Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
شما هنوز با consumer rights اشنایی نداری کسی که پیش خرید کرده با روزه عرضه درسته فرقه ندارن اما این که شما کالایی رو زمان بندی کنی و بر اساس اون عمل نکنی هم جزو consumer rights هست حالا تو ایران این چیزا نیست اشنایی ندارین عیبی نداری اما قوانین و حقوق مشتری رو جاهای دیگه تو ذهنتون عوض نکنین این دلیل وجود ریفاند دقیقا از همون حقوق مشتری میاد نه که دوست نداشتی پولتو پس بگیر برو

دقیقا consumer rights می گه بهت گفتن فلان تاریخ می تونی پروداکت رو تحویل بگیری، نتونستی به راحتی پولتو پس بگیر. دیگه بیشتر از این پری اوردر حقی ایجاد نمی کنه.
حالا شما می گی کافی نیست، باید استودیو رو آتیش زد احتمالا consumer rights BC edition.

نکته عجیب اینه که CDPR همیشه forefront بحث consumer rights و ماکسیمم حال دادن به مشتری بوده. از GOG بگیر تا ساپورت ویچر ۳ که کلی dlc رایگان دادن واسش، تا خود ۲۰۱۸ که X1X رو پچ کردن، ۲ تا اکسپنشن عالی با قیمت واقعا مفت دادن. حالا هم که قول دادن نه تنها بازی رو کنسول های نسل بعد پچ پرفرمنسی (رزلوشن و فریم) دریافت می کنه، بلکه یکی ۲ سال بعدشم یه نسخه کاملا نسل بعدی (ری تریسینگ و امثالهم) به صورت رایگان عرضه می کنن. واقعا عجیبه سر این استودیو با این سابقه بخوایم بحث کنیم.

آخرین ویرایش:
مدیر ها کجان؟
چند نفر گروهی ریختن اینجا، همین یه تاپیکم میخوان خراب کنن.
حرف مسخره میزنن و جواب منطقی میگیرن و بعدش شروع به تخریب شخصی و ترول های شونه تخم مرغی میکنن.

انگار بار اوله یه بازی تاخیر میخوره که علم دست گرفتن فریاد سر میدن.
اره ۲۰ بار دیگه هم میگیم.
ریفاند کنید اگه ناراحتید.
تاخیر خوردن یه بازی چیز جدیدی نبوده. اکثرا تجربه اش میکنن.
امکان ریفاند هم همیشه فراهمه.
ریفاند کنید هرچی میخواید بخرید با پولش.
حمایتتون رو هم از CDPR دریغ کنید و اینجوری درس خوبی بهشون بدید.
تمام!!!

این the refund مسخره کردن پروفایل منه؟
WoW.
بازی مشکل داشته باشه نقد می شه و کسی هم‌ نمیخره. ربطش به موضوع الان چیه؟
نه the refund که میم جدید هست که باید درست کنیم خیلی کارایی داره و امروز کشف شد :D مشخصا برای یک نفر نیست wow :D
وقتی مشخصا شما پستی رو نمیخونی و ریفاند ریفاند میکنین همین میشه که برای احمد توضیح دادم با این تاخیر های ناگهانی انتظار ها از بازی میره بالا و وقتی شما با این همه زمان ساخت و تاخیر برای درست کردن مشکلات میکنی دیگه جای این که بازی بخواد مشکلات داشته باشه نمیونه نتیجه میشه این که کوچکترین مشکلی کوه میشه اون وقت برای چیزای شاید خیلی ساده بازی لودر بشه

من این وسط این DLC های رایگان ویچر 3 رو متوجه نشدم... دقیقا کدوم DLC ها؟ :D
دو تا DLC بازی که پولی بود:D

بازی به جز ۲ تا اکسپنشن معروفش ، ۱۶ تا dlc رایگان (۲ تا هر ۲ هفته) دریافت کرد.

لیستش
The Witcher 3 DLC

شما هر کاری دوست داری بکن، سرمایه گذاری نکردی که مطالبه داشته باشی‌. به هر دلیلی اگه پری اوردر کردی، پشیمونی، می تونی پولتو پس بگیری دیگه هم به سازنده پول ندی.
این محق بودن نمی دونم از چی ناشی شده. غیر از ۶۰ دلار که باز هم می گم به راحتی پس داده می شه، استودیو هیچ تعهدی به کسی غیر از سهام داراش نداره.
بازی مشکل داشته باشه اصلا سونی و مایکروسافت certify نمی کنن که رلیز شه بازی.
انگار نه انگار وسط بزرگترین اپیدمی ۱۰۰ سال گذشته هستیم.

یه سری جوری میگن پیش خریدو کنسل میکنن اینگار الان سی دی پروجکت با مغز میخوره زمین!
شما یه بازیو وقتی داری پیش خرید میکنی که یه محصول کامل نشدست. یعنی باید صبر کنی کامل شه حالا وقتی نشد چی؟ حتما دلیلی داشته که سازنده معمولا توضیح میده. دو حالت داره یا مثل یه بچه کوچولوها که منطق حالیشون نیست میپری بالا پایین هی میگی مامان مامان من همین الان میخوام یا منطقی با قضیه برخورد میکنی. در حین حال این گزینه هم در اختیارته که پیش خریدت رو کنسل کنی اگه دیگه علاقه به تجربه این بازی نداری.

واکنش یه سری آدم رو یاده اون هموطنی میندازه که تو خیابون چون ماشین گرون قیمت سوار میشه حق تقدم رو به خودش میده همیشه و خودشو بالاتره قانون میبینه. ( که گرفتن حال این افراد از لذت بخش ترین کارای دنیاست که فکر نکنن واقعا جایی خبریه)

من این وسط این DLC های رایگان ویچر 3 رو متوجه نشدم... دقیقا کدوم DLC ها؟ :D
دو تا DLC بازی که پولی بود:D
یه سری آیتم که رو اکثر بازی‌ها تو آپدیت‌های رایگان میدن به عنوان دی‌ال‌سی رایگان دادن. مثل مدل مو و لباس و این چیزا. (با یه مود New Game+ بروکن و غیر قابل بازی)

‏تاخیر خوردن یه بازی خیلی بیشتر از اینکه برای گیمر درد داشته باشه، برای سازنده‌ش درد داره
درد بدقول شدن، درد تحمل فحش‌ها و اعتراض طرفدارها، درد اینکه چقدر توی فروش تاثیر می‌ذاره!
درد از دست رفتن اعتماد ناشر
و این کشمکش همیشگی که بدقول بشم؟یا بازی رو ناقص بدم دست گیمر؟
‏می‌خوام بگم اون استودیویی که حاضره فحش‌ها رو بخوره و فروش محصولش رو با ریسک روبه‌رو کنه، ولی حاضر نیست بازی ناقص بده بیرون، جنسش از طلاست
چیزی که اون‌ها باهاش مواجهن، سخت‌تر از این صبوری چندماهه‌ایه که ما می‌کنیم.
پس سخت‌ترش نکنیم؛ بزاریم سازنده کارشو بکنه بدون فشار ‎و زیر توییترش تریگر نشیم

یه سری آیتم که رو اکثر بازی‌ها تو آپدیت‌های رایگان میدن به عنوان دی‌ال‌سی رایگان دادن. مثل مدل مو و لباس و این چیزا. (با یه مود New Game+ بروکن و غیر قابل بازی)
کجاش غیر قابل بازی بود دقیقا؟
جز اینا یه سری کوئست های داستانی هم اضافه شد.

واقعا راجب رفتار CDPR سر ویچر۳ هم اعتراض دارید؟
بلاد اند واین بیشتر از ۷۰ درصد بازی های AAA صنعت گیم محتوای درجه ۱ داشت و با ۲۰ دلار در دسترس بود!

ولی خب به امید اینه‌ شاید اثری داشته باشه یه بار دیگه میگم:
شما به بازی، مارکتینگش، منتظر گزاشتنت، نمایش هاش یا هرچیز دیگه ای انتقاد داشته باش‌. حقته.

ولی اینکه بابت پری اردر کردن بازی فاز طلبکاری ورداری مسخره است. چاره اون کار "ریفاند"عه. پولت رو بگیر هرجا خواستی خرج کن.
از همون اول انتقاد همه به همین بود که شما با جمله ریفاندش کن جواب دادی. چی شد حالا حرفت عوض شد:-j

• Like
Reactions: RoCoCo
فقط 3 تا کوئست و 1 گیر ست به بازی اضافه شد تو این DLC ها که همین رو سازنده هایی مثل یوبی خیلی شیک میگن 20 دلار بده اما CDPR رایگان اینها رو ارائه داد اکسپنشن ها هم که بهترین اضافات داستانی تاریخ ویدیو گیمه.

من ویچر 2 که اومد فقط بخاطر این بازی رفتم سیستم ارتقا دادم و کلی پول خرج کردم بازی ویچر 3 رو بلافاصله پری اردر کردم وقتی اومد و وقتی اکثر دوستان خواب بودن من ساعت چهار و نیم صبح بیدار پا سیستم همینجور داشتم به استیم نگاه میکردم تا بازی آنلاک بشه برم توش چشمام هم از خواب داشت از حدقه در میومد ولی اشتیاق داشتم از اون موقع 6-7 بار ویچر 3 رو بازی کردم روی PC بازی رو بعلاوه اکپنشن پس خریدم و روی اکس باکس وان هم بازی رو بعلاوه اکسپنشن پس خریدم یعنی 2 بار من این بازی رو بصورت دیجیتال کامل خریدم روی 2 تا پلتفرم بازی کردم یک نگاه به گیمر کاردم بندازید میبینید همین الان دارم یک دست دیگه ویچر 3 رو میرم سایبرپانک 2077 اومد رو استیم بی درنگ خریدمش اصلا برام کاملا بدیهیه حتی همین الان که CDPR صد در صد رو دست ویچر 3 بلند میشه و حتی بازی بهتری از اون میسازه ما از این تاخیر ناراحتیم چون اشتیاق وحشتناک به بازی کردنش داریم اونوقت یه آدم از همه جا بیخبر خیلی شیک و قشنگ میاد میگه ناراحتی؟ ریفاند کن برو یک بازی دیگه بخر عزیزم منطقت رو خریدارم.
باشه فهمیدیم اینجا فن CDPR زیاد داریم بنده هم یـ نوب تازه به دوران رسیده بیشتر نیستم . شما فن CDPR هستی ؟ بازی رو همون روز اول Pre Oder کردی ؟ الان از دست CDPR ناراحتی ؟ احساس میکنی CDPR داره به عنوان مشتری بهت خیانت میکنه ؟ قانون این حق رو بهت میده که پری اوردرت رو ریفاند کنی یا هم که میتونی باز از دست CDPR ناراحت باشی و ریفاند نکنی هر جور عشقت میکشه دیگه خیلی ساده تر از این نمیتونم بگم
=====================
الان باز یـ سریا میان میگن اینجا دیکتاتوری راه افتاده مدل جدید اسلحه نذاشتن رو سرت مدل جدید و .... نمیدونم به چه زبونی دیگه بیان کنم
خوشم میاد این همه سیاست حمایت از مشتری که توی این چند ساله CDPR توش پیش رو بوده حکم پشمک داره یـ ذره benefit of the doubt نمیخواین براش قائل بشید

اینم جهت فان :

https___i.imgflip.com_1tihdt.jpg

بازی از همون اول نسل بعدی بوده بعد توی کنفرانس مایکرو میان گیم پلی نسل بعیدشو نشون میدن وقتی اصلا خبری از نسل بعد نبود، این بازی منو یاد واچ داگز یک میندازه، سازندگان بازی جز pc فن هایی هست که اکثر فروششون روی کنسول هاست اونوقت به pc اهمیت میدن، این بازی براساس pc ساخته شده دیدن کنسول‌های نسل هشتم نمیکشن یواش یواش تاخیر زدن برسونن لانچ کنسولی که منتقدها روی کنسول‌های نسل بعد بازی کنن و نمره بدن، دقیقا همون جریان کرسیس یک هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or