر ها و ... ) بر سر ساخت این بازی کرد و واقعا هنوز که هنوزه موندم چه چوری این بازی رو اصلا بر روی کنسول های نسل هشتمی توسعه دادن ؟ بازی ای که حداقل، حداقل در طراحی مراحل شهری، تراکم شهری، جو و اتمسفر و پویایی دنیای بازی و اون چیزی که تو ذهن تیم سازنده بود، اصلا کنسول های نسل هشتمی توان پردازشش رو نداشتن و اگر قصد چنین کاری رو داشتن که البته همین کار رو هم کردن، بخش های دیگه بازی آسیب های جدی دید و یعنی این سردرگمی و ساخت بازی روی کنسول های نسل هشتمی و نسل نهمی به شدت اون پتانسیل های موجود در بازی ضربه زد و اصلا این بازی نباید روی کنسول های نسل هشتمی منتشر میشد.

من تو این پستم شاید فقط به دو قسمت جنبه های طراحی شهری بازی صحبت کنم ( و مقداری هوش مصنوعی NPC ها ) و بیشتر روی این موضوع تاکید دارم و میخوام دربارش صحبت کنم. وقتی در همون زمان انتشار digital foundry اومده بود گفته بود که باز Cyberpunk 2077 از لحاظ تراکم شهری و طراحی یک شهر، بهترین چیزی هستش که در صنعت گیم تا به حال ساخته شده واقعا پر بیراه نمیگفت و من وقتی این بازی رو دارم بازی می کنم بیش از پیش به صحبت های digital foundry باورمندیم بیشتر میشه.

من چند تا ویدیو برای دوستان به صورت نمونه مثال میذارم و شاید بشه با دیدن این ویدیو ها به عظمت طراحی شهری بازی پی برد. الان در همین اولین ویدیویی که میذارم واقعا این تراکم شهری، طراحی خونه ها، ساختمان های متوسط و بزرگ پل های هوایی، برج های بزرگ، نما های دور ( draw distance ) و این همه طراحی تو در توی شهری و چند ضلعی های بیشمار که دارن در یک پلان تصویری گیم پلی بازی پردازش میشن واقعا فوق العادست.
View attachment Cyberpunk 2077_20230511221221.mp4

من بار ها شده با دیدن این مقدار از تراکم شهری و پویایی محیط دقایق بسیاری همین طور به دیدن قسمت های مختلف شهر خیره میشم و لذت می برم و واقعا حس غوطه وری عجیبی به آدم دست میده و یک نکته مهم اینه که به جز این که میشه در کوچه پس کوچه های این شهر قدم زد، بر روی سقف این خونه ها و ساختمان ها قدم زد و لذت برد و چون نمیخوام چیزی رو اسپویل کنم، این طراحی شهری تو در تو و قدم زدن روی سقف ساختمان ها و .... بی دلیل نیست و در طراحی مراحل بازی کاربرد داره و ....

توجه : من کیفیت ویدیو ها رو به دلیل این که بشه در سایت آپلود کرد پایین آوردم و دیگه خودتون میدونید دیدن گرافیک اصلی بازی از خروجی 4K تی وی چقدر لذت بخش تر هستش و ..
View attachment Cyberpunk 2077_20230620211519.mp4

با آپدیت های مختلفی که بر روی کنسول پلی استیشن 5 اومد واقعا گرافیک بازی در حال حاضر فوق العادست؛ این انعکاس نور بر روی فلزات، آجر، شیشه ها و ... ساختمان ها و برج های مختلف و چراغ های نورانی سطح شهر و اون رنگ بندی منحصر به فرد دنیای بازی و همین طور کیفیت بالای بافت ها و استفاده فوق العاده از ambient collection در جای جای بازی و استفاده از برخی ویژگی های ray tracing و بسیار موارد دیگه واقعا باعث شده گرافیک بازی در سطح بسیار بالایی باشه.
View attachment Cyberpunk 2077_20230521230926.mp4
View attachment Cyberpunk 2077_20230529210318.mp4

View attachment Cyberpunk 2077_20230529211143.mp4

این طراحی شهری طوریه که شما با گشت و گذار در محیط ( که همیشه پاداش های خوبی این گشت و گذار میتونه برای شما به همراه داشته باشه ) میتونید به سیستم طراحی آب و فاضلاب شهری ( فقط یک مثال بود که زدم ) آشنا بشید و به صورت کلی منظور اینه که پشت طراحی صورت گرفته این شهر سایبرپانکی فکر و ذهنیت درست بوده و همین طور سازندگان بازی نیومدن یه سری محیط بی معنا طراحی کنن و واقعا به هر قسمت از شهر که قدم بگذارین معنا، مفهوم و سبک هنری و بافت اجتماعی مخصوص به خودش رو داره و از این حیث باید به سازندگان بازی تبریک گفت که چنین شهر زنده و تو در تویی طراحی کردن. در حال حاضر هیچ بازی در صنعت گیم نیست که حداقل در این بخش بتونه رقیب سایبر پانک بشه.
View attachment Cyberpunk 2077_20230624001609.mp4

متاسفانه چیزی که باعث شده طراحی فوق العاده این شهر نصفه نیمه بمونه، هوش مصنوعی NPC ها هستش. الان بعد از آپدیت های مختلفی که برای بازی اومده، شما شاهد تعداد بالای NPC ها در بخش های از محیط شهری ( جاهایی که مثلا چهار راه هست و یا اصولا قسمت هایی از شهر که مقدار جمعیت باید بیشتر باشه و با توجه به زمان بازی این مقدار کم و زیاد میشه ) هستش که حس خوبی بهتون دست میده و مثلا احساس می کنید که این ساعت از روز چقدر شهر شلوغه و ترافیک هستش و از این قبیل موضوعات.
View attachment Cyberpunk 2077_20230511225011.mp4

تا این جای کار مشکلی نیست. مشکل از جایی شروع میشه که شما در بازی تعامل خاصی با NPC ها ندارید و نمیدونم شاید بازی کردن یک بازی مثل RDR2 و تعامل با NPC ها و دیدن اون بازی باعث شده دیگه تعامل با NPC ها در Cyberpunk 2077 کهنه و منسوخ شده به نظر بیاد. البته بگم، NPC ها در Cyberpunk 2077 مثلا به فعالیت های خودشون مشغول هستن و با توجه به شغل و کاری که دارن میبینید در طول شبانه روز مشغول به وظایف کاری خودشون هستن و یا مثلا یه سری از NPC ها دارن خوش میگذرونن، پیاده روی میکنن، استراحت میکنن، غذا میخورن، یا مثلا یک NPC میبینید داره گیتار میزنه و خیلی موارد دیگه؛ این قسمت ها خوب طراحی شده. مشکل جایی هستش که شما هیچ تعاملی با NPC ها نمیتونید داشته باشید و در این بخش واقعا بازی عقب مونده به نظر میرسه.

صحبت سر بخش های دیگه بازی زیاده. من توصیم به دوستان گیمر اینه که روی آخرین درجه سختی بازی کنن و این باعث میشه شما از قابلیت های مختلف بازی، به خصوص بخش مخفی کاری استفاده های بیشتری بکنین و درجه سختی بالا تر شما رو در جاهایی مجبور میکنه بازی رو به صورت مخفی کاری پیش ببرید ( نه فقط مخفی کاری، بلکه باعث میشه گیم پلی بازی واقعا چالش برانگیز تر و لذت بخش تر بشه ) و اصولا باعث میشه بر روی آپگرید های شخصیت بازی، اسلحه و ....حساسیت بیشتری به خرج بدین.

در نتیجه، Cyberpunk 2077 در حال حاضر با ثبات و پایدار هستش و البته شنیدم بازم قرار هستش یک آپدیت «بزرگ گرافیک/گیم پلی برای بازی در مهر ماه منتشر بشه» و خودم اوایل بازی هستم و نمیدونم شاید باز هم منتظر بمونم !!! تا مهر ماه بازی رو با گرافیک و گیم پلی بهتر تجربه کنم. همین الانش هم بازی لذت بخشه ولی من انقدر خوشم اومده از بازی که شاید تا مهر ماه صبر کنم و بازی رو از دوباره بشینم پاش و بازیش کنم.​

آخرین ویرایش:
واقعا cdpr چی پیشه خودش فکر کرده که میگه بازی موقع لانچ خوب بوده و تنفر داشتن از بازی cool بودن حساب میشده؟ ع

یه خورده اوضاعشون خوب میشه خر گازشون میگیره.

فکر میکردم یکم آدم شده باشن.

واقعا cdpr چی پیشه خودش فکر کرده که میگه بازی موقع لانچ خوب بوده و تنفر داشتن از بازی cool بودن حساب میشده؟ ع

یه خورده اوضاعشون خوب میشه خر گازشون میگیره.

فکر میکردم یکم آدم شده باشن.
چنین چیزی نگفتن

IMG_20230630_012553_696.jpg

دوستان من تا الان این بازیو تجربه نکردم به خاطر مشکلاتی که گفته شد داره ولی شدیدا دوست دارم تجربش کنم
میخوام بدونم الان توصیه می کنید تجربش کنم یا صبر کنم مهرماه که اپدیت جدید میاد؟ضمنا کنسول ps5 دارم
یک سوال دیگه هم که دارم اینه که اگر دیسک نسخه ps4 رو بخرم میتونم بدون مشکل به نسخه ps5 اپدیت کنم؟(کلا تمایل دارم روی دیسک داشته باشمش و اینکه میخوام در بهترین شرایط و با بالاترین کیفیتی که سازنده پیش بینی کرده روی ps5 تجربه کنم برای همین خیلی سوال پرسیدم😁)

دوستان من تا الان این بازیو تجربه نکردم به خاطر مشکلاتی که گفته شد داره ولی شدیدا دوست دارم تجربش کنم
میخوام بدونم الان توصیه می کنید تجربش کنم یا صبر کنم مهرماه که اپدیت جدید میاد؟ضمنا کنسول ps5 دارم
یک سوال دیگه هم که دارم اینه که اگر دیسک نسخه ps4 رو بخرم میتونم بدون مشکل به نسخه ps5 اپدیت کنم؟(کلا تمایل دارم روی دیسک داشته باشمش و اینکه میخوام در بهترین شرایط و با بالاترین کیفیتی که سازنده پیش بینی کرده روی ps5 تجربه کنم برای همین خیلی سوال پرسیدم😁)
به نظرم صبر کن برای پچ مهر ماه. با توجه به اخباری که ازش اومده، تجربه بازیو خیلی بهبود میده.

امکان آپگرید به نسخه PS5 با دیسک PS4 هست، فقط حواست باشه ریجن دیسک با اکانتت یکی باشه. چندتا پست تو فروم های خارجی خوندم که مردم بخاطر مغایرت ریجن دیسک با اکانت برای آپگرید به نسخه PS5 مشکل داشتن.

البته اگه زیاد برات مهم نیست که بازیو روی اکانت اصلیت بری، میتونی یه اکانت دیگه با ریجن دیسکت بسازی که این مشکلو نداشته باشی.

• Like
Reactions: .SoRoUsH.
به نظرم صبر کن برای پچ مهر ماه. با توجه به اخباری که ازش اومده، تجربه بازیو خیلی بهبود میده.

امکان آپگرید به نسخه PS5 با دیسک PS4 هست، فقط حواست باشه ریجن دیسک با اکانتت یکی باشه. چندتا پست تو فروم های خارجی خوندم که مردم بخاطر مغایرت ریجن دیسک با اکانت برای آپگرید به نسخه PS5 مشکل داشتن.

البته اگه زیاد برات مهم نیست که بازیو روی اکانت اصلیت بری، میتونی یه اکانت دیگه با ریجن دیسکت بسازی که این مشکلو نداشته باشی.
برام مهمه که روی اکانت خودم باشه
مرسی که گفتید

منم تا الان بازی نکردم یه سوال برای من پیش اومد الان پچ مهر ماه بازی جدید نمیاد که ؟ یعنی من الان بازی رو بخرم مهر ماه میشه اپدیت کرد و بازی کرد ؟ چون اگر پچ اش خوب باشه یهو میبینی قیمت بازی میره بالا
الان خیلی قیمت خوبی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or