mho نه در اصل بايد بگي mhuسلام دوست عزیز با فریمور 5.3mho اجرا میشه؟؟؟
تو ورژن 5.03 گزینه آنیستال هست ولی توی 5.50 نیست!سلام ...
من اینو نصب کردم تا بتونم ace combat بازی کنم ولی چندتا از SAVE های بازی هامو دیگه بازی نمیشناسه و میگه خراب هستن از جمله kingdom hearts که 20 ساعت هم بازی کرده بودم. راهی نداره برگردونم به ورژن قبلی یا disable کنمش؟ اخه چرا باید اینجوری بشه!
حامد جان من هم خیلی ها رو دیدم با آپدیت به این ورژن سیو بازی هاشون خراب شده و حتی وقتی دانگرید هم کردن بازم سیو هاشون کار نمی کرده.5.50 هست.
سیو های بیشتر بازی هام مشکل ندارن چرا اینجوری شده!
سلام ...حامد جان من هم خیلی ها رو دیدم با آپدیت به این ورژن سیو بازی هاشون خراب شده و حتی وقتی دانگرید هم کردن بازم سیو هاشون کار نمی کرده.
بک آپ از سیوهات نداشتی؟
برای دانگرید کردن باید از Recovery Flasher استفاده کنی. میتونی از لینک زیر بگیریش:
Recovery Flasher v1.60
Recovery Flasher 5.50 GEN-D3 Firmware Pack
یه دور دانگرید کن و تست کن ببین سیوها کار میکنه یا نه.
خوب خداروشکر حل شد مشکل.سلام ...
مهدی جان قبل از اپدیت از سیو ها روی pc بک گرفتم من مموری خودم را الان روی یک دستگاه دیگه هم تست کردم سیو هام کار کرد ولی روی دستگاه خودم کار نمیکنه.
من الان میتونم باز با gen d اپدیت کنم تا این پچ پاک بشه یا حتما باید دانگرید کنم؟ چون شنیدم این فقط چندتا از فایل ها را تغییر میده؟ الان با این دوباره اپدیت کنم میشه یا نه؟
http://www.psp-hacks.com/file/1840
اگر هم نمیشه من این 2 تا فایلی که دادی را کجا بریزم؟
بعد با این برنامه میشه به m33 هم برگشت یا فایل دیگه ای میخواد؟ چون ff7 روی gen بر روی دمو ها هنگ میکنه ولی روی m33 اجرا میکردم.
من با نصب همین پچ دارم بازی می کنم!(البته با نصب این بعضی از سیوهاتون دچار مشکل می شه پس بکاپ فراموش نشود!)دوستان من فریمورم الان 5.5 GEN D3 هست .
یه نسخه از فیفا را دانلود کردم که جواب نمیده و ارور could not start the game را میده .
اگه به این فریمور تبدیل کنم امکانش هست بیاد ؟
من با نصب همین پچ دارم بازی می کنم!(البته با نصب این بعضی از سیوهاتون دچار مشکل می شه پس بکاپ فراموش نشود!)
به هر صورتی قابل اجراستدوستان یه سوال دیگه :
ما اگه این کار رو بکنیم و از این آپدیت استفاده کنیم . بازم باید بازی ها رو پچ کرد یا به هر صورتی که دانلود کنیم قابل اجرا هست ؟