Custom Firmwares

نه برادر ، هيچ مشکلی نداره ، ميتونی به 3.40 تبديل کنی
ولی الان ديگه بيخيال
منتظر باش همين روزاست که 3.50 هم بياد
هرچند که اختلاف زيادی توی استفاده هايی که ما ميکنيم نداره
by the way
easy instaall رو هم ميتونی تو همون تاپيک مهم اول صفحه که اموزش دانگريد هست پيدا کنی

راستی یعنی میگی من که الان 3.30OEA2 دارم آپدیت کنم به 3.40OE مشکلی نداره ؟
آخه مهدی جون میگفت انگار 3.40 یه سری مشکل داره.
راستی اگه هیچ ( دقیقا خود هیچ ! ) مشکلی نداره 3.40 نسبت به 3.50 نمیگم یعنی اون مشکل هایی رو که می گفتن داره ، نداره لینک Easy Installer که خودت استفاده می کنی رو بده عزیز.
اینطور که به من توی Live Chat سایت PSP-Hacks گفتن 3.40OE هیچ مشکلی نداره.

نه هنوز oe نيومده

هومن جان فرم ویر 3.50 اومده انگار.
Dark Ale دست به کار نشده ؟

Reza Shekarchi جان ممنون عزیز از جوابت.
من به 3.40OE آپگرید کردم قبل از اینکه شما بگی.
ضمنا 3.50OE رو من پرسیدم از یه متخصص غیر ایرانی در امر PSP گفت که Dark Alex داره روش کار می کنه و توی مرحله ی تسته و همین چند روزه میده بیرون 3.50OE رو.
ضمنا گفت 3.50OE فقط برای اونایی خوبه که PS3 دارن چون از طریق اینترنت میتونن با PS3 رابطه برقرار کن که اینم به درد منی که PS3 ندارم نمیخوره.
اون مسئله ایم که یکی از بچه ها می گفت سونی مبخواد با Dark Alex قرار داد ببنده که دیگه OE نده و بازی ها همه با UMD اجرا بشن رو بهش گفتم و اون گفت که اصلا چنین مسئله ای نیست و دروغ محض و اینا. گفت که با Dark Alex گفتگوی مستقیم داره و دوستشه. گفت اگه اینطوری بود حتما به من می گفت. ضمنا در آخر ازش پرسیدم که بهترین فرم ور در حال حاضر ؟ اونم گفت 3.40OE
منم رفتم تو کار 3.40OE.

سلام
چطور میشه با psp onlineبازی کرد؟؟؟؟؟؟
حداقل سرعت باید چند باشه؟؟؟؟؟
pes 6 هم میشه online بازی کرد؟؟؟؟؟
1- خيلي راحت، مثل همه بازي هاي Online به اينترنت متصل ميشي، بعدم بازي ميكني.
2- من فقط ميدونم كه با Dial-Up نميتوني به صورت Online باز كني.
3- بله.
4- سؤالات خودت رو توي بخش ( سوالات و مشگلات براي PSP ) بپرس.
ياعلي...

كاملا تائيد ميشه . منهم توي بازي 1.7 گيگ silent hill دچارش شدم . مرسي

البته ايني كه شما گفتيد يكم قضيش فرق ميكنه. چرا؟ چون اون فايل iso كه براي سايلنت هيل هست در واقع فيلم هست و جزو UMD Video محسوب ميشه.

و UMD فيلم هم به صورت عادي نميشه داخل فولدر ISO كپي بشه و اجرا بشه و حتما بايد با برنامه هايي مثل UMD Emulator يا ... اجرا بشن.

اینم از فریمور3.50
http://www.psp-hacks.com/category/60
البته به نظر من یه یکی دوهفته ای صبر کنید تا اگر مشکلی داشت معلوم بشه
دوستان يه وقت اشتباهي اينو نصب نكنين.

اين فريمور رسمي خود سوني هست. اگه بريزيد ديگه بازي هاي كپي رو اجرا نميكنه.

دوست عزيز اين تاپيك براي فريمور هاي OE هست. لطفا از گذاشت فريمور هاي رسمي سوني خودداري كنيد، چون ممكنه يه از خدا بي خبري اينو رو دستگاهش نصب كنه و ...

اینم از فریمور3.50
http://www.psp-hacks.com/category/60
البته به نظر من یه یکی دوهفته ای صبر کنید تا اگر مشکلی داشت معلوم بشه

دوست عزیز این فریمور رسمی خود شرکت سونی و هیچ مشکلی نداره.
منتها همانطور که می دونید این فرمور رسمی سونی و نباید روی psp نصب و آپدیت کنید چون دیگه قابلیت گپی خور شدن و دیگر قابلیت ها کاستم فریم ور ها که الان دارید از بین کی رود

یکی کمک کنه ! آقا من نزدیک 3 تا مموری جدید خریدم اصل از سایت سونی High Speed Pro Dueو الان تو این مموری کارتهای جدیدم frimware نیست که چیزی نصب کنم مگه فریمور رو فلش کارد نصب نمی شه ؟ الان با مموری جدیدا پی اس پی رو وصل می کنم به کامپیوتر خالیه ! یکی کمک کنه و بگه چی کار کنم :(

یکی کمک کنه ! آقا من نزدیک 3 تا مموری جدید خریدم اصل از سایت سونی High Speed Pro Dueو الان تو این مموری کارتهای جدیدم frimware نیست که چیزی نصب کنم مگه فریمور رو فلش کارد نصب نمی شه ؟ الان با مموری جدیدا پی اس پی رو وصل می کنم به کامپیوتر خالیه ! یکی کمک کنه و بگه چی کار کنم :(

نه framware روی مموری نصب نمیشه که رو flash خود پی اس پی نصب میشه :laughing:
شما باید از توی خود پی اس پی یکبار مموریت رو format کنی از توی System Settings/Format Memory Stick تا فایل هایی که برای عکس و چیزای دیگه هست بسازه/:)

آقا من اطلاعات چنداني در مورد فريمور و نسخه هاي Psp و مسائل مربوط بهش ندارم.ولي برام يه سوال پيش اومده و اون اينکه تا چه ورژني بعد از نسخه ي 1.5 امکان کپي خور کردن وجود داره؟

آقا من اطلاعات چنداني در مورد فريمور و نسخه هاي Psp و مسائل مربوط بهش ندارم.ولي برام يه سوال پيش اومده و اون اينکه تا چه ورژني بعد از نسخه ي 1.5 امکان کپي خور کردن وجود داره؟

تا ورژن 3.03 رو میتونی با دانگرید به 1.5 و سپس ریختن آخرین کاستم فریم ور دارک الکس open edition کپی خورش کنی.

اگه اطلاعاتت هم کمه حتما این تاپیک رو که M3hD1 عزیز تهیه دیده بخون:

مهم: سوالات متداول و مهم قبل از خرید Psp (حتما خوانده شود!)
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3522

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or