یه سری مود نسبتا خوب چند روزیه نصب کردم، گفتم لیست کنم شاید دوست داشتید تست کنید:
-این خیلی سبک ولی تاثیر گذاره،
سایه هارو بهتر میکنه (بدون افت فریم) میتونید تاثیرش رو
اینجا ببینید.
-این یکی rim light روی کاهش میده، لباس ها و پوست و... زیادی برق میزنن، با این یکم معتدل تر میشه و همینطور انعکاس نور مو ها خیلی بهتر میشن. میتونید
اینجا و
اینجا ببینید.(موها رو تو این دومی دقت کنید، به نظرم که خیلی بهتر شدن)
البته 2 ورژن داره، یکیش به همه آبجکت ها اثر میکنه، یکیش فقط به مو ها (پیشنهادی).
-این دو مود مخصوص رانندگی کردنه، جفتش هم خوبه. این
یکی رو من خودم نصب کردم.
اینم قبلا نصب بود ولی دومی رو بیشتر ترجیح میدم (سلیقه ایه).
-با
این مود میتونید مدل مو رو عوض کنید (روی سیو یه چیزی رو تغییر میده، ولی به هرحال بکاپ بگیرید بد نیست)
-این 2 تا هم که یه تغییراتی به دکمه ها میدن، قابلیت راه رفتن آهسته به پیاده/سواره اضافه میکنه (بد نیست، موقع ماموریت ها دنبال کسی بخواید برید، سرعت عادیش بالاس، نمیشه هماهنگ شد با طرف، یا حتی رانندگی بخواید chill کنید تو شهر به کار میاد).
اولی و
دومی (من دومی رو یه ورژن ساده ش رو ریختم که فقط آهسته راه رفتن رو اضافه میکنه، 2-3 تا دکمه هم جاهاش عوض میشه برای یوزر فرندلی تر شدن)
-
اینم بد نیست draw distance رو بیشتر میکنه، یکم شاید افت fps بیاره. (فعلا درست تستش نکردم)
-ریشید هم خیلی تست کردم فعلا، ولی اکثرا یه ایرادی داشتن که باید بهش ور برید تا برسید به نتیجه دلخواه، ولی حتما توصیه میشه، حالتی که برای خودم فیکس کردم خیلی سبک و تصویر clear تری میده فعلا تا شاید یه چیز جدید و بهتر بیاد/برسم.
بقیه مود هارو هم نگاه کردم، چیز بالقوه ای ندیدم فعلا، اگه کسی چیز باحالی تست کرده،
معرفی کنه لطفا.
بازی هم واقعا هرچی میرم جلوتر جذاب تر میشه، یه لحظه هایی حس میکنم فالوته، یه جاهایی حس gta v میده، یه جاهایی ویچر و آرخام نایت یا حتی فارکرای و... در مجموع ترکیب لذت بخشی شده! ولی بیشتر حس یه gta v کامل شده رو داره که زمانش آینده س ( از نظر اتمسفر ).