باورم نمیشه که تا یک ماه پیش از این مایه ننگ دفاع میکردم
این بازی در کنار fallout76 جدی جدی بزرگ ترین کلاه برداریه تاریخه...
باگ . مشکلات گرافیکی . فیزیک شکننده . AIیی که وجود نداره و مشکلات گیم پلی بخوره تو سرشون
این بازی حتی در حدی نیست که اسمش RPG گذاشت لایف پف ها و انتخاهای پلیر تو داستان هیچ تاثیر خاصی نداره تک تک چیزایی که تو نمایشا وعدش داده بودن دروغه بیخود نبود که اسم RPG رو از رو پروفایل بازی برداشتن
بدتر از همه اسم و داستان بازیه که عملا هیچ ارتباطی با سبک cyberpunk نداره کجاست اون آینده تاریک؟ کجاست تاثیر تکنولوژی رو انسان؟ تم هایی مثل هویت انسان کو؟
نمیدونم چرا خیلیا میگن داستان بازی قشنگه والا تا جایی که من دیدم پایان های بازی چیزی ندارن که بگی wow شخصیت های اصلی که v و سیلورهند باشن هیچ ویژگی و شخصیت پردازیه خاصی ندارن بخشی از این ایراد بخاطر کیانو ریوزه که هرکاریش کنی صداش به چنین کرکتری نمیخوره
قشنگ مشخصه این بنده خدا رو فقط بخاطر محبوبیتش وارد پروژه کردن تازه میخواستن برای ویچر بعدی هنری کاویل رو هم بیارن
قشنگ تر از اون دفاع گیب نیوئل و دروغ هایی که مردم رو pc از بازی راضین و سونی نباید بازی رو از استور پاک میکرد پس اینایی که از بهینه نبودن . باگ ها و مشکلات فریم مینالن کین؟
یه وقت اشتباه نکنین این دفاع های ایشون اصلا بخاطر این نیست که مدیر ولو هستن و بازی های CDPR پرفروش ترین بازی های استورشون هست!
بجز کسایی که بازی رو خریدن دلم به حال اون سازنده های بیچاره میسوزه که از سال 2016 ساخت بازی رو با هدف یه rpg سوم شخص پارکور و ماشین های پرنده شروع کردن و با اینکه تا 2022 وقت داشتن بخاطر مدیرای کورپویی که چیزی از کیفیت حالیشون نمیشه همچین دیزستری رو عرضه کردن
آدم بازیه نصفه نیمه و ناکامل بخواد بازی کنه میره سراغ چیزایی مثل mgs5 که دست کم از گیم پلی یچی نصیبش بشه.
خدا رو شکر که قبل از در امدن گند نسخه های دیجیالی ریفاند کردم بجاش تو تخفیف ها GOT خریدم الان نصف پولمم دارم راحت سریه بعدی یچی رو میخرم که قابل بازی باشه