سلام
(mehdi_18 )از راهنمایت ممنون ... ورژن دستگاه من 3.10oe-a شد ولی هیچ کدوم از برنامه ها روش کار نمی کنه (مثلا امولاتور بازی های سگا) لطفا من رو راهنمایی کنید
اگه بخوام به ورژن 1.5 برگرده باید چی کار کنم
با تشکر

راحترين همين Easy ها هستند. اگه exe هست برنامه رو اجرا كن PSP رو وصل كن به PC و روي دكمه اي كه هست كليك كن. (اسمش يادم نيست)آقا با این easy installer کار کردن سخته؟؟؟فقط باید exe شو اجرا کرد؟؟؟
حتما قبل از Upgrade یا Downgrade مموری را فرمت کن که من سر مموریم PSP من بریک شد مموریم وسط کار قاط زدهر کاری لازم هست بکنم بگید...مثل فرمت یا چیزای دیگه...یک عمر دعا تون میکنم اگه به منم این کاراو یاد بدید!!!دیگه دارم قاتی میکنم آخه!!!![]()
از اين لينك استفاده كن:hi all
دوستان عزیز این فرمور من ورجن اش 3.03 oe-b هست . می خواستم ببینم که جدیدترین ورجنی که برا پی اس پی اومده چی هست و ایا دوباره مثله گذشته ها دوباره باید مرحله به مرحله این فرم ور هارو ریخت یا همچین ییهویی میشه از این ورجن با 3.10 تبدیل کرد. یه نفر بچه باحال جئاب بده خواهش.
thx
میبخشید استاد این برنامه 1.5 رو هم مستقیم به 3.10oe تبدیل میکنه؟:confused:از اين لينك استفاده كن:
http://www.psp-hacks.com/file/1049
نصب اسان هست. PSP رو وصل كن به PC و برنامه رو اجرا كن خودش كپي ميكنه تو PSP بعد از داخل PSP اجراش كن.
حالا اینو بریزم خطری نداره:confused:
برای اولین باره میخوام بازی بریزم
شرمنده ام بلد نیستم
تازه کارم