Custom Firmwares

اولا سوالت رو توی تاپیک سوالات می پرسیدی.من جوابت رو میدادم اگر کسی نمی داد.

شما دستگاهت رو به 3.03 آپگرید کن و بعد به 1.5 دانگرید کن و بعدش هم به سری Oe آپگرید کن تا بتونی بازی های کپی اجرا کنی.البته میتونی به 2.81 هم آپگرید کنی بعد دانگرید کنی به 1.5

تو چه پيله كردي به بريك شدنا. :) حالا بذار بياد اون PSP ات بعد.

تو يكي فكر كنم پتانسيل بريك كردن داشته باشي. :)

وقتي 3.03 OE داشته باشي ديگه خيالت خيلي راحته اگه مشكلي پيش بياد ميتوني با كپي كردن فلش يا با ريكاوري به 1.5 دوباره رديفش كني.

این محمد هنوز PSP نخریده.در حد حرف هست.می ترسم این وقتی PSP برسه دستش سکته مغزی و قلبی با هم بزنه.واسش باید مموری 300 گیگابایت بسازن.از بس هیجانی هست این.

من که سیر شدم از PSP البته از بعضی بازیهاش نه از خودش.خودش عشقه.

بچه ها من فقط میخوام بدون دردسر 1.5 رو بکنم 3.3 oe-c.اگر میشه بصورت کامل روش نصب بهمراه برنامه های مورد نیاز رو بزارید.بخدا اگر کمک کنید یه دنیا ممنونتون میشم چون تو هر صفحه که گشتم هر یکی یه چیزی میگفت.متوجه نشدم

اولا سوالت رو توی تاپیک سوالات می پرسیدی.من جوابت رو میدادم اگر کسی نمی داد.

شما دستگاهت رو به 3.03 آپگرید کن و بعد به 1.5 دانگرید کن و بعدش هم به سری Oe آپگرید کن تا بتونی بازی های کپی اجرا کنی.البته میتونی به 2.81 هم آپگرید کنی بعد دانگرید کنی به 1.5

پدرام جان بهتره به بچه هايي كه ورژنشون پايين 2.8 هست بگي كه به 2.8 آپگريد كن و بالاي 2.8 رو پيشنهاد بدي به 3.03 آپگريد كنن.

در ضمن بايد به 2.8 (يا 2.71 ) آپگريد كنه براي دانگريد نه 2.81

پدرام جون ببخشیدا من می خوام تمام احتمالات رو در نظر بگیرم نه اینکه وقتی psp رسید دستم ییهو یک کاری بکنم که دستگاهم خراب بشه همه مثل شما پولدار نیستند که تا psp شون خراب شد برن یکی دیگه بخرن

پدرام جان بهتره به بچه هايي كه ورژنشون پايين 2.8 هست بگي كه به 2.8 آپگريد كن و بالاي 2.8 رو پيشنهاد بدي به 3.03 آپگريد كنن.

در ضمن بايد به 2.8 (يا 2.71 ) آپگريد كنه براي دانگريد نه 2.81

وب مگه آپگرید کردن به 2.81 با آپگرید کردن به 3.03 فرقی داره.جفت فریم ویر ها یه اندازه دارن تقریبا...دانگرید کردنشونم زیاد فرقی نمی کنه.من اگر می بینی همش می گم به 3.03 آپگرید کنید آخه مال خودم 3.03 بود عزیز...

بچه ها من فقط میخوام بدون دردسر 1.5 رو بکنم 3.3 oe-c.اگر میشه بصورت کامل روش نصب بهمراه برنامه های مورد نیاز رو بزارید.بخدا اگر کمک کنید یه دنیا ممنونتون میشم چون تو هر صفحه که گشتم هر یکی یه چیزی میگفت.متوجه نشدم

بابا کمک کنید.خیلی دعاتون میکنما

وب مگه آپگرید کردن به 2.81 با آپگرید کردن به 3.03 فرقی داره.جفت فریم ویر ها یه اندازه دارن تقریبا...دانگرید کردنشونم زیاد فرقی نمی کنه.من اگر می بینی همش می گم به 3.03 آپگرید کنید آخه مال خودم 3.03 بود عزیز...
آخه 2.81 كه دانگريد مستقيم نداره كه. به 2.81 آپ كنه كه چه اتفاقي بيفته؟

تو 3.03 رو بدون UMD ي GTA دانگريد كردي؟

قانون شماره 3) کاربران می‌بایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیغام‌های خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می ‌بایست کوتاه و در رابطه با سؤال، مشکل و یا پیغام ایشان باشد به طوری که از روی موضوع بتوان از مطالب درون آن با خبر شد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار این موضوع توسط کاربران، برخورد جدی خواهد شد. از انتخاب عناوینی همچون: تورو خدا کمکم کنید، خیلی مهم، هر کی می تونه جواب بده، نیاز به پاسخ فوری، چطوری می تونم، کرک می خوام، بدو بیا تو، ... جدا خودداری فرمایید.

شما پیش از عضویت قوانین رو مطالعه کردی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or