بعد نمایش های بازی یک سوال بزرگی که برام پیش اومده اینه که اصلا نتونستم انتخاب کنم از بین 3 بک استوری اصلی... حتی مطمئن نیستم کاراکترمو female کنم یا male
فقط میدونم قراره ساعت ها سر Customizationش وقت بزارم و امیدوارم از این چیزی که گفتن بیشترش کنن
اونقدر کامل بنظر نمیومد
(یک ویدیویی دیدم میگفت همه ی customization بازی یسری ایتم از پیش تعیین شدست که اپلای میکنی... مثلا 10 تا چشم. داره. ولی نمیتونی دستی بزرگ و کوچیکش کنی. اینور اونورش کنی. بکشیش یا صاف نگهش داری یا ... میفهمین منظورمو)
حالا بگذریم. الان یک ویدیو دیدم که طرف توی چند دقیقه اومد این 5 ساعت گیمپلی رو توی هر بک استوری توضیح داد چی هست و چی میشه. کاراکتر ها چجورین و ...
و واقعا shave شدم
تو هر بک استوری، رسما با یک بازی تمااااما جدید و کاراکترای متفاوت طرفیم! همین 5 ساعت گیمپلیش! فکر نمیکردم اینقدر فرق کنه! حتی این انتخاب، بک استوری بقیه کاراکتر ها رو هم تغییر میده! هنوز تو کتم نمیره وسعت این بازی و واقعا نمیتونم صبر کنم تا دستم بره رو کنترلر و کاراکترمو بسازم و تو دنیاش خودمو غرق کنم
پ.ن1. امیدوارم نسخه نسل 8یش هم خوب باشه
با این اوضاع قطعا تا مدت زیادی دستم سمت نسل بعد نخواهد رفت. دیگه مجبورم رو این نسل تجربش کنم...
پ.ن2. بین کلاسا همشون باحالن
تهش از Corporate خوشم اومد و خیلی bada$s تره ولی یکمم b!tchـی تره
خودم ازونجایی که اصلا اینجوری نیستم، خوشم نمیاد اینجوری بازی کنم
nomad انتخاب دومم بود... کاشکی یک ویدیو کامل رسمی بدن با این بک استوریا اشنامون کنن بهتر نظر بدیم... (تازه این فقط back story عه! خدا به بازی اصلی رحم کنه
)
پ.ن3. دارم از CDPR نا امید میشم
اینا از 2011 تا 2015 رسما خدایگان سینماتیک های خفن بودن و برای این بازی دارن کم کاری میکنن
یک گیمپلی درست حسابی نمیدین اقلا دو سه تا سینماتیک خفن نشون بدین
ویچر 4-5 تا داشت اگر اشتباه نکنم. تو همون دوران تیزر معرفی همین هم خیلی خفن بود... سینماتیک نشون بدین
بیشتر به دل میشینه