Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
فقط گیم پلی را که دیدی بیا تعریف کن چجوریه
همین کافیه داداش

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

خب بالاخره بعد از ۵ ساعت تو صف بودن تونستم دمو رو ببینم. قبلش وقتی تو صف بودم Mike Ponsdsmith رو دیدم و یه سلفی با هم انداختیم .
مدت دمو ۳۰ دقیقه بود. ۲ تا شخصیت بود لول جفتشون ۱۸. ولی یکی اسکیلش هک بود اون یکی قدرت.
یه لول از بازی رو با هر ۲ تا شخصیت بازی کردن و نشون دادن که چطوری گیم پلی و انتخاب هات فرق داره بینشون.
منو بازی رو نشون دادن که خیلی شبیه Witcher 3 بود. اونجا ایتم ها، مپ، کویست و اسکیل ها تو میتونی انتخاب کنی. تو دمو لباسهاشو از تو منو بازی مثل ویچر عوض میکرد.
تو طول دمو شخصیت های بازی به زبون های مختلفی حرف میزدن که یا بالای سرشون انگلیسی مینوشت یا زیر نویس انگلیسی میشد که این از طریق چیپی بود که همه زبون ها رو میفیمیدیم.
مرحله بازی در مورد گنگ انیمال بودکه باید میرفتی با موتور بازی به کارخونه و اونجا یه ون رو اطلاعاتشو میگرفتی.
شخصیت که هک میکرد خیلی جالب بود. مثلا میتونی دشمن ذو هک کنی که با تفنگ خودش خود کشی کنه یا نارنجکشو فعال کنه و بترکه.
قسمت تیراندازی بازی تخریب پذیری محیط خیلی خوب کار شده بود.
تنها قسمتی که تو ذوق میزد هوش مصنوعی دشمنا بود انگار که وایسادن تا بمیرن یا خیلی کم حمله میکردن که بعد از دمو از یکی از سازنده ها پرسیدم گفت چون سختی بازی رو اسون بوده تو دمو.

بعدشم یه گودی خوشگل دادن و تشکر کردن که از غرفشون سر زدیم.

لول Mike Pondsmith اصلا نمیدونسته که cdp کیانو ریوز برا جانی سیلورهند اورده:D و خودش گفته جانی سیلورهند همیشه شبیه david bowie تصور میکرده
اول بهش گفتن که ما یه بازیگر اوردیم گفت کیه بهش گفتن وقتی امدی به استودیو warsaw ما میفهمی ولی قبل اینکه بهش بگن خودش از طریق همسرش متوجه شد و وقتی کارمندای cdp امدن این راز بهش بگن ضایع شدن و دهنشون وا موند چون که از قبل میدونست کیانو ریوز الانم گفته هنوز کیانو رو ندیده ولی به زودی گیرش میاره:D متن اصلی کامل تر براتون توضیح میده

Mike Pondsmith didn’t think CDPR could get Keanu Reeves for Cyberpunk 2077

نمیدونم کسی این گزاشته یا نه ولی گفتن open world بازی کوچک تر ولی محتویاتش بیشتر از ویچر3

Cyberpunk 2077's Open World Is Smaller But Much Denser Than The Witcher 3's

خب بالاخره بعد از ۵ ساعت تو صف بودن تونستم دمو رو ببینم. قبلش وقتی تو صف بودم Mike Ponsdsmith رو دیدم و یه سلفی با هم انداختیم .
مدت دمو ۳۰ دقیقه بود. ۲ تا شخصیت بود لول جفتشون ۱۸. ولی یکی اسکیلش هک بود اون یکی قدرت.
یه لول از بازی رو با هر ۲ تا شخصیت بازی کردن و نشون دادن که چطوری گیم پلی و انتخاب هات فرق داره بینشون.
منو بازی رو نشون دادن که خیلی شبیه Witcher 3 بود. اونجا ایتم ها، مپ، کویست و اسکیل ها تو میتونی انتخاب کنی. تو دمو لباسهاشو از تو منو بازی مثل ویچر عوض میکرد.
تو طول دمو شخصیت های بازی به زبون های مختلفی حرف میزدن که یا بالای سرشون انگلیسی مینوشت یا زیر نویس انگلیسی میشد که این از طریق چیپی بود که همه زبون ها رو میفیمیدیم.
مرحله بازی در مورد گنگ انیمال بودکه باید میرفتی با موتور بازی به کارخونه و اونجا یه ون رو اطلاعاتشو میگرفتی.
شخصیت که هک میکرد خیلی جالب بود. مثلا میتونی دشمن ذو هک کنی که با تفنگ خودش خود کشی کنه یا نارنجکشو فعال کنه و بترکه.
قسمت تیراندازی بازی تخریب پذیری محیط خیلی خوب کار شده بود.
تنها قسمتی که تو ذوق میزد هوش مصنوعی دشمنا بود انگار که وایسادن تا بمیرن یا خیلی کم حمله میکردن که بعد از دمو از یکی از سازنده ها پرسیدم گفت چون سختی بازی رو اسون بوده تو دمو.

بعدشم یه گودی خوشگل دادن و تشکر کردن که از غرفشون سر زدیم.
خوبه که شما رفتی دیدی و مشخص کردی که دمو چرا 15 دقیقه هست چیزی که شما دیدی 30 دقیقه بود چون دوبار دمو رو نشون دادن خوب شد فکر کردم بخاطر این sjw های پررو میخوان کوتاهش کنن:D این تیکه اخر پستت من که متوجه نشدم گودی چیه؟:-"

خوبه که شما رفتی دیدی و مشخص کردی که دمو چرا 15 دقیقه هست چیزی که شما دیدی 30 دقیقه بود چون دوبار دمو رو نشون دادن خوب شد فکر کردم بخاطر این sjw های پررو میخوان کوتاهش کنن:D این تیکه اخر پستت من که متوجه نشدم گودی چیه؟:-"
البته تو بیانیشون گفتن هر دو تا بیلد کرکتر رو میخوان نشون بدن یعنی بازم دموی 30 دقیقه ای رو نصفش میکنن گودی هم منظورش جایزه هست که فک کنم بهش جاکت دو رو با لوگوی بازی رو دادن (؟)

• Like
Reactions: JohnnySilverhand
البته تو بیانیشون گفتن هر دو تا بیلد کرکتر رو میخوان نشون بدن یعنی بازم دموی 30 دقیقه ای رو نصفش میکنن گودی هم منظورش جایزه هست که فک کنم بهش جاکت دو رو با لوگوی بازی رو دادن (؟)
خب شاید این دمو اینجوری باشه که نصفش با یک کلاس و ادامش با یه کلاس دیگه باشه اینجوری هم میشه

آزادی تو ساخت شخصیت انقدر زیاده که نیاز به جنسیت نیست و میتونید همه چی رو باهم میکس کنید مثلا صدای شخصیت مذکر برای شخصیت مونث بزارید در این حد=D>(متن کامل بهتر میفهمونه)
Cyberpunk 2077 Designed to Be as Inclusive as Possible, Character Creation Doesn't Require a Gender
این قضیه مال همون جنجال فیک و کذایی بعد E3 که CDPR مجبور شد واسه خابوندن صدای چهار تا بیکار اینترنتی قابلیت ساخت شخصیت Trans رو واسه بازی محیا کنه ......

به عنوان تشکر بعد از دیدن بازی یه کلاه پیک دار دادن که اسم بازی روشه. اتفاقا همون اولای دمو همون پوستری که sjw ها بهش اعتراض کرده بودن رویت شد :D

کاش اون کاپشن رو میدادن. گفتن تو اینده نزدیک تو شاپ میفروشن.

این قضیه مال همون جنجال فیک و کذایی بعد E3 که CDPR مجبور شد واسه خابوندن صدای چهار تا بیکار اینترنتی قابلیت ساخت شخصیت Trans رو واسه بازی محیا کنه ......
باید حدس میزدم:D بابا اینا اینکار میکننم میگن چرا کردین کلا دنبال بهانه ان:-"
به عنوان تشکر بعد از دیدن بازی یه کلاه پیک دار دادن که اسم بازی روشه. اتفاقا همون اولای دمو همون پوستری که sjw ها بهش اعتراض کرده بودن رویت شد :D

کاش اون کاپشن رو میدادن. گفتن تو اینده نزدیک تو شاپ میفروشن.
لول پس ردیفه مشخصه که در عمل sjw ها رو چیز خودشون حساب نکردن خیلی خوبه میترسیدم یه چیزایی رو تغییر بدن مثلا نتونی دکس و دار و دستش بکشی:D

• Like
Reactions: Masoud20R
@Masoud20R
ایشالا بعد نمایش عمومی دمو روز جمعه شما اینجا هستی حذفیاتش رو توضیح بدی ؟
:D

100٪ ولی دمویی که تو e3 نشون دادن 50 دقیقه بود میگن اون 20 دقیقش اسپویل خفن داشته که حتی تو نمایش Gamescom حذفش کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or