اومدم بگم که یکمی هایپم برای بازی کاهش پیدا کرد ولی کلا نمایش خیلی خوبی بود
اکثرا با چیزهایی که از CD Project انتظار نداشتم، شگفت زده شدم...مثلا گانپلی و اسلحههای خفنی که نشون دادن و کلا تمرکزی که روی گیمپلی شده بود. از این نظر مثل این بود که یه شوتر سازِ با تجربه اومده و بهترین FPSای که میتونسته رو خلق کرده...گانپلی خیلی خیلی خفن بود و کلا دیدم رو به بازی عوض کرد
ولی توسط چیزهایی که از CD Project انتظار بالایی داشتم، یکمی ناامید شدم...مثلا یکمی منتظر شخصیتهای خفنتر و دیالوگهای جالبتری بودم...توی نمایش با خیلی از شخصیتها آشنا شدیم و کلی انتخاب و تعاملهای مختلف داشتیم اما تقریبا همهی رودرروییها در اون حدی که فکر میکردم (و هایپ شده بود) جذاب نبود... مخصوصا اون یارو Jackie که اکثر نمایش باهامون بود ولی حداقل برای من نتونست خودشو به عنوان یه شخصیت خفن توی بازی ثابت کنه...میدونم بازی هنوز کلی کار داره و این نمایش تمرکزش روی داستان و شخصیتها نبود ولی اگه مثلا یه تیکه از گیمپلی Witcher 3 رو جدا کنیم و فقط تعامل شخصیتها و دیالوگاشون رو با Cyberpunk 2077 مقایسه کنیم، تفاوتها مشخص میشه.
در نهایت بگم که یکمی اتمسفر خفنتری رو انتظار داشتم
انتظاره دیگه...وقتی منتقدهایی که نمایش بازی رو دیدن چند ماه هایپ میکنن که بازی انگار از آینده اومده و ...، انتظار بالا میره
ولی کلا دیدن دنیای منحصربفرد و متفاوتی که CD Project توی زمینهی سایبرپانک ساخته، خیلی جذاب بود.
پیشنهاد میکنم دوستانی که بیشتر سایبرپانک تاریک با اتمسفر خفنتر و سنگینتر رو دوست دارن، Observer رو یه امتحانی بکنن...بازی خطی هستش و کلا گیمپلی دیوانهواری مثل 2077 نداره ولی اون اتمسفر و حس و حال سایبرپانک رو خیلی دقیق و با جزئیات خیلی بیشتری، پیادهسازی کرده.
در نهایت هم مثل خیلیهای دیگه اصلا درک نمیکنم که میگید بازی روی کنسولهای این نسل نمیتونه اجرا بشه و وای چی کار کنیم که کنسولامون توان اجرایی اینو ندارن و غیره
به نظرم کنسولا وقتی میتونن بازیهای اپن ورلدی مثل همین W3 یا Horizon یا RDR2 رو اجرا کنن، مطمئنا اینم میتونن.
یه چیز دیگه که خیلی ازش راضی بودم، پیادهسازی و تمرکز بیشتر روی عناصر RPG بود که خیلی خیلی ازشون استقبال میکنم