بنظرم بازی فعلا مشکلات جدی داره و بعید بنظر میرسه 6 ماه دیگه منتشر بشه.
چیزی که من تو این کیفیت پایین دیدم انیمشنها افتضاح بود. برای مثال ثانیه 22 از ویدئوی سوم وقتی طرف به هوا پرتاپ میشه پاهاش یه حرکت قشنگ چیزی تو مایه های برگردون زدن تو فوتبال میزنه
نکته مثبت هم داشت این ویدئو برای من . اینکه رانندگی ( در اینجا موتور سواری) خیلی بهتر و نرمتر و با فیزیک بهتر به نظر میرسید.
الان غیر از اتمسفر و موسیقی که شخصی هستن و ممکنه برای بقیه به اندازه من مهم نباشه نگرانی برای انیمشنها هم اضافه شد. این چیزی که من تو این ویدئو دیدم ثابت میکنه نمایش پارسال ساختگی و تقریبا یه چیزی شبیه نمایش anthem بایور بوده که بازی به اون صورت وجود خارجی نداشته یا حداقل بخوبی اماده نبوده و یه چیز سینمایی فضایی به سبک گیم پلی درون بازی برای نمایش عمومی ساختن و امسال چون سرشون خیلی شلوغ بوده دیگه نتونستن همچین چیزی بسازن.
البته گفته بودن اون قسمت نمایش پارسال پالیش شده بود و برای همین اون رو نشون دادن ولی این بهونه رو خیلی راحت میشه رد کرد چون خراب بودن انیمشن ربطی به پالیش بودن یک منطقه بازی نداره و اگر مشکل داشته باشه در همه جا مشکل داره و برعکس. یعنی تا اینجا من استنباطم اینه که نمایش پارسال یه چیز گول زنک و فقط برای فیدبک گیری بودکه اگه اینطوری بسازیم ملت چه بازخوردی نشون میدن. حالا اینکه اینها این همه سال چیکار میکردن که 6 ماه مونده به انتشار این وضع انیمشنهاست هم میشه اون شایعه رو یاداوری کرد که یکبار کلا پروژه تا یه حدی ساختن و ریست کردن.
البته ناامید نیستم و امیدوارم بتونن درستش کنن. فقط امیدوارم ستینگ سایبرپانک براشون لقمه بزرگ تر از دهن نبوده باشه و اخر سر بتونن به اون چیزی که میخوان برسن چون الان که ویدئو رو با ویچر مقایسه میکنم رسیدن به یه اتمسفر درست در یک ستینگ فانتزی بنظر خیلی اسونتر از رسیدن به یه محیط سایبرپانک در ستینگ فیوچریستیک شهریه. برای اولی در بیسیک ترین حالت زمین ناهموار درست میکنی و روش رو با جنگل میپوشونی و همون جا اون حس اولیه ایجاد میشه حالا اضافه کردن دانجن ها و شهر ها و رود ها و کوهها و بقیه لندمارک ها بماند که چه تاثیری داره ولی وقتی میخوایم محیط سایبرپانک بسازیم خب چی در اختیار داریم؟ تقریبا هیچی چون نمیشه همه جا نئونی باشه یا همه اش بارون بباره یا همیشه شب باشه ( البته اگه به من باشه میشه
) همون ساختن شهر اولیه که حتما باید شهر اینده باشه خودش یه مشکله چطور بسازیم تا اتمسفر سایبرپانک به مخاطب القا بشه و نگه این هم یه GTA دیگه هست. این واقعا مشکله و دیگه کار به اسونی ویچر نیست.
درکل منظور اینه که یه مقدار باید انتظاراتمون رو تعدیل کنیم.